Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    persu,

    Szakmailag mit gondolsz, bohóckodom egy 2005-ös KFX700-zal. Újszerű az egész, 4000km-t használták, azt is utcán (papíros). V2-es blokk, CVT váltóval.
    Látszólag minden tökéletes rajta (szívószelepeket kicseréltem - becsiszolva az új manual szerinti értéke -, mert azt típushibaként írják, bár szerintem nem volt bajuk az eredetieknek még.. aztán szelephézag csekkolva, beállítva, karbik is tiszták, gyári tűk mindenhol), egy Leo Vince X3-as rendszert rakott rá az előző tulaj és belebszott egy K&N "sportszűrőt". A gép hidegen szivatón (kézi tolós) feketén füstöl. Olajat nem eszi, nem fogy. Ahogy bemelegszik szinte teljesen eltűnik a füst. Max csak üresben nagy gázra, nagy fordulaton dob egy kis pamacsot (de az gondolom lehet akár a korábbi lerakódás is ilyenkor..)

    Mitől lehet ez? Vagy normális, h szivatón egy ennyi idős technika ilyen büdöset füstöl?
    Iridiumos gyertya segíthet ezen? Vagy az a légszűrő, esetleg a kipufogó kavar be? Nem egy herélt dob, rendes rendszer leömlővel együtt kompletten, furulyával, E betűvel..

    Köszkösz!

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák