Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz xEon1337 #111602 üzenetére
Köszi. A Dell U2212HM monitoron szerintem a fekete is jó a kontraszt is jó, ahogy nagyítva van úgy egyre jobb a kontraszt. Anno azért lett ez és nem a 24"-os, mert a 22"-os jobb képet adott, ez is érdekes.Nem tudom ezek a tulajdonságok, hogy változtak mára. Az ellenben biztos, hogy pl egy munkahelyi LG/Samsung ami nem IPS, hát azokat nem tartanám semmiben sem jobbnak sőt nem érnek fel hozzá. Mondjuk a betekintési szög sokat számít.
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
balazs025
senior tag
Sziasztok!
Valaki véletlenül nem tudja, hogy az új Philips monitorok mikortól lesznek elérhetőek?
Konkrétan ez a típus érdekelne: 242E1GAJ -
valyogvisko
csendes tag
Sziasztok,
visszaolvasgattam pár oldalt, plusz átnéztem az összefoglalót, de nem igazán találtam nekem megfelelő választ, ezért kérnék segítséget monitor vásárláshoz.
Elöljáróban:
- csak és kizárólag új monitor érdekel,
- nem baj, ha nem magyar helyről kell rendelni, de EU-n belül legyen.
A jelenlegi monitorom 5 éves, UHD, 42", 60Hz, IPS panel. Munkára használom 90%-ban, néha egy-két film, vagy valami játék, de ha játszom, nem lényeg az FPS (szinte csakis körökre osztott stratégiai játékot vagy RPG-t).
Ami lényeg, hogy az új legalább azt tudja, mint az előző, de ha jobb, az az ideális, tehát legyen 35"+ (42 kicsit nagy, de nincs 37-38-as,ami kb ideális lenne), UHD, VA/IPS - nekem kb mindegy, volt mindkettő, megvan mindkettőnek az előnye és a hátránya. Ha van valami jobb panel, az csak jó. Nem kell semmi extra, ha nem muszáj (forgatható, állítható, hang, háttérvilágítás, ... mind nem lényeg, hajlított monitor pedig kifejezetten zavar), csak a minél korrektebb és megbízhatóbb működés, és a minél jobb panel+összeszerelési minőség.
Amit nem tudok, mert sosem használtam, hogy hétköznapi használat közben a 90-120...Hz számít-e. Ha igen, kérnék olyanra is ajánlást.
És ami még kimaradt, a határ legyen kb 400K, de ha például van határozottan jobb monitor 450-ért, mint a többi max 400-ért, meggyőzhető vagyok.
Köszönöm előre isHTC, LG
-
Bossp
addikt
válasz valyogvisko #111605 üzenetére
En a helyedben az LG 38" os ultra gear monitorjait lesnem meg. Szeretni fogod a 100+ HZ-et persze ha belefer a kasszaba :)
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok !
Most egy Dell P2417H monitort használok és leszeretném cserélni egy 144Hz-es monitorra. Az lenne a kérdésem, hogy 24 maximum 27 Coll-ban maradhatok FHD 144Hz-en vagy van értelme ebben a méretben a QHD 144Hz-nek ? Illetve mit ajánlanátok 100 ezer forint környékén ?Előre is köszi!
-
HRC95
tag
Sziasztok!
Minnél többet olvasok/nézelődök annál bizonytalanabb vagyok a VA, TN, IPS panel kérdésében.
Monitort szeretnék vásárolni 100.000-200.000ft körül de az "aranyközépút" lenne a legjobb, ~150.000ft környéke. Mindenféleképp 2k, 144hz (vagy több) illetve 27" alá nem szeretnék menni. Eddig csak IPS paneles monitorokat néztem de már elbizonytalanodtam, hogy melyik lenne a legjobb választás számomra. Szeretek gyönyörködni is a jétékokban szóval a fekete fekete legyen a zöld meg zöld. Hajlított kijelzők mennyire jók, van előnye-hátránya?
Kimondottan csak játékra, illetve yt-n videók nézésére van használva a gép.
I5 6900k+ rog 1080tiMSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Local
csendes tag
Sziasztok.
Az a problémám egy Samsung Odussey G7 27 col, hogy a Display port nem stabil. Alt Tab használatánál pl főképpen játékoknál ha használom mondjuk a játék közben Alt Tab használatakor 2-3 sec mire át vált a másik alkalmazás. Mi lehet a probléma. Kezdettől fogva mmár az első bekapcsolásánál jelentkezett ez a dolog.Localmester
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Segítsetek már,hogy a 2 kinézett monitorból melyik éri meg ár-érték arányban jobban?
LG UltraGear 27GL650F-B -87990Ft
AOC 27" (27G2U/BK) 77900Ft
Nem tudom mennyire megbízható az AOC,bár jókat is olvastam róla..Origin:Memphis79HUN
-
Barniman
csendes tag
Sziasztok!
Laptop mellé keresek monitort. Elsősorban munkára lesz használva (85+% százalékban), de később rá lenne kötve PS5 is időnként, illetve még ritkábban film nézésre is használnám.
A következőkre gondoltam:
Márka: Nincs preferenciám
Méret: 27", esetleg 32"
Felbontás: Először 4K-ra gondoltam (laptop időnként 4K-ban fut, időnként 1080p-ben), de ez az alábbi árba nem hiszem, hogy beférne és igazából kevésbé fontos. Így 1440p lenne ideális, de 1080p-vel is ki tudok békülni.
Képfrissítés: Későbbi PS5 miatt 120Hz jól jönne, de itt is ki tudok békülni 60Hz-el is.
Panel: IPS lenne ideális (laptop is az), de szemből fogom nézni többnyire, akár TN is belefér.Ár tekintetében 70-80 ezer forint környékére gondoltam, de 100-ig el tudok menni ha úgy látjátok megéri. Mit ajánlanátok?
Előre is köszi a segítséget!
-
mvkly
senior tag
Sziasztok!
E 3 közül szerintetek melyik lehetne a favorit?
[Lenovo ThinkVision T32h-20]
[Philips 328P6AUBREB]
[LG 32QN600]Film/játék fele-fele, színek és a tapasztalat miatt IPS, 80-100cm-es távolság miatt 32 inch amit szeretnék. Egyáltalán, a Lenovo és a Philips mennyire elterjedt és megbízható márka a monitorok közt? Előbbi kicsit meglepő találat volt, utóbbinak meg a tv-ire szoktak panaszkodni.
-
k.patrick90
csendes tag
Sziasztok.
Monitor vásárlása előtt állok és a véleményetekre, tanácsaitokra lenne szükségem.Legfőbb szempontok: 27 coll, 144hz, 1440p; játékhoz, filmezéshez.
Három jelöltem lennne:
1.ASUS TUF GAMING VG27AQ
2.DELL S2721DGF
3.SAMSUNG C27HG70A fenti az egy tényleges sorrend, az 1.ASUS-t sok helyen dicsérik, rtings-en a leginkább ajánlott 1440p gamer monitor, a 2.DELL jobban tetszik, friss modell, egy picit drágább, rossz Black Uniformity-val, a 3.SAMSUNG pedig QLED, ami TV-nél nagyon tetszik, olcsóbb a másik kettőnél, ráadásul nála még lenne 20eFT MM kuponom is, viszont batár nagy állványa van.
Ezek közül melyiket javasolnátok, illetve ezeken kívül van-e ami hasonlóan jó lehet akár olcsóbban, 170 fölé nem mennék? Felhasználás az átlagos játék, videó/filmnézés leginkább. 4K/60Hz PLS monitorról váltanék.
Köszi előre is a válaszokat.
-
Amerigo57
őstag
válasz k.patrick90 #111618 üzenetére
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
-
arcitec
addikt
válasz k.patrick90 #111618 üzenetére
Véleményem szerint jó sorrendet raktál össze. A tesztek alapján is ez a jó sorrend.
2. pontot szándékoztam venni, de vártam és hát nem hozza az általam elvártakat számomra eléggé. Főleg a contraszt és a fekete, akár hogy is ez nagyon számít a megjelenítőnél. Az hogy, hogy néz ki bizony számít, de nem annyival gyengébb az 1. pont mint az új design 2. Úgysem azt fogod nézegetni használat közben. Én most az Asus-t választanám. De majd írjanak véleményt mások is.[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
Hoppácska. Futtattam az Eizo monitor tesztet és állítottam a monitoron és lőn, egész szépen homogén lett. Vissza lett javítva a "szar ragasztás" - 8 éves és bőven vállalható.
Apropó most olvastam Ausus monitor tesztet és ott is a kisebbiken volt jobb a kép. Akár hogy is, ha valaki igazán jót akar és nem 2-3 évre, akkor nagyon meg kell gondolni, hogy mire ad ki
100-400eft - ot.[ Szerkesztve ]
-
k.patrick90
csendes tag
válasz Amerigo57 #111619 üzenetére
Köszi a választ. Az USB port mire kellhet egy monitornál? Nyilván hogy megkérdezem, valószínű nincs rá szükségem, de hátha a jövőben ez változik, ezt a monitort még évekig használnám. 8bit vs 10bit jelentős az eltérés, nincs még tapasztalatom az utóbbival?
A 3. jelölt ennyivel gyengébb lenne, hogy meg sem említitek? Ha az ár is szempont akkor azért van 40e előnye a többivel szemben. -
k.patrick90
csendes tag
-
Walid1996
csendes tag
Sziasztok!
Szintén monitor vásárlás előtt állok, mint sokan mások. A keret kb 150-160k lenne, a felhasználás pedig a szokásos játék és filmezés kombó. 1440p, 144Hz és alacsony válaszidőt szeretnék. A panel típusa lehet nem számít annyira, mert egy nagyon régi és olcsó 1080p-s tn paneles monitort válltana. Szörnyű színe és betekintési szöge van , szerintem bármely ma kapható panel lenyűgözne engem és érdemi újítás lenne.Eddig három modell jött szóba:
1. LG 27GL850-B
2. Acer Nitro VG271UPbmiipx
3. AOC CQ32G1Eddig talán az LG tetszik a legjobban, csak nem tudom mennyire éri meg azt plusz kb 30k-t a másik kettőhöz képest. Az USB hubot nem igénylem, viszont az olvasottak alapján talán az LG-nél panaszkodtak a legkevesebbet a panel lottóra. Kicsit a kinézet is számítana, nekem nem tetszenek annyira a nagyon gamer cuccok, ezért hajlanék az LG felé, vagy esetleg más letisztultabb dizájnú monitort ha tudtok ajánlani. Érdemes e most venni monitort? Mikor szoktak az új modellek kijönni? Az öregebb modelleket ilyenkor hátha kicsit olcsóbban adják.
Köszi a segítséget!
-
KüLÖNc
tag
Sziasztok!
150 ezer forintig szeretnék új monitort venni, egy jó öregharcos Dell u2311H monitort cserélnék le. Első kérdésem az lenne, hogy érdemes 240 hz monitorokat néznem, vagy teljesen elég lenne nekem a 144 hz? I7 6700K a processzorom GTX 1080-al.Legfőképpen Rainbow Six Sieget játszom, illetve majd Cyberpunkozni szeretnék majd.
Érdemes lenne mondjuk kicsit hosszútávra tervezni, és egy esetleges későbbi, fejlettebb videókártyára váltani, vagy maradjak a 144 hz-nél? (jelenlegi konfigommal nem valószínű, hogy ki tudok préselni fix 240 fpst a játékokban)
Full HD felbontást használnék, max 27 col méretig, lehetőleg ne legyen ívelt, alacsony válaszidővel és ne TN paneles legyen.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz k.patrick90 #111624 üzenetére
A 3. ívelt, ha neked az kell, továbbá VA paneles nem IPS a betekintési szög az IPS-en jobb ,ellenben a fekete és a kontraszt VA a jobb. De várj a jobban tapasztaltakra mit írnak.
Ha lehet megnézném a gyakorlatban mindhármat és úgy döntenék...Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
hunking12
csendes tag
Sziasztok. Monitor vásárlás előtt állok és érdeklődnék mit ajánlotok.
Leírás:
-KERET: 70k (80k-is lehet ha véletlenül azon az értéken sokkal jobb monitor elérhető)
-FELHASZNÁLÁS: Gaming-re (minden fajta játékra, nem csak FPS-re)
-KÉPÁTLÓ: Nekem elég a 24 inch-es monitor mert Full HD-t szeretnék.
-TIPUS: LED
-PANEL: IPS
-KÉPFRISSÍTÉS:144HZ(Ívelt képernyőt nem szeretnék)
A válaszokat, és segítséget előre is nagyon köszönöm.
-
Maxell014
senior tag
válasz [Prolixus] #111630 üzenetére
Esetleg akkor azt abban tudnál segíteni, hogy FHD-ban és QHD-ban melyikek azok a monitorok amelyek ajánlottak már és a legközelebb van a keretemhez.
-
ridiculous
aktív tag
Acer KG241QPbiip << Ez a monitor az ajánlott típusok közé tartozik a saját kategóriájában?
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
veterán
Sziasztok
Monitor vásárlás van tervbe véve, de képtelen vagyok dönteni mi legyen. Most egy Dell U2717D van ami be is van kalibrálva, ez a képminőség nekem tökéletes.
Viszont nagyobb monitort szeretnék venni ami viszont már 21:9 arányú kellene hogy legyen.
Lépésbe szeretnék haladni a kiválasztásban1; Ívelt legyen vagy nem? 32-34"-nál már érdemes íveltet használni hogy a szélek ne legyenek annyira messzire?
2; Felbontás 3440x1440 lenne gondolom ami jó is lenne mert hasonló ppi-t kapnék mint a mostani 27"-os 2560x1440-es monitorommal.
3; A fő gondom a panel típusa lenne. A képminőség miatt jó lenne IPS, de a magasabb Hz illetve a vállalható ár miatt talán annyira nem férne bele a keretbe az a monitor ami mindenbe megfelelne. IPS után melyik az a panel ami úgymond minőségbe kicsit van csak lemaradva tőle?
4; A keret olyan 250k környéke lenne, ennél nem szívesebben mennék feljebb.Van szerintetek olyan ami jó lenne? Igazából a fő gondom hogy mennyire lenne nehéz megszokni az ívelt monitort, de a 21:9 miatt gondolom szükség van rá?
iPhone 13 Pro Max
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valamit a Dell UP3216Q megszűnt, vagy csak az Oázis honlapján tűnt el, bár máshol sem találom rendesnek tűnő boltban. Igaz nem mai darab, de ő lett volna a kiválasztott. Játszott még az Asus PA329C és a Benq SW320, 321 is de végül mégis a Dell maradt volna. Köszönöm. -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! gy érzem eljött a monitor váltás ideje részemről. Kb 2012-ben vettem egy BenQ E2200HD monitort.
[link]A színek egész szépek rajta, de a 75hz lehet kicsit kevés már manapság. Van egyéb alternatíva amire érdemes lenne váltani? Árban kb 150ezer Ft-ig szeretnék elmenni.
Most újítottam be egy PC-re is, így szeretném élvezni a 120,144hz-et ha lehetséges. Illetve szeretnék egy picit nagyobb monitort. Szeretnék IPS panel monitort, mert részemről elég zavaró ha elmozdulok és a színek invertálni kezdenek.
Érdemes váltani bármi másra? Annyira nem értek monitorokhoz, így csak az ajánlásotokra tudok támaszkodni. -
mvkly
senior tag
Jól gondolom, hogy a mostani 24"/1080p az felbontásban nagyjából egyenlő a 32"/1440p-vel, ugyanaz a látvány lenne, csak kb. kétszer akkora felületen?
Vmint a FHD filmek, tartalmak mennyire skálázódnak jól az utóbbin, mennyire lenne rosszabb a minőség? Ahogy olvasom, inkább a szövegek olvashatósága, ami észrevehetően romlik.
Játékok terén a 32"/1440p/60Hz-hez minimum 2060Super/Ti, 5700 Xt szint kellene medium/high grafikához? Ehhez persze megvárom az új felhozatalt, meg az árak rendeződését. -
HRC95
tag
Sziasztok!
Az alábbiak közül melyik a legerősebben ajánlott monitor?
[Acer XV272UPbmiiprzx ]
[LG 27GL850-B]
[Dell Gaming S2721DG]
[Acer Predator XB273UGSbmiiprzzx]
Kimondottan játékra használom a gépet illetve videók nézésére. Fontos a megbízhatóság mivel hosszú időre tervezem venni a monitort. Hogyan járok jobban, ha elmegyek személyesen és kibontatom és átnézem pixel hiba miatt, vagy netről rendeljem le és éljek a 15napos elállási jogommal? 1db pixel hiba sem fér bele számomra, úgy gondolom ha ennyi pénzt kiadok akkor az a monitor legyen tökéletesMSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
Barniman
csendes tag
válasz Barniman #111616 üzenetére
Néztem milyen lehetőségek lennének a fenti paraméterekkel (27", IPS/VA, 1440p+60hz vagy 1080p+144hz, HDMI, USB 100k alatt), az alábbiakat találtam, szerintetek melyik lenne a legjobb vétel, esetleg inkább valami más?
1. AOC 27" QHD GAMING VA MONITOR (Q27G2U/BK)
2. AOC 27" FULLHD IPS GAMING MONITOR (27G2U/BK)
3. ACER NITRO XV272PBMIIPRZX
(+1. LG UltraGear 27GL650F-B)Az 27GL650F-B esetében már majdnem a rendelés gombon volt a kezem, de USB portokra szükségem lenne, hogy gép nélkül is lehessen filmnézésre használni a monitort. Ezen kívül tökéletesnek tűnik, jó az értékelése rtings-en, 1080p, 144hz, IPS panel és még HDR-t is támogat. Kár, hogy USB támogatással nem találtam még egy monitort ami ennyire passzolna az elvárásaimnak ebben az árkategóriában.
Így főleg a felső kettő AOC monitort néztem ki, kinézetre úgy látom ugyanaz a kettő viszont a portok és panel számában különböznek. A QHDs már eléggé a keretem tetején van, igazából a fő kérdés bennem, hogy a VA panel mennyire marad el az IPS-től (ha egyáltalán)? VA-t még nem használtam hosszabb távon, így nem tudom mire számítsak. Másik, hogy a QHDs AOCnál kicsit szűken bántak a portokkal, 2 USB elég, de az 1 HDMI-től kicsit félek, TV-n haltak már meg portjaim elégszer.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Faternak szeretnénk egy új monitort, fizikailag 70cm széles kijelző fér még el kényelmesen. Preferált lenne a 21:9 és még esetleg az ívelt kijelző. QHD, esetleg FHD felbontás.
Nagy százalékban irodai felhasználás, alkalmankénti képvágással, szerkesztéssel (emiatt nem kell a 126%-os RGB lefedettség).
Árban 100, max 110e lenne a rászánt keret.Tudtok ajánlani valamit?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
frelife
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy 24" AOC 24B1H [link] monitort,másodlagos kijelzőnek, VA paneles tehát a feketét jól adja vissza.
Kérdés, lecseréljem e erre ha van lehetőségem?
24" Acer Nitro VG240Ybmiix [link]
Ips,1s, 75hz. Ezek miatt érdemes? Vár a freesync nem tom menne e ,mert rtx 2070s van és nem amd.14 napos elállásom van alzánál, és most filozok hogy jobb lehet e az acer vagy sem
Köszi ha segítetek.[ Szerkesztve ]
-
Oryctolagus
tag
Sziasztok!
Két ugyan olyan konfiguráció kellene, alkalmankénti játékra. Ha fullHd 30fps meg van már ok.
Én ezt okoskodtam ki.ASROCK H410M-HDV
INTEL Pentium Gold G6400 4.00GHz
G.SKILL 8GB Aegis DDR4 3000MHz CL16 F4-3000C16S-8GISB
WD 120GB Green SATA 3 2.5" WDS120G2G0A
GAINWARD 1785-BLISS GeForce GTX 1650 4GB GDDR6 Ghost
GIGABYTE P450B 450W
AEROCOOL Split fekete
Kb.: 140e Ft
A memória nincs benne az alaplap QVL táblázatában, de gondolom nem lehet gond vele.
Az SSD mellé már van HDD a játékoknak.
Gondolom használtan sokkal jobbat lehetne kapni ezért, de az nem új és nem garanciás.
Ez fontos.
Az összeg határ nagyjából ennyi egy gépre.
Mennyire gáz?Per aspera ad astra.
-
frelife
aktív tag
-
Pkc83
őstag
Szia!
Szerintem ez a meg ne vedd kategória.
A "Milyen asztali gépet vegyek?" topikba
kérdezz be, a keret ugyan nem sok de
hidd el egész mást fognak ajánlani.[ Szerkesztve ]
-
Amerigo57
őstag
válasz frelife #111645 üzenetére
freilife.
Mind a két Acer monitor , belépő szintű 6 bites monitor.
Ha választani kell , akkor az Acer Nitro VG240YPbiip monitort vedd.
Link.
Ennek az ára 67 090 Ft - csak a felbontott ára 63 300 Ft.
Ha hosszú távra tervezel , akkor a 67 090 Ft -hoz raksz még 10 ezer Ft -t ,
és vegyél egy
ASUS VG249Q monitort.
- színmélység 8 bit
- Forgathatóság , Magasság állítás , Pivot
G-Sync támogatás , ELMB SYNC technológiával ,
A Panel típusa : IPS AUO M250HAN01.6 , az egyik legjobb panel típus.
Link:
Link:[ Szerkesztve ]
-
Oryctolagus
tag
-
[Prolixus]
addikt
válasz Amerigo57 #111647 üzenetére
Biztos vagy te ebben? Én úgy emlékszem ugyanaz a PANDA panel van ebben az említett ASUS-ban mint az Acer-ban..meg mint kb az összes azonos kategóriás egyéb monitorban:
Acer Nitro VG240YP, ASUS VP249QGR, Acer Nitro XV240YPbmiiprx, AOC 24G2U.Amiről te beszélsz, az szerintem a ASUS VG259Q
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest