Új hozzászólás Aktív témák

  • Hőguta

    csendes tag

    Kihasználva a tegnapi és mai jó időt megvolt a szezonkezdő gurulás.Kerek 200km-t mentem az új szerelésű Scottoilerrel.
    Gyakran megálltam ellenőrizni. Először 1perc/cseppre állítottam ami kicsit soknak tűnt a kék olajból.(került a gumi szélére és a felnire is.)Meglepően könnyű volt letakarítani(a spray-hez képest)Majd kis csavarás a szabályzón és úgy tűnik így jó lesz.A lánc olajnedves a gumi teljesen száraz a felni bal szélén egy két olajpötty.Ennyi ,vagy inkább több a spaynél is volt.Tudom korai még nyilatkozni és egy szóval nem mondom hogy a spray nem jó,de egyelőre örülök hogy belevágtam ebbe a projektbe.
    Más:Tavaly okt.28.-án cseréltem olajat azóta nem ment a gép,de ez nem azt jelenti hogy nem emlékszem hogy az előző olajjal (Motul 7100) milyen volt a váltó.
    Most Liquie Molly Street Race 10W/40 van benne és a sebességváltó nekem határozottan jobbnak tűnik,puhább,símább,másabb.2.-tól fölfelé kuplung nélkül is úgy szedi a sebességet mint kuplunggal.Alapvetően mindig szoktam kuplungot használni de most szükségtelennek tartom.Nem tudom hogy ez az"élmény"csak addig tart-e míg friss az olaj majd kiderül...Ja,és úgy látszik nem csak én engedtem ki a csikót a karámból,sok motoros volt az utakon.Azért az óvatosség nem árt hisz hiába a 17fok az aszfalt még hideg.

Új hozzászólás Aktív témák