Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
baboss
őstag
Vasárnap valaki csatlakozna egy karikára ?
T:06703613280 -
mm89
őstag
válasz FIREBLADE78 #57850 üzenetére
Eszembe jutott, hogy szólok, de nem lett volna nagy együtt motorozás, mert városon kívül a legkisebb sebességünk is sok lett volna neked
Kivéve a Bordány - Zsombó szakasz, oda pont hogy enduro kell
Egyébként egy Ilyen kört mentünk. Mórahalomig csapatás, aztán meg Sándorfalvi és az algyői út közötti autópályán is.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Golota
aktív tag
válasz Topiccsendőr #57817 üzenetére
Ki mondta, hogy nem lehet túrázni nakeddel? Szerintem nem olvastad el amit írtam. Túra témában nem vagyok éppen kezdő és elég sokat túráztam nakeddel is. Legutóbb egy Xt660 nyergében toltam át Toszkánáig Ausztrián keresztül, az Alpokban 3 fok volt és esett a hó, én meg szarrá voltam ázva, szóval nem tőled olvastam először arról, hogy a motoron fúj a szél.
Miután emberünk először vesz "nagymotort" és túrára keres egy megfelelő választást, ezért bátorkodtam megemlíteni, hogy nem feltétlenül a naked a legjobb választás. Senki nem állította, hogy nem lehet a nakeddel túrázni, ezt egyedül te magyarázod bele! A legjobb választás meghozatalában próbáltam(tunk) segíteni neki, felesleges nekem ugrani ezzel a "'Kezd elszabadulni nagyon ez a hulyeseg" szöveggel. Mielőtt ilyenek írkálsz, inkább próbáld meg értelmezni a lerítakat...
-
Teasüti
nagyúr
Sziasztok!
Honnan lehetne megtudni, hogy a generátor mekkora teljesítményre képes? Vagyis a kérdés inkább az, hogy elbír-e pár méter LED szalagot, méterenként 15W fogyasztással. Kézikönyvben nem találtam infót.
Köszi!Jah a másik:
Hol van az a határ a tél közeledtével, mikor már illik lerakni a motort? Ugye ezzel járok munkába így minden reggel megkapom a szupi hideget és ki tudja milyen utat.
De mi az a hőmérséklet, ami alatt már indokolatlanul veszélyes közlekedni?
Az ingázás magába foglal egy jelentős országúti szakaszt is.[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Teasüti #57856 üzenetére
1., Nem tudom milyen motorod van, de keress egy service manualt. Abban a generátor javítása-ellenőrzése fejezetben benne kell lennie a leadott teljesítménynek.
2., Szerintem a hajnali fagyokig, amikor is a lecsapódott pára az útra fagyhat. Onnantól kezdve tuti veszélyes és kiszámíthatatlan a dolog...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
mm89
őstag
válasz FIREBLADE78 #57854 üzenetére
Hát nem volt 2 óra
Ha az a 150 megy tartósan, Szegedtől Mórahalomig akkor legközelebb nem hagyunk kiELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mindig ez a cihopata száguldozás....
Topikgazda úr! A témaösszefoglalóban nagyon sok ember (motor-) fotója rossz tárhelyen volt, így mára törlődött! Valahogy pótolni kellene ezeket. Meg betenni az enyémet (Suzuki GS500E - 2007) a Csótány helyett.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Teasüti #57856 üzenetére
Én a reggeli 4 fokot céloznám meg. Ha annál hidegebb van, már necces. Lehez hogy ott 4 fok van viszont egy hídon pl vagy egy erdősávban már simán ráfagyhatott a pára az aszfaltra...
Onnantól nettó szerencse a hasraesés kérdése...Arról nen szólva hogy szerintem ilyen 10 fok alattmár az izületeiddel is játszol. Teljesen mindegy mennyire vagy beöltözve...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Teasüti #57863 üzenetére
Áruld már el, milyen motor! Ha lesz időm valamikor (nem ma) akkor megpróbálom megkeresni neked.
Szerk: a legtöbb gép generátora amúgy 130W - 200W között szokott lenni, a nagy túraenduróké ennek akár többszöröse is lehet.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Teasüti #57863 üzenetére
nem vagyok villamossagi szakember, de az eddigi ismereteim alapjan ez nem egy szam lesz, amit megirnak. az egesz rendszert kell szamold. van egy feszultseged. van x fogyasztod. a Generator annyi aramot fog "termelni" i=u/r amekkora ellenallas van a rendszerben. az allandomagneses generatorok mindig koppon mennek. nem tudnak tobbet vagy kevesebbet termelni. nem gerjesztotekercses, hogy le lehessen kapcsolni. ezt igy nem lehet megallapitani.
Explosión de dos tiempos
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Ez a protektor mennyire ajánlott? Eddig elkummantottam, de mégiscsak kéne... Tudom, tudom...mennyit ér az életem, ha nem forcefieldet veszek meghalok, de annyit nem szánok rá.
Plusz lemondtam a fűthető kesztyűről, de kéne egy jó téli kesztyű. Mit ajánlotok? Három újjast nem akarok, de mégiscsak akarok egy jót.
A protektor és a kesztyű jó lenne ha 30k körül kijönne.
-
-
dellfanboy
őstag
válasz V.Stryker #57870 üzenetére
ez a protektor nem tunik olyan rossznak viszont ha jol latom kokemeny (ellentetben az altalad emlitett markaval) igy x ido utan elveszti a funkciojat (eloregedik)
a k*rasna-ban most vannak akcios protektorok, meg van outlet kesztyu fronton, szerintem nezz korul ott is, lehet a 30ba nem de a 40be siman beleferhetszeladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
V.Stryker
nagyúr
válasz V.Stryker #57870 üzenetére
Régebb még ezt néztem. De igazából 20k-ig minden olyan egyformán gagyinak néz ki. A louis csak nem engedi meg magának,hogy annyira gagyit áruljon...
dellfanboy: Karasna-t előbb nyálaztam át, mert Dainese-re folyik a nyálam, de sajnos nyári cucc van főként akcióba kesztyűből. Ami meg esetleg jó lenne gerincvédőből, az meg kis méret.
Xaels: Első köröket mindig ott futom. Most nincs épp semmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz Topiccsendőr #57869 üzenetére
Ez igaz, de nem minden korlát nélkül. Van egy max áramerősség, amit elvileg specifikálnak.
(#57868) Xaels
[link]
Több oka is van, a legracionálisabb látni és látszani elv, amit a bringás előéletemből jól megtanultam.
A többi inkább a modding, vagányság és némi nosztalgikus NFS U töltetű életérzés - persze pulzáló fénnyel, mi mással.
Na meg mert megérdemlem.
Ha a Shorty kipuf miatt nem akarnak belém kötni, akkor legyen még vmi támadható felület a rend őreinek.[ Szerkesztve ]
-
válasz Teasüti #57874 üzenetére
Az NFS-t én is bírtam, de a Dragstar-ról szinte az első dolgom volt leszedni a fénycsöveket az aljáról Egy japán sportgéphez, japán szellemiséggel még el is fogadom bár nem vagyunk Tokyo utcáin. Látni és látszani elve rendben van, de nappal nem sokat számít illetve sok balesetnél sem az a baj, hogy nem látják a motorost.
(#57872) V.Stryker jófogás, vatera. Én is keresgetek téli kesztyűt, de sajnos amiről sok jót olvasni azt nálunk nem nagyon kapni. Ami meg akciósan tetszene Bering pl. az nincs a méretemben.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
V.Stryker
nagyúr
Melyik bering-et nézted ki?
Amúgy én is azt látom, hogy amit akcióznak az mindig valami nem átlagos méret...pl. 43-44-es csizma kizárt,hogy akciós legyen...ugyanígy a ruhákból az XL-est még soha nem láttam akciósba.
Azt a Louisos gerincvédőt megrendelem, 10k-t megér.
[ Szerkesztve ]
-
-
baboss
őstag
Ma megvolt a karika, a végén majdnem leszorítottak .
V.Stryker
Köszönöm az útvonalat,nagyon jó volt,kár, hogy egyedül kellett mennem.[ Szerkesztve ]
-
válasz V.Stryker #57878 üzenetére
Kyoto-t néztem, de az már csak nagyon szélsőséges méretekben van. A Kraken nagyon tetszik még és jó is egyet próbálgattam a boltban, de az meghaladja a keretem. Télire mindenképpen Gore-Tex kesztyűt szeretnék. Még a Segura-nak néztem a téli kínálatát, a nyárim párját meglesném, de az is drága ahhoz képest, hogy nem GTX. Nekem általánosságban L-es kell mindenből, 42-es cipőből. Olyan ritka mint a fehér holló, hogy valamiből kifogjak akcióban bármit is.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-Mosquito-
őstag
válasz baboss #57879 üzenetére
Bakker, mind a ketten egy balfékek vagytok! Zárovonalon kb 20-30 méteren előzől?? Ez a te sarad lett volna nagyobb részben ha elcsap/elesel. A nyíl egyenesben megelőzől mindenkit csont nélkül..
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
baboss
őstag
válasz -Mosquito- #57883 üzenetére
Tudom,még szerencse,hogy számítottam rá.Az egyenesben biztonságosabb lett volna, amit te is észrevettél.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ferdzsoo
addikt
válasz baboss #57881 üzenetére
Pontosan az ilyen helyzetekről beszéltem a múltkor. Nem véletlen van annyi útburkolati jel. Ilyen helyeken sosem előzök...
Arról nem is beszélve hogy kint volt az előzni tilos tábla is. Persze ez a majomra is vonatkozott, de rád is!
Hidjétek el, nem éri meg ilyenkor az a 10sec előny azt hogy elkaszálhatnak.
Szépen ki kell várni türelemmel azt a 10 másodpercet. Aztán húzhatod neki.Többször is van hogy ha többen megyünk akkor ezek elmennek ilyen helyeken , meg máshol is, (sokszor le is maradok ez miatt) én meg szépen megvárom míg minden útburkolati jel engedélyezi az előzést. És igen ilyenkor beállok 70-re ha kell a kocsik közé. Tudod mi a legviccesebb soha nem kérdezte még meg egyik sem hogy miért nem jöttem. Tudják nagyon jól hogy veszélyes. Ennyi. attól hogy más megteszi mégha egy csapatban is vagytok, neked nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
válasz baboss #57889 üzenetére
Ja hát a 7-esen a km-es dugó mellett elgurultam mögöttetek, de azért néha lemaradtam.
(#57892) V.Stryker rendben szólok ha valamit látok. Nekem is kell, bár a Fjord még elviselhető de ha elkezd esni ehhez a hideghez hajnalban akkor nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
baboss
őstag
Köszönöm ,de azért hibáztam.
Xaels
Ott nem is lehetett mást csinálni,semelyikünk nem akarta volna végig állni a sort.
HSM
Sokszor igen csak le voltál maradva,egy párszor meg is álltunk,én néha már azt hittem, hogy valami baj van.
V.Stryker
Én holnap veszek egy ilyet a nyári kesztyűben múltkor fázott a kezem.EZ jó,vagy nem érdemes megvenni ? Milyet ajánlanál 15k-ig ?[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra