Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Abu85 #14023 üzenetére

    Hm. Akkor valamit nagyon benéztem, mert nekem úgy rémlett, hogy 4 modul lesz. Meg mondjuk, ha hosszú távon akarnak 2 modulon bohóckodni, akkor idővel szükség lehet az SMT használatára is, nem? Vagy az CMT mellett megoldhatatlan? (Bár ezt a kérdést egyszer azt hiszem már feltettem a topikban, szóval elnézést az ismétlésért.)

    Amúgy értem én, hogy a HDL-t korábban is használták, de a Kaveri-ben már a teljes lapka azzal lett tervezve, nem? Mert, ha a CPU részt sikerült azzal megtervezni és olyan hatásfokkal, amit a tranzisztorszám/lapkaméret arány sugall, akkor szerverekbe mehetne egy feleakkora processzor, mint eddig. És Piledriver mellett még lenne is idejük kitesztelni jobban a technológiát, mire jön az új termék. Gondolom ennyi fáradozást megérne a szerverpiac.

    (#14028) Fiery: Elég sok fejlesztőcég szeretne betörni az ARM piacra, köztük a Microsoft is. Az eddigi ismereteid szerint a HSA nagyjából mennyire tudna ebben segíteni? (Induljunk ki abból az ideális helyzetből, hogy minden ARM gyártó full támogatja a HSA-t és már mindenki csak a szoftverekre vár.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák