Új hozzászólás Aktív témák

  • sg22

    senior tag

    Vettem egy TV-t, feldobtam a falra, vegre nem kell a monitoromat forgatni az asztal es az agy kozott ha filmezni/jatszani akarok. Viszont igy mar nem akarom ugyanazt a gepet hasznalni filmre/jatekra. 10m-es HDMI kabelek annyira nem dragak, de inkabb egy kis dobozt varazsolnek a TV ala, es akkor 2 kulon masinarol menne a TV meg az asztali gep.

    Most is ra van kotve a TV-re egy kis HTPC, de elvault, regi core2duo mobilos verzioju kis proci+itx lap van alatta. kicsit lassucska is meg kerreg a ventije is meg tenyleg oreg mar.

    A haz + tap egy : LC-1400mi. Nem a legszebb, de a celnak megfelel, ezt nem akarom lecserelni. A tappal sincs baj, nem hangos.

    Munkabol van egy Xeon-E3-1245v3 ES procim. Eddig csak allt a polcon, de most akkor koltsegcsokkentes miatt ezt hasznalnam. (nem kell uj procit venni). Alaplapot is talaltam olcson egy Gigabyte GA-H81M-S1 szemelyeben.

    A kerdesem az volna, hogy ha egy ilyen bivaly procit (kb 4770 szint) hasznalnek film-re, akkor hany w-ot fogyasztana kb? Ezeknek a haswell prociknak mar nagyon jo az energia menedzsmentjuk ugye ?

    Ehhez szorosan kapcsolodik a masodik kerdesem: Van egy Scythe Kozuti proci hutom. 65w-ig ajanlja az oldal, de 95w-ig is elviszi a procikat max RPM-en. Nyilvan nem akarom hogy visitson a venti, de ha csak filmezek rajta meg max youtube, akkor szerintem meg 65w-ot sem eszik a proci es eleg lesz ra, jol gondolom?

    Kosz a segitseget :R

    what should I do about this?!

Új hozzászólás Aktív témák