Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baboss

    őstag

    válasz V.Stryker #57898 üzenetére

    Találtam kesztyűt ami szerintem jó lesz,és a keretbe is belefér,valamint van választék is.Az se rossz amit linkeltél.ott vettem a riasztót a motorhoz.

    polimorf
    Nagyon szigorú lehetett a rend őre,nem hittem, hogy ezért el is vehetik a jogsit. :F
    Nem kellett satufék,múltkor pont azért estem el,mert csontra behúztam.Figyeltem arra, hogy ne menjek le az aszfaltról és még a kocsi is elférjen jobb oldalon.Azt már láttam az elején, hogy csak a fékezés segít,ha gyorsítok akkor biztos oldalba kapott volna.Vettem egy normális kamerát a mobil helyett.sokkal jobb a képe.Első nekifutásra a plexi idomra fogtam fel ahol középen volt egy csavar,de a rezgés miatt nem volt olyan jó a videó.Végül a sisakra raktam mert a testem még csillapított a motor rezgésén.Valamint így amerre nézek azt veszi a kamera is.

    HSM
    Már tapasztaltam én is csapat motorozás alkalmával, hogy ahol elmegy az első ott általában befér még a második is,de a harmadik nem mindig.Én is lemaradtam ilyenkor egy párszor.
    Az ilyen hibákból tanul a motoros.Az is sokat segít ha visszanézem a felvett anyagot,mert ott látszik,hogy az a kanyar amit én meredeknek érzek az a valóságban még nem is sok.Még simán lehetne tovább dönteni a vasat.Kesztyűt meleget szeretnék venni.Emlékszem még a Jawa-s korszakomra amikor igencsak szétfagyott a kezem.
    Más:
    120 -al mentem amikor elment egy kolléga mellettem,annyira meglepődtem,hogy megrázkódtam,volt hanga rendesen.Még a szél zajjal kell valamit kezdenem,a képpel megvagyok elégedve,most nézem ,hogy az eredeti sokkal szebb mint amit felraktam,valamiért gyengébb a minősége. :F

    Feree13
    Hetente szoktam nézni motoros videókat balesetekről,nagyon sokat lehet tanulni belőle.Ijesztő hogy nagyon sok esetben a motoros a hibás a gyorshajtás, vagy figyelmetlenség miatt.

    Bocsi a késői válaszokért,de közben az asszonyon is mentem egy karikát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák