Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Mondjuk újra olvasva:

    Gyakorlatilag lezárták Barcelona egészét a 15 évnél idősebb dízel autók és motorkerékpárok előtt, de a húszéves benzinesek sem hajthatnak a körgyűrűn belülre. Azt remélik, hogy a csaknem száz négyzetkilométeres területen legalább 120-130 ezerrel nő a tömegközlekedést használók száma, s hogy ezt mielőbb elérjék, hároméves, 4100 eurós bérletet adnak azoknak, akik bontóba küldik tiltólistán szereplő autójukat, motorjukat.

    Jól hangzik, hogy három évig ingyen utazhat, aki végleg kivonja a forgalomból a koros autót vagy motort, de feltétel az is, hogy három éven belül nem vehet és nem is bérelhet (!) másikat helyette

    Ez nem a régi vasakat célozza ez ámblokk célozza a közlekedést. Valahol egyet is értenék vele akár itthon is ha a Nyugatiból eljutnom az Óbudaira nem lenne egy 40-45 perces művelet reggelente.... mod.: míg motorral otthonról az egész út 25-30 perc szemben a MÁV 30-40 perc + BKK 40-45 perc.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák