Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Na srácok, ma 10 cm-en múlott, h nem épp nem a sájszebészeten ülök, de az is a legjobb eset... Főúton egy kamionról kb 2 ökölnyi bazalt a szélvédőplexit áttörve úgy bedurrant az utastérbe, mint a szar.. a hátsó biztonsági öv tartó vason gellert kapva meg távozott, de még a műszerfal műanyagot előtte elrendezte... :(

    [kép]

    Azon gondolkodtam, h itt kb tök mind1 mivel vagy. Ez ugyanúgy bemegy sisak plexin, autóüvegen, bármin. Egyébként volt rajtam sisak, bár a bukókeret miatt erre nem kötelező, na de akkor is.. ezek után lehet még a páncélt is felveszem.

    Természetesen azonnal utánafordultam, leintettem. Végig tagadta, h nem az övéről.. (saját tulajdona volt az autó.. ezért nem volt hajlandó betétlapot adni, mert h neki "megemelik akkor a biztosítását"...), hívtam rendőrt, ráadásul még az egyiket ismertem is, de szart sem tudtak tenni. Nem KRESZ szegés, nincs bizonyíték. Ha nem ismeri el mehet a teherautós útjára.
    Hátqrvajó.. :(

    ui. Nyomós okkal voltam vele úton, illetve előtte 1 órával műszakizott. Igen, tudom, van rá haladék, lehet járni lejárttal is most, de mivel muszáj volt útrakelnem és útbaesett a bázis, gondoltam akkor megcsináltatom.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák