Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    válasz Topiccsendőr #147924 üzenetére

    Tippeltem a net alapján, kb 15ekm-t mennek el, ez függ motortól és felhasználástól is, nálunk szerintem ennyit még el fog menni. Az előző tulaj tett bele 11ekm-t, ő nem úgy használta mint mi, nem CSAK szerpentinezett vele, de sokat, igen. Láttam már sokat autópályázott gumit, az gáz volt, ez koránt sem olyan még.
    Valami olyasmi. Láttam már hogy előttem csinálja, meg tükörben is láttam már. Sőt a legjobb amikor egy kanyarból nekiáll kigyorsítani, akkor emeli az elejét és közben meg még csúszik a hátulja.
    Nem tudok róla nyilatkozni, én max 30km-t mentem a motorjával, amikor hoztuk haza. Ezen kívül egy ugyan ilyen gumival felszerelt ugyan ilyen motorral mentem már bajna-héregen, de abba meg csak 3-5ekm volt (nem emlékszem pontosan), az viszont nekem nem csúszkált, ő meg a bérmotorral nem ment gyorsan, így nem tudjuk összehasonlítani sem.
    Benne van az user error faktor is, simán lehet, hogy ha én mennék vele, semmi ilyet nem tapasztalnék, de mindegy is, nem az én motorom, ha neki nem jó, nem jó. Ígyis-úgyis cserés lesz, max ha az új gumival is szar neki, akkor majd elgondolkodik rajta....Azért igyekeznék a legjobbat megvenni rá, ezen ne múljon.

    Én még filózom a ContiTrailAttack 3 és a Tourance Next 2 között, bár valszeg' előbbi lesz. Az Anakee Road se tűnik rossznak, csak még túl új, nem találok róla hosszútávú teszteket, mondjuk nyárig még változhat.

Új hozzászólás Aktív témák