Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    Skacok! Tavaly az egyik legszarazabb ev volt. 4 honapig nem lattunk esot. A Tisza felso szakasza majdnem meder szaraz volt. Tudomasul kell venni hogy valtozas van es egyre intenzivebb, az evszakok eltolodnak. A mult evben oktober vegen tettem le a mocit, de meg igy is lett volna meg par alkalom gurulni.
    B125. Erdekes kategoria. Kell is meg nem is. Kulfoldon a szemely auto jogsival 125ig lehet motort vezetni. Itthon kell a penz de nagyon az allamnak. Aki nem mopedezett annak a 125 kuzdelmes lesz elsore, es kicsi az valoszinusege hogy elsore sikerul.
    De erdemes elgondolkodni rajta mint jarmu. Ha az igergeteseket valora valtjak akkor az 50 es is rendszamos lesz egyszer. Akkor pedig annyira pici lesz az ket motor eves fentatrtasi koltsege kozott a kulombseg, hogy nem eri meg a moped. Egy 125 elmegy 2 literrel, mig egy 50 2t 4liter. Es egy csomo elonyrol nem is beszelve. Alkatresz bontott tomenytelen mennyiseg lesz, mert a mostani 125ok moped papirral masra nem lesznek jok csak alkatresznek. Szoval ebben is valtozas van lesz szerintem, az auto melle gazdasagosabb lesz egy nagyobb robi napi hasznalatra .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák