Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz bogdanypeter #62156 üzenetére
Korábban írta, kormányzati flotta.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
zoltaneger
kezdő
Hívtam a Tarr Kft-t, gőzük sincs az egészről. Azt hiszem, maradok a Bestfleet flottánál.
-
floratm
senior tag
Áttettem az Eq adatmegosztó kártyát egy másik telefonba és nincs net.
Az előző telefoncserénél is sokat szivtam a beállitással és most megint nem talalom mit köll átírni.
Az adatkártyánál át köll irni, eltér a hagyományos simtöl.
Talán Net-re köll atirni valamit?
Valaki pls nézze pls. Adatmegosztó, nem hagyományos sim
-
PBA
aktív tag
válasz trec12 #62144 üzenetére
Hát, a Vodafone hálózatát prémiumként említeni, khmm... lehet hogy 2-3 év múlva jó lesz, de jelen pillanatban igen gyenge. Továbbá csak a Tarr ügyfélszolgálatán tudsz személyesen bármit is intézni, ez szintén elég nagy szívás tud lenni.
Szerintem T-s ajánlat nélkül ez nem túl erős - sajnos. Az is érdekes, hogy csak a Tarr-on keresztül sikerült flottás szerződést tető alá hozni. Gyakorlatilag két szereplőn keresztül hasznlod a Voda hálózatát, ami már 4ig, azaz kvázi állami.
[ Szerkesztve ]
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Nézegetem a flotta lehetőségeket én is. Van ez a mobilflotta.net oldal
Egész jó árakkal, mit lehet ezekről tudni? Itt a fórum oldalon nem nagyon emlegeti senki. Pl:családi mobil flotta csomag… 3700ft korlátlan beszéd 4gb net.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz floratm #62160 üzenetére
Csak egy kicsit köll átirni.
Térerőd van ugye és csak neted nincs?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz zoltaneger #62159 üzenetére
Mármint miről nincs gőzük se?
-
trec12
addikt
Értem, de így is kedvezőbb sokkal mint a publikus csomagok és nincs hűség már ha ez számít valakinek.... Persze van a Netfonnál 10 hónapra jobb ajánlat pár csomagot összehasonlítva (pl. korlátlan beszéd + 50 v. 100 GB, 100 sms.)
A legjobb csomag itt a KÜF-nél szerintem ár-értékben talán a korlátlan beszéd+net. Bár nem értem ingyen valamennyi sms-t miért nem tudták még bele alkudni.[ Szerkesztve ]
-
Som@
őstag
válasz zoltaneger #62159 üzenetére
Miben jobb a bestfleet, mint az IT service? Ez utóbbi ráadásul nem is kér egyszeri regisztrációs díjat...
Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
floratm
senior tag
Jó lett. Köszönöm
-
miskyg
csendes tag
Sziasztok!
Én jelenleg a KÜF-nél vagyok (papíron voltam), Aktív csomaggal (275 perc belföldi hívás, 4 gb net). Keresek egy alternatívát, amely hasonló kvótát ajánl havi max 3000-ért. Egyelőre a taxisokat találtam havi 2636 ft-ért (200 perc, 5 gb net). Tudtok még olyan flottát/flottákat ajánlani, akik nagyon hasonló csomagokkal rendelkeznek?[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz -Mosquito- #62185 üzenetére
Jó, túlzás hogy figyelem, csak nyomon követem. (És aki a 286xt óta képben van...???)
-
qltsar
veterán
Amugy most a topicbol akkor kikerul a KUF, mert Vodafone halozatot hasznal, egy MVNO-n keresztul, akinel az ugyfel szerzodeseket kot, vagy mivel "sajat" elofizeteseket kinal, ezert maradhat itt?
Kicsit Inception erzesem van...
-
Som@
őstag
Aki mostanában (1 hónapon belül) ment át az ITS-hez, az végül elégedett?
Minden kérdésre választ kapott?
Müködik már a flottában, vagy még a számla zárásig a régiben maradt?
Van olyan, aki "Yetteltől" ment át? Tehát tulajdonképpen csak tarifát váltott?Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
gingerbalm
aktív tag
felmerült a kérdés, ez tényleg elég kőkorszak:
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz gingerbalm #62190 üzenetére
Mégis ki számláz ma még másodperc alapon?
OK, OK. Igény az lenne rá.
De a korlátlan csomagok korban, nem biztos, hogy sokakat megmozgat."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Baltazár123
senior tag
A küfnél vannak 275 perces csomagok is, úgy sejtem, hogy arra gondolt a költő. Korlátlannál mindegy teljesen, hogy perc vagy másodperc.
Ma sikerült elintéznem az ITS 50gb netet, már a gyerekem telójában dorombol. Az adatmegosztó elméletben van, gyakorlatban majd kiderül mert csak élesítés után köthető. Valamikor a héten visszamegyek, aztán kiderül. Az se baj, ha nincs, akkor kötök egy 10gb-ost, annyi elég lesz nekem egyelőre. Összességében ugyanannyit fogok fizetni (adatmegosztóval persze kedvezőbb lenne), mint most, csak jóval több netem van és nekünk most arra van szükségünk. Alig beszélek a telefonon, viszont a net fogy rendesen. Ez az ITS-es 50-es elég korrekt áron van.
Egyébként mondott egy érdekes dolgot az ügyfeles, hogy nekem, mint random usernek nem igazán adhatnak ki információt a flottákról és árakról. Azt valóban meg lehet csinálni, hogy végig tolom a szerződést és ha a végén nem tetszik az összeg, akkor nem írom alá, csak ez nem túl fair velük szemben. Viszont a flottakezelőnek kiadnának ilyen információt, csak azok meg gyakran lepattintják az ilyen kérdéseket, hogy majd a yeti irodában érdeklődjön az ember. Lehet a flottakezelőnél kéne kicsit jobban keménykedni, ha valakinek több infó kéne, mert ők lekérhetik a yetitől. Egészen értelmes ügyfelest sikerült végre kifognom, korrekt, jól kommunikál, pontosan megcsinálta, amit kértem.
[ Szerkesztve ]
-
Som@
őstag
válasz Baltazár123 #62194 üzenetére
Köszi az infót.
Melyik yettel ügyfélszolgálaton voltál?
Ez az 50GB csak adatkártya?
Ha nem, akkor milyen csomag mellé vetted?
Mikortól él az ITS flottacsomagod? Valóban meg kell várni a régi flotta számla zárását?Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Baltazár123
senior tag
azt nem adnám ki, hogy hol voltam, mert még így is lehet, hogy mondott olyan információt, amit csak a flottakezelőnek lehetett volna. A lényeg, hogy a nagy pesti központokban felkészültek az ügyfelesek, a tapasztalatom szerint. Többet nem próbálkozok kis vidéki fiókban, illetve ha olyanba futok bele, aki még megnézni se hajlandó, attól azonnal elbúcsúzok, nem pocsékolom az időmet.
Ez csak net, 50gb 3667ft - 27,7gb roaming, bár van egy érdekes dolog benne, hogy a kiegészítő szolgáltatásoknál van egy ilyen pont, hogy "külföldi mobilinternet használat tiltása". Feltételezem ez visszakapcsolható a szolgáltatásoknál vagy a 1220 megcsinálja a külföldi út előtt, de kicsit furcsállom, hogy miért tiltják alapból.
Ami nyitott kérdés, az adatmegosztó 1050ft-ért. A héten kiderül, a rendszerben látszik, mint lehetőség, de ha már a telómban lesz a kártya, akkor biztos csak.
Ma reggel kötöttem, délután már használta a gyerekem. A küfös számok egyelőre maradnak 1 hónapig még. Ez persze veszteség, de a küföst nem tudom visszacsinálni, ha lemondom és annyira nem vagyok fillérb.szó azért. Ez is inkább csak egy kihívás volt, nem pénzügyi kényszer, hogy sikerül-e úgy összeraknom egy új csomagot, hogy ne fizessek többet és mégis sokkal jobban lefedje a telefonhasználati igényeinket.
Az új szám már látszik a yeti appban meg a weben. A fordulónap is maradt, ami volt.
Én feltöltőkártyával meg voippal fogom használni. A voip már teljesen korrekt, egy ideje próbálgatom, a mostani mobilnet sebesség mellett nagyon jó. 20ft mobil hívás, 5ft vezetékes, másodperc alapon, havi 100ft az előfizetés, számhasználati díj. Én nem nagyon találtam ennél olcsóbbat. A legolcsóbb hang csomagok is pl. auchan 120 perc csak 100 perc felett érné meg. Én meg 30-40 percet hívok maximum és részben vezetékest. A feltöltőre van a tkom okosság, de az csak tkom irányba olcsó, egyébként ugyanúgy 19 forint, de talán még az is lehet alternatíva ilyenkor, olcsó flottás net + valamilyen olcsó hang megoldás és akkor csak a havi 10-12 sms, ami plusz pénz lesz. Összeségében, ha az adatmegosztó működhet, akkor kb 8-900 forinttal lesz olcsóbb így a csomag.
[ Szerkesztve ]
-
Papix
tag
[kép] Ezt a választ kaptam.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Baltazár123 #62194 üzenetére
Nem kérdeztél rá, hogy lehet az alap internetet cserélni nagyobbra? 17,4 GB a roaming 50G-ból. Ez viszont fontos, hogy be van kapcsolva lapból. "külföldi mobilinternet használat tiltása". Mindennap kiderül valami.
Szerintem nem véletlenül, tévedésből mondták nekem a WestEndben. Ma visszamentem, üzletvezetőt kértem, amiatt, hogy nekem itt 2x mondták lehet cserélni adatot, traifaadatcsomag cserének hívják. Majdnem megkötöttem a szerződést, de mások meg azt mondják nem lehet. Felhívta a Yettelt, 5 percig beszéltek, majd mondott valamit, csak pont azt felejtettem el , ami miatt nem egyértelmű, beszéljek a flottakezelővel. Talán azt mondta, az a nem tiszta, hogy nekem a szerződésen külön ÁFA tartalommal van feltüntetve a beszéd, adat. Az ő képernyőjükön meg külön alul opcionális internet csomagok vannak feltüntetve. Opcionális, szerintem választhatót jelent, nem kiegészítőt. Illetve azt is mondta, sok flottánál, Credit Prime is ilyen volt, valóban cserélhető az adatcsomag. Szerintem azért nem engedi szerződéskor az 5GB + 50GB-ot beállítani, hanem vissza kell menni, mert akkor még vagy vagy a helyezet, utána már viszont plusz kiegészítő. Ezért is kérdezte a flottás hölgy, hogy már megkötöttem a szerződést? Üzletvezető odaadta a névjegykártyáját, hogy majd szóljak vissza mire jutottam.
Felhívtam, hogy megkérdezzem kivel beszélt a Yettelnél, de azt mondta visszahívták, és most azt mondták nem lehet az alapinternetcsomagot cserélni. Ezek után már nem hívtam fel a flottás hölgyet, de szerintem, mivel külön opcionális internet van a Yettelesek képernyőjén, ez választható lehet.Viktor0610 ha jól emlékszem te a Yettelnél dolgozol, utána tudnál nézni, hogy mi a helyzet. Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest