Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #126321 üzenetére

    Már most is alig van 1-2 típus erre a méretre párban, nézegettem 8-9 éve sokkal több típus volt és szép lassan kevesebb lett. Radiál szettek nincsenek is a gyári méretben ha jól láttam. Amúgy jah illegál lett őszintén szerinted itthon vagy a szlovákokhoz átgurulva fog vele bárki foglalkozni? :N

    Úgy értettem azt az "elfogy"-ot, hogy nem rázta be a kormányt az úthiba se ellenben eleje hátulja túl puha és mintha hintázna már ennél a tempónál minden útegyenetlenség után. A fék zavaróan nyúlós és gyenge ha innen akarok hirtelen lassítani, ez van nem erre lett ez kitalálva.

    Namost ezt nem fogod megkapni. Mar az aprohirdeteseknel is egy sima allampolgar is megkerdezi, hogy mire kell a porteka, amit megveszel tole a jofogason. Szoval en nem tudom mi van az emberekkel.

    Mikor a használt alkatrészt megkérdezik mire akarod rátenni... ő arra nem tenné rá szerinte nem lesz jó. [...] nem tanácsot kértem bame, ha tré lesz akkor így jártam. :DDD

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák