Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz Lauda #62193 üzenetére

    A küfnél vannak 275 perces csomagok is, úgy sejtem, hogy arra gondolt a költő. Korlátlannál mindegy teljesen, hogy perc vagy másodperc.

    Ma sikerült elintéznem az ITS 50gb netet, már a gyerekem telójában dorombol. Az adatmegosztó elméletben van, gyakorlatban majd kiderül mert csak élesítés után köthető. Valamikor a héten visszamegyek, aztán kiderül. Az se baj, ha nincs, akkor kötök egy 10gb-ost, annyi elég lesz nekem egyelőre. Összességében ugyanannyit fogok fizetni (adatmegosztóval persze kedvezőbb lenne), mint most, csak jóval több netem van és nekünk most arra van szükségünk. Alig beszélek a telefonon, viszont a net fogy rendesen. Ez az ITS-es 50-es elég korrekt áron van.

    Egyébként mondott egy érdekes dolgot az ügyfeles, hogy nekem, mint random usernek nem igazán adhatnak ki információt a flottákról és árakról. Azt valóban meg lehet csinálni, hogy végig tolom a szerződést és ha a végén nem tetszik az összeg, akkor nem írom alá, csak ez nem túl fair velük szemben. Viszont a flottakezelőnek kiadnának ilyen információt, csak azok meg gyakran lepattintják az ilyen kérdéseket, hogy majd a yeti irodában érdeklődjön az ember. Lehet a flottakezelőnél kéne kicsit jobban keménykedni, ha valakinek több infó kéne, mert ők lekérhetik a yetitől. Egészen értelmes ügyfelest sikerült végre kifognom, korrekt, jól kommunikál, pontosan megcsinálta, amit kértem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák