Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    válasz kacsyx #18998 üzenetére

    Szia!

    Mont jogtól nagyon távol álló emberként észrevételevételem:

    Tudomásom szerint az jogilag lényegtelen hogy az öröklésed előtt ki mennyit költött a lakásra és a leírás alapján a felujítás a haláleset előtt volt. Akkor kezdhetne jogilag esetleg valamit Texas ha már te tulajdonos lettél volna amikor ő saját pénzből felújította de nem ismerem annyira a jogszabályokat hogy ebben az esetben is milyen esélyekkel indulhat.

    Amit tudni érdemes. Minden tulajdonos keresztbe tud tenni egy eladásnál ezért azt érdemes tudasítanod Texasban hogy látod nektek sem kell és csak romlik az állaga így érdemes eladni. Ezt minél jobban akarja ő is. A felujítás költségét nyomd le a torkán hogy ahhoz semmi közöd. Ha el akarja adni akkor ne számítson rá hogy ezért kevesebbet elfogadsz. Most itt van egy vevőjelölt. legyen nyélbeütve az üzlet. Később nem biztos hogy lesz jelölt és a pénz Texasnak is jól jön valszeg.
    Ha másnak akarná Texas eladni te is keresztbe tudsz tenni mint ahogy most ő próbálkozik keresztbetenni és lenyomni a neked járó pénzt. Te is keresztbe tudsz tenni ha úgy alakul hogy te pedig 35 milla alatt nem adod el... Szóval mindneképp megegyezni érdemes és erre most van a legjobb esélyed.

    Ha nem akar akkor előadod hogy nem annyira fontos neked az eladás. Nekik nem esik be a nagyobb összeg ha szórakoznak veled.

    De ez csak vélemény.

Új hozzászólás Aktív témák