Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Pocee #13007 üzenetére

    hánykor voltál kinn?
    én másnapos voltam és fáradt (inkább az utóbbi, a másnaposságot egész jól tűrtem), nem emiatt de én voltam a leglassabb szerintem :)
    .mf kollégával motoroztunk hasonló időket mert egyszer nem találkoztam vele a pályán, néha láttam hogy fenn van velem együtt de sem ő sem én nem előztük meg egymást :)
    a végén láttam hogy kezd csökkenni közöttünk a kb félpályás különbség, ha nem csöngetnek ki és lett volna még pár kör lehet utolértem volna mert egész jól éreztem magam a végefelé..

    az első kerék felől valami nagyon aggasztó kattogás hallatszott a második futamon, mint kiderült a felszedett gumi nagy golyókká alakult a gumim szélén és ezek a golyók döntésnél hozzáverődtek az első sárvédőhöz, már azt vizionáltam hogy valami nagyobb probléma lehet.. aztán leszedtem kézzel a gumidarabokat és minden szép és jó lett :)
    érzésre is gyorsabb voltam másodszor és a gumi sem szedett fel annyi cuccot.. jó volt ez a mai nap, f10-kor indultam viszont haza és _kurva_ hideg volt külterületen

    holnap letakarítom a gumit kakucson, ott mindig gyönyörűen kopik és nem kerül fel rá 3 kiló gokartgumi...

    hja igen, és persu nagyon durván jól megy. ha éppen nem a fűben fetreng vagy amikor éppen működik a motorja! le a kalappal :)

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák