Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz norbert1998 #148088 üzenetére

    van aminek egyaltalan nem lehet irni az ecujat, es manapsag vmilyen kod kell. Ezzel lehet crackelni az ecut, 100e forinttol felfele lehet ilyesmit vasarolni.

    Gyengebb lehet a jobb aramlastol, vagy a kisebb kipufogonyomastol, mivel a kevereket nem allitod hozza.

    A scavanging egy fogalom, (tulkepp a gazcsere) amit nem lehet megkerulni, vagy nem tervezni vele. Nincs olyan motor, ahol ne lenne szeleposszenyitas, amikor a kipufogo bele tud szolni jocskan a gazcserebe. Azt hiszem erre gondoltal scavanging alatt.

    Illetve a visszatero nyomashullammal szeleposszenyitasnal vissza tudsz tolni oblitesi veszteseget a hengerbe, de ez nem scavanging.
    A gazelegy tisztasagarol meselhetne vmi hozzaerto, en erre kivancsi vagyok.

    Ezzel is szinte mindig szamolnak, ezert van kipufogo csappantyu a kipufogokban, hogy a rosszkor erkezo nyomashullamot kiiktassak, es ne csak egyetlen fordulaton mukodjon az amugy egyetlen fordulatszamon idealis motor.
    Ezt nem a kisebb ellenallasu kipufogo karositja, hanem a mas hosszal rendelkezo, mivel a hossz befolyasolja a visszatero nyomashullam erkezesi idejet (es a hang sebessege is, ami a hovel gyorsulni fog, tehat a gaz homerseklete is)
    A gyarto nem mindig szamol ezzel, plane egy open loop befecsnel egy egyszeru slip-onnal teljesen szetbszod a gazreakciot.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák