Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Varoz #114107 üzenetére

    Nem is ez volt a kérdésem, hanem mi alapján számoljam vissza mekkora szakítószilárdságú lánc kell ugyanis árban és lóerő tól ig határban is érdekes a szórás.

    A hsz. B része célozta 2 sor kihagyással, hogy az X keresztmetszetű gyűrűs lánc megéri e az ár difit a kör keresztmetszetű tömítéssel szerelt lánchoz mérten. A jobban tömít nem volt kérdéses inkább az, hogy fog e a placebo hatáson túl valós eredményt nyújtani tekerősebb hajtás mellett. :)

    Persu mintha ezt valaki olyan jelezné a nép felé akinél ritkán kopik kockásra és öregszik meg a gumi. :DDD

    Tasi:
    Lesz türelmem előkeresem a képet, hogy tette vissza a légszűrőházam a karbi szívócsonk csere után... gyanítom a korsóavató után szabályosabban sétáltam mint ahogy az egész kinézett ott a tank alatt. Szelephézagokat hasra csapva állította mondván ez úgy is szűkülni fog mert levegős a blokk és nagyon melegen szoktak járni.

    runner 125 Miért az öreg letud írni egy épkézláb mondatot? Pedig már autocorrect, szókiegészítő minden szar van a nyüves telefonokban. :DDD
    ", tekintetét illeti. "

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák