Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    válasz asdf_ #25588 üzenetére

    eltértünk az alapkérdéstől. Nem a múltról történt kioktatást várom, hanem a jelen helyzetben a jogállást. Köszi.

    (egyébiránt ha kicsit is jártasabb lennél az áramszolgáltató mint monopólium munkavégzési tempójában, és az önkormányzatok fafejűségében, akkor nem lepne meg ez a helyzet.
    X kft kitalálja, hogy elektromos autó töltőt szeretne a helyi szolgáltatóházhoz lerakni, ehhez kell
    - 1db 3x40A mérő
    - önkormányzattól területfoglalási engedély és használati szerződés
    megköti a szerződéseket, majd megrendeli az oszlopot, szerződésben teljesen megszokott módon(!) az van, kifizeti az előleget, megrendeljük a töltőt, addigra meglesz az óra (30-60nap) és megköti a szerződést. Maradék 50% és a telepítés díja átadás után 15 napos utalás. Közben az elmű kitolja 90 majd 120 napra a teljesítést, majd egy év múlva közli van 1x20A és majd egyszer lesz 3x40A (2 éve van rá utána kötbérezhető csak), megjön 1,5 év múlva 3x20A amire már felmehet az oszlop, de még mindig nem 3x40A, közben az önkormányzat közli, a másfél éves szerződést újra kell tárgyalni, és erre nem kap időpontot 3 hónapig, majd nyári szünet jön, és kiderül új jegyző lesz szeptembertől, így végleg feladja a kft a terveit.
    ez a magyar valóság, az okoskodás részét meg tartsd meg kérlek, van elég bajom e nélkül is, köszi)

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák