Új hozzászólás Aktív témák

  • mocsanisi

    senior tag

    Bemásolom ide a persunak írt privátot, hátha. Ott járunk a motornézegetésbe hogy sehogy, az 1 értékelhető motort amit megnéztünk volna elvitték csütörtökön, úgy hogy szombat reggel akartunk menni. Hát jó vétel lett volna 270-ért kelt el, 250-es bandit, gyári fényezéssel, normális állapotba. Szóval:

    ":( Szóval akkor a lényeg. Olyan kell néznem, amit vagy 1-2 éve újítottak fel, vagy csak simán szezonra felkészítve normális állapotban adnak.

    Ez ugye akkor kiesik a felújítás miatt ugyan az a helyzet mint a másikkal. Vagyis mégsem, mert ez leinformálható elvileg: [link]

    Erről kb. semmit se írnak, képre 2005 van ráírva. Vagy akkor készítették és arra is cseszett hogy újat csináljon, vagy esetleg el volt állítva a fényképezőn a dátum... Egy a lényeg ez se tűnik tuti biznisznek....[link]

    Ez már kicsit drágább, nemtudom beleférhet-e majd a költségvetésbe, max. kicsit csúszik a vásárlás, de legkésőbb jövő hónap eddig (15.-e) szeretném hogy már nálam legyen a motor átiratva: [link] Ez viszont tényleg jónak néz ki :)

    Ennyit tuti nem ér, baromira belealkudva tudnám elképzelni...[link]

    Tuti költeni kell rá, őszintén szólva passz....[link]

    Az utolsónak linkelt GSX-R-en én azt látom hogy tényleg rendben tartották, viszont az meg már kiesik az árból. Nyílván ha nem lesz jó motor ilyen áron, muszáj lesz bővíteni a keretet, mert szart nem akarok venni, elég volt egyszer a robogóval szopórollerre kerülni..."

    ‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Új hozzászólás Aktív témák