Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 4
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
valyogvisko
csendes tag
Sziasztok,
visszaolvasgattam pár oldalt, plusz átnéztem az összefoglalót, de nem igazán találtam nekem megfelelő választ, ezért kérnék segítséget monitor vásárláshoz.
Elöljáróban:
- csak és kizárólag új monitor érdekel,
- nem baj, ha nem magyar helyről kell rendelni, de EU-n belül legyen.
A jelenlegi monitorom 5 éves, UHD, 42", 60Hz, IPS panel. Munkára használom 90%-ban, néha egy-két film, vagy valami játék, de ha játszom, nem lényeg az FPS (szinte csakis körökre osztott stratégiai játékot vagy RPG-t).
Ami lényeg, hogy az új legalább azt tudja, mint az előző, de ha jobb, az az ideális, tehát legyen 35"+ (42 kicsit nagy, de nincs 37-38-as,ami kb ideális lenne), UHD, VA/IPS - nekem kb mindegy, volt mindkettő, megvan mindkettőnek az előnye és a hátránya. Ha van valami jobb panel, az csak jó. Nem kell semmi extra, ha nem muszáj (forgatható, állítható, hang, háttérvilágítás, ... mind nem lényeg, hajlított monitor pedig kifejezetten zavar), csak a minél korrektebb és megbízhatóbb működés, és a minél jobb panel+összeszerelési minőség.
Amit nem tudok, mert sosem használtam, hogy hétköznapi használat közben a 90-120...Hz számít-e. Ha igen, kérnék olyanra is ajánlást.
És ami még kimaradt, a határ legyen kb 400K, de ha például van határozottan jobb monitor 450-ért, mint a többi max 400-ért, meggyőzhető vagyok.
Köszönöm előre isHTC, LG
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest