Új hozzászólás Aktív témák

  • Looney

    csendes tag

    hello mindenki

    nos majdnem én is beleestem az óraállítós csapdába.., de azért csak összejött.
    Grat Gabinak, nagyon jól ment végig okosan spórolt is egy kicsit, engem egy kicsit meglepett, hogy így megy a Derbi. jó, hogy amikor beszúrt mellé Pesek akkor rajta maradt és kihasználta, hogy Pesek rosszul fordult az utsó iven.
    na végre 250ben igazi verseny volt ! kár hogy Dovi motorja nem a top 5be való, tetszett ahogy hülyére vették egymást, ment a kerülgetés rendesen csak amíg ilyen lesz a Honda addig Lorenzo meghódítja a ''földet'' :) poen volt ez a Lorenzo land zászló, tisztára mint Depargyő
    az 1492ben :)) amúgy kiismerhető taktikája van Lorenzónak az elején ott maradni aztán boly végére, utána meg kihozni amit a mezőny legjobb motorja tud..
    motogpnél mondtak egy érdekes adatot: quatarban az egyik mért kanyarban 20 ( ! ) méterrel később fékeznek idén, mint tavaly. a másik ami nagyon szembetűnő volt azaz, hogy az összes kanyar felét a rázószegélyen nyomták! beszarás na egyszer ki kellene menni jerezbe is :) érdekes az is hogy, megfigyelték mennyire fénylik a versenyvonal amit elhagyva csóró Hopkins el is dobta a vasat, bár ő a hirtelen széllökésre fogta.. jó verseny volt na kár, hogy az elejében nem alakult ki nagyobb vita, a közepén viszont volt dara, pláne mikor Stoner gyerek megindult ! mért nem szóltak rá előbb, hogy ébredjen fel? ha elmegy Eliassal még őt is megfoghatta volna a végére.
    Capirex meg tuti hogy spórolt a gyerekre, mégse jó az ha a gyerek megy látogatni az apját a korházba és nem fordítva :DDD

    Véleményem egyezése a valósággal, csak a véletlen műve lehet

Új hozzászólás Aktív témák