Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Som@ #62195 üzenetére

    azt nem adnám ki, hogy hol voltam, mert még így is lehet, hogy mondott olyan információt, amit csak a flottakezelőnek lehetett volna. A lényeg, hogy a nagy pesti központokban felkészültek az ügyfelesek, a tapasztalatom szerint. Többet nem próbálkozok kis vidéki fiókban, illetve ha olyanba futok bele, aki még megnézni se hajlandó, attól azonnal elbúcsúzok, nem pocsékolom az időmet.

    Ez csak net, 50gb 3667ft - 27,7gb roaming, bár van egy érdekes dolog benne, hogy a kiegészítő szolgáltatásoknál van egy ilyen pont, hogy "külföldi mobilinternet használat tiltása". Feltételezem ez visszakapcsolható a szolgáltatásoknál vagy a 1220 megcsinálja a külföldi út előtt, de kicsit furcsállom, hogy miért tiltják alapból.

    Ami nyitott kérdés, az adatmegosztó 1050ft-ért. A héten kiderül, a rendszerben látszik, mint lehetőség, de ha már a telómban lesz a kártya, akkor biztos csak.

    Ma reggel kötöttem, délután már használta a gyerekem. A küfös számok egyelőre maradnak 1 hónapig még. Ez persze veszteség, de a küföst nem tudom visszacsinálni, ha lemondom és annyira nem vagyok fillérb.szó azért. Ez is inkább csak egy kihívás volt, nem pénzügyi kényszer, hogy sikerül-e úgy összeraknom egy új csomagot, hogy ne fizessek többet és mégis sokkal jobban lefedje a telefonhasználati igényeinket.

    Az új szám már látszik a yeti appban meg a weben. A fordulónap is maradt, ami volt.

    Én feltöltőkártyával meg voippal fogom használni. A voip már teljesen korrekt, egy ideje próbálgatom, a mostani mobilnet sebesség mellett nagyon jó. 20ft mobil hívás, 5ft vezetékes, másodperc alapon, havi 100ft az előfizetés, számhasználati díj. Én nem nagyon találtam ennél olcsóbbat. A legolcsóbb hang csomagok is pl. auchan 120 perc csak 100 perc felett érné meg. Én meg 30-40 percet hívok maximum és részben vezetékest. A feltöltőre van a tkom okosság, de az csak tkom irányba olcsó, egyébként ugyanúgy 19 forint, de talán még az is lehet alternatíva ilyenkor, olcsó flottás net + valamilyen olcsó hang megoldás és akkor csak a havi 10-12 sms, ami plusz pénz lesz. Összeségében, ha az adatmegosztó működhet, akkor kb 8-900 forinttal lesz olcsóbb így a csomag.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák