Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz Topiccsendőr #139188 üzenetére

    Te értesz félre, és magyarázol bele megint dolgokat. Semmit nem vettem magamra, csak engem meg ez a "ha nem tetszik csináld jobban" beböfögés zavart mindig is (nem csak Nálad, hanem konkrétan mindenkinél)! Pedig rohadtul nem így működnek a dolgok! Írhattam volna példának azt is, hogy "Nem tetszik, hogy a parlamentben mi történik? Ne ugass, csináld jobban!" - ugye mekkora baromság ez? Attól, hogy valami nem tetszik, még nem kell jobban tudnod, hogy hogyan kell csinálni, mert ez nem a Te szakterületed! Nekem sem tetszik, hogy a légszűrőcseréhez le kell vennem a tankot! Ja, akkor fogjam be a pofám, és tervezzem újra a 1190-t? Na ne már!
    Én nem vitatom, hogy a szóban forgó motornál okkal van ott az akku, ahol van (ahogy okkal van a 1190-en a légszűrő ott ahol van), de ettől még ha olyan kedvem szottyan, akkor igenis telesírhatom a párnám, a youtubeot, és a fórumokat is vele, hogy ez sz@r, legfeljebb
    a.) senkit nem érdekel;
    b.) mindenki hülyének néz miatta;
    c.) egyetértenek velem;
    d.) elkezdenek 1000 más nem kapcsolódó, de hasonlóan nem tetsző dologról panaszkodni!

    Mondom még egyszer, és ezúttal lassan gépelem: azzal a hozzáállással van bajom, amikor azt mondják, hogy "csináld jobban, vagy ne reklamálj"!

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák