Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) adamssss


adamssss
(PH! kedvence)

Köszönjük a tartalmas és jó tesztet.

Nem vagyok pro játékos ezért nekem már az Origins harcrendszere is kicsit nehézkes volt ha ez még nehezebb akkor már bajban leszek.

Lehet, hogy én vagyok régimódi de nekem már nagyon elegem van attól, hogy egy játékban az idő 98 százalékát gyűjtögetéssel meg fölösleges küldetések teljesítésével kell töltenem ahelyett, hogy tudnék haladni a sztorival. Régebben nem volt ilyen vagy csak minimálisan (pl: AC:2, vagy BF). Szerintem ez egy rossz irány de lehet, hogy csak bennem van a hiba és nincs időm játszani.

Egy szó mint száz egy jó akció keretében egy év múlva mikorra kiviszem az Origins-t beszerzem. :)

(#2) modd3r


modd3r
(őstag)

Köszi a tesztet, akkor ez a rész nálam kimarad. :R

(#3) ribizly válasza modd3r (#2) üzenetére


ribizly
(PH! kedvence)

Szintén zenész. :DDD

|•| A WORD elszáll, az írás megmarad... |•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#4) logitech1


logitech1
(kvázi-tag)

Köszi a tesztet,már nagyon várom. :R

Ha rád írok ,legalább egy igennel vagy nemmel válaszolj.Köszi🌴 🌴 🌴 🖕🏿.🌴 🌴🔊🎧⏯📼👇( ͡°Ĺ̯ ͡° )☀️📖🍹🌴 🌴 🌴(つ ͡ꈍ ͜ʖ̫ ͡ꈍ )つ

(#5) gejala válasza adamssss (#1) üzenetére


gejala
(senior tag)

Originsben nagyon könnyű a harc, csak ezek szerint te nem találtad meg a jó kombókat.
Én tüzes karddal nyomtam végig, overpower támadás (ennek olyan, ami messziről rácharge-ol) instant kill volt mindenkin, még csak közel se kellett menni senkihez. Csak a bossok élték túl, de a chain throw már elintézte őket is. Overpowert meg pillanatok alatt újra lehet tölteni egy gyorstüzelésű light bow-val. A végére ráadásul olyan light bow-om volt, ami hitre hp-t is töltött, az már god mode-t súrolta. :D

[ Szerkesztve ]

(#6) adamssss válasza gejala (#5) üzenetére


adamssss
(PH! kedvence)

Én olyan szinten vagyok, hogy azt sem értem, hogy miről beszélsz. :)
jó ha heti 1-2 órám van ezzel játszanom.... :(

[ Szerkesztve ]

(#7) gejala válasza adamssss (#6) üzenetére


gejala
(senior tag)

Van egy feltölthető csík (alul mutatja, fegyvertől függően kék vagy sárga), ami ha tele van, el lehet nyomni az overpower támadását a fegyvernek (PC-n alapból shift+f), ez minden típusnak más. A normál kardoknak olyan, hogy ráront messziről és felnyársalja. Ez instant kill általában. Van kirakható skillek között a chain throw, ezt overpower után lehet használni, valakibe beledobod a pengéd, ez is instant kill. Overpower csíkot visszatölteni támadásokkal lehet, ezért jó hozzá a light bow típusú íj, mert az gyorsan lő. Ezekből van kimondott gyorstüzelésű fajta, azzal ilyen 3 mp és tele van a csík.

[ Szerkesztve ]

(#8) hombre[EU] válasza gejala (#7) üzenetére


hombre[EU]
(őstag)

Az Originst egy közepes szintū (20-25 tökömtudja) cursed sickle karddal vittem végig,hardon. Ennyit a harcrendszerrōl és a kihívásról :D

you must be the change you wish to see in the world

(#9) kolopele


kolopele
(PH! addikt)

Ha a harc sokkal nehezebb lesz remélem a mikrotranzakcióknak sem lesz híján a játék.

(#10) hombre[EU]


hombre[EU]
(őstag)

Annyira hidegen hagy már ez a széria(pedig imádtam az elsō részeket,új IP,új történetek,a múlt és a jövō...),hogy reggel jött meg a Gold,péntekig nálam lesz,de még telepíteni sincs kedvem. Lehet belekezdek a könyvekbe

you must be the change you wish to see in the world

(#11) meci77


meci77
(tag)

Köszi a tesztet! :R

(#12) animatrix11


animatrix11
(őstag)

Játszik vele már valaki? Van annyira jó mint az Origins? Ami szerintem a széria legjobb rész volt

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#13) hajbel válasza animatrix11 (#12) üzenetére


hajbel
(őstag)

Ötödikén jelenik meg. Gamekapocson egy Macifasz nevű felhasználó már tolja, neki nagyon tetszik. Nekem már az Origins is túl mondoton volt. Rohadt sok mellékküldetés volt, amiben vagy foglalj el tábort, vagy öld meg x,y-t feladat volt.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#14) DeathAdder


DeathAdder
(PH! kedvence)

.... mit csináltak a kedvenc játékomból :(

Az Origins-al már elkezdték megölni, de mostmár egyértelmű, hogy tönkretették a jól bevált brandet, most éppen az assasinból spártait csináltak.

Nincs csukja, nincs hidden blade, karddal, pajzzsal, fejszével rohangál egy assassin? Ó nem.. ez nem AC, nagyon nem.. legfeljebb egy görög discovery túra (de ha már pajzs akkor inkább lett volna a görögben, mint egyiptomban :U ).

Az meg hogy történelmileg nem hiteles hogyan egyeztethető össze egyáltalán az AC-vel? Mi volt egyáltalán a nők szerepe a spártai korban? Semmi rangjuk nem volt, csak erős spártai katonákat kellett világra hozniuk, vagyis "kusspicsába pofádat befogod a te dolgod a szülés"-be voltak véve.. erre megint a pofánkba tolják ezt az új gender-propagandát, mint a női terminátor, Ocean’s 8, Szellemirtónők (nem vagyok hímsoviniszta, Syndicate-ben Evie-t kimondottan bírtam, Jacobot meg utáltam, nem is mentem vele soha). Kedvencem, hogy Ciri néger lesz a Witcher filmben.. pofám leszakad :W

Itt a karakter már úgy mozog mint egy gyorsított felvétel, az assassin még lesből is kombóval öli az ellent, nem beszélve a mitológiai lényekről (bár már a Far Cry is elkezdte a Jetizést meg a marslakókat), a jelen szálat is teljesen kiherélték.
Nem lepne meg, ha egyszer visszatérnénk a karibi térséghez és meg kellene küzdeni a Krakennel is..

Mennyire meg lehetett volna csinálni AC2-ősen az ókori görög részt.. de a sok rinya fülekre talált... csak tudnám a FIFA-ért miért nem rinyál senki? Ott senkit nem zavar, hogy egy 40 kbyteos patchért évente lehúzzák a bőrt a felhasználókról cserébe a játékmenet 15 éve ugyanaz, technikailag egy hulladék, az engine egy hulladék, a grafika, az assetek, a textúrák hulladékok..
Persze hogy nem, évről évre rekordokat döntenek az eladásokkal és libasorban tolongnak az új kiadásért...ha meg egy évben nem lenne új FIFA, akkor tömegek mennének tüntetni az utcákra.

Csakhogy ez nem AC, ez az AC stílusával teljes mértékben összeegyeztethetetlen. Ez lehet egy jó futottak még RPG játék (egy semmitmondó valami, amire pár év múlva a kutya nem fog emlékezni), de köze nincs a gyökerekhez, amiért oly sokan szerettük és rajongtunk. Még jó hogy Battle Royale -még- nincs benne.

A Syndicate volt az utolsó klasszikus értelemben vett AC.
Az AC mindig a történetre fektetett hangsúlyt nem pedig az RPG elemekre. Nálam a korábbi részekben, több jelenet katartikus érzést váltott ki, és sokszor nem is küldetés közben.
A jelen kor karakteres főszereplői és azok céljai, összetett komoly dialógusok, animus mellékhatások, bleeding effect, easter eggek a jelenben, mások által elrejtett glitchek, első civilizáció... mind a kukába :(((
Az megvan még, hogy az assassin identitás az ereklyék védelmezése a templomosokkal szemben, nem pedig az XY fiát bosszuljuk meg és hasonlók?

Régen deszinkronizálva voltál ha észrevettek, most meg mész mint a rambó, meg harcrendszer van, még lesből is kombózol, és olyan sebesen rohansz meg egy negatív dőlésű objektumot is mintha nem létezne gravitáció.. két méterről ráugrunk a lóra, meg mi ez a lovaglás is már könyörgöm?
A korábbi AC-kben minden megtett lépésednek tétje volt, ami mára már teljesen jelentéktelenné tettek, sokkal fontosabb hogy 600 féle fegyver, meg ruha legyen azon a rohadt karakteren.. nem beszélve a random 5 méteres kitérésekről harc közben, mint valami LoL karakter..

Nem értem az AC-t messziről kerülők táborát miért kellett bevonzani...nekem sem tetszik a CoD meg sokaknak, mégsem próbálják meg Witcherré tenni, hogy megtetsszen...

De legalább ha már kinyírták a sorozatot, akkor ne a régi névvel adnák el, mert ezzel csak bemocskolják.

You'll Never Walk Alone

(#15) sagem válasza animatrix11 (#12) üzenetére


sagem
(PH! addikt)

A Thevr tegnap óta tolja twitchen, ott is bele lehet nézni :)

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#16) tuki2200 válasza sagem (#15) üzenetére


tuki2200
(senior tag)

Ha valaki bírja az elmebeteg visitozast.. es a folyamatos buta ertetlenkedest :)

(#17) amdboy


amdboy
(fanatikus tag)

Szerintem az originsel nagyon elrontották a harcrendszert, talán az egèsz irányitást.. a tesztet köszi

[ Szerkesztve ]

(#18) kolopele válasza amdboy (#17) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Szerintem meg fantasztikus volt az Origins harcrendszere. Ettől a résztől viszont félek pajzs nélkül.

(#19) BOBAKILL


BOBAKILL
(őstag)

Nekem Alexios-ról állandóan az Alekosz név ugrik be valamiért. :DDD
Szép és jó játék de ez a harcrendszer eléggé fura, olyan súlytalan az egész. Mondjuk a HZD-al összehasonlítva ott ez szebben működött. Legalábbis így első látásra, kipróbálás nélkül mondom. Viszont maga a korszak nagyon bejön, de félő hogy a grafika a legjobb a játékban..

(#20) Akula


Akula
(senior tag)

A trailer jónak mutatja, de vajon mennyire "értelmes" a sztori és történelemhű, az már más kérdés.

élj a mának, YOLO!

(#21) kolopele válasza Akula (#20) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

A játékélmény a lényeg, elég ha csak a DOOM "hatalmas" sztorijára gondolunk :D

(#22) Th3Ac3


Th3Ac3
(fanatikus tag)

Már az Originst is nagyon untam a végére, annyira hogy ettől a résztől teljesen elment a kedvem, nem fogom végigjátszani. Ellentétben a Witcher III-al itt a mellékküldetéseknek és gyűjtögetnivalóknak csak időhúzó szerepe van, ami egy olcsó és rendkívül bosszantó megoldás. Ráadásul nem is lehet kihagyni mindet mert akkor meg fejlődni nem tudsz. Hiába sulykolja minden oldal mennyit változott a játék - szerintem teljesen ugyanaz pár apróságot leszámítva mint az Origins. Inkább hozzák vissza a Prince of Persia szériát, nagyon ideje lenne már.

[ Szerkesztve ]

(#23) kolopele válasza Th3Ac3 (#22) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

A Prince Of Persiával nagyon egyetértek, sőt még azt sem bánnám ha remaster formában jelentetnék meg az első három részt. Azért látszik mennyire megoszlanak a vélemények az AC sorozatról, én az Originst kétszer vittem végig, másodjára már ugye a mellékküldetések kihagyhatóak voltak, és ha az ember nem akart belefolyni nagyon az rpg elemekbe ott voltak a mikrotranzakciók, ami remélhetőleg most is így lesz. Én pl. a Witchert kifejezetten utáltam, pár óra játék után hagytam a fenébe, nem lehetünk egyformák. Itt nekem inkább az a félelmem hogy a harc el lesz szúrva, és tényleg csak az segíthet majd ha az ember valódi pénzért mindent megvásárol.

[ Szerkesztve ]

(#24) hombre[EU] válasza BOBAKILL (#19) üzenetére


hombre[EU]
(őstag)

Ha a HZD alatt erre gondolsz akkor igen,egy kicsit sokkal szebb,jobb,kreatívabb és élvezetesebb,mint a dodge+buttonbashing harcrendszer ;)

[ Szerkesztve ]

you must be the change you wish to see in the world

(#25) laleh


laleh
(PH! addikt)

Most csak kapkodom a fejemet hogy megjelent. Megy az idő.
Egy próbát megér, de úgy érzem az AC 2 marad a favorit továbbra is.

Ha fontos, inkább telefonon: 06302832078 Apple garainciális ügyintézés törött , ázott is!

(#26) Micsurin


Micsurin
(PH! kedvence)

Oszt hun van itt Assassin? :F

Leonidast látom, jó meg minden, de hun van az Assassin? :F

Nem tudom már kivel dumáltuk még bejelentéskor, de igaza lett tényleg lehet benne elvileg Spártasat rúgni. ;] :DDD

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: GoodlyBalint

(#27) BOBAKILL válasza hombre[EU] (#24) üzenetére


BOBAKILL
(őstag)

Igen erre gondoltam.:)
Nem is beszélve arról hogy sztem baromi jó története volt a HZD-nak, ennek meg azért már közel sem magasröptű.
De kalandozni biztos jó a játékban mert pofásan néz ki. Bár sztem a HZD még ebben is felülmúlja.

(#28) Akula válasza kolopele (#21) üzenetére


Akula
(senior tag)

Világos! :C

élj a mának, YOLO!

(#29) Hunpriest


Hunpriest
(fanatikus tag)

Ez tényleg nem AC játék már, és még az is lehet, hogy jó. De tényleg ennyire töketlenek és gyávák, hogy nem merik más névvel kiadni?

(#30) animatrix11


animatrix11
(őstag)

Nem tudom kinek mennyire tetszettek egyes részek.
Először a 2. résszel játszottam, nem volt rossz, a 3. rész valami kalózos, borzasztóan unalmas volt, nem is előretettem, a nemtudomhanyadik syndicate-et játszottam végig, njó volt, de a végére kicsit uncsi volt, a unity állítólag annyira bugos volt, hogy bele sem kezdtem, viszont az origins nagyon jó volt a világ a fejlődés, talán még nem is volt ilyen, hogy visszamentem a területekre, bekapcsoltam a az enemy auto levelt és minden küldetést megcsináltam ami kimarad.
Ezt várnám el az új résztől is, de majd kiderül.

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#31) animatrix11


animatrix11
(őstag)

Az origins harcrendszerről meg annyit: nem tudom milyen volt már a többi ennél normálról át kellett állni 30x szinten hard-ra, mert nem volt már kihívás

Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.

(#32) kolopele válasza animatrix11 (#30) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Szerintem az első rész volt csak gyenge, én az összes többit végig játszottam (a Liberationt is) ami csak megjelent, igazából egyikkel sem volt bajom. A kalózos( Black Flag) volt a legjobb pont meg a Brotherhood, de jó volt a 2. is meg a Syndicate is. Az Originsnél a harc nagyon bejött, még akkor is ha már nem olyan volt mint előtte. Az újtól kicsit tartok én is, de 3 nap és minden kiderül.

[ Szerkesztve ]

(#33) Micsurin válasza kolopele (#32) üzenetére


Micsurin
(PH! kedvence)

Most kövezni fogtok ezért... de szerintem a III volt a legjobb, a Freedom Edi itt virít a polcon szegény X360 majd vörös karikás lett annyit toltam... annak volt hangulata. Hmm le is kapom Uplayből...

III. rész az Észak - Dél volt.... :U

[ Szerkesztve ]

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: GoodlyBalint

(#34) kolopele válasza Micsurin (#33) üzenetére


kolopele
(PH! addikt)

Én tudom hogy melyik volt a 3. rész, nem is írtam oda a Black Flag elé hogy a 3. :) A kalózost említette, gondolom a Black Flag - re gondolt vagy a Rogue - ra.

[ Szerkesztve ]

(#35) DeathAdder válasza Micsurin (#33) üzenetére


DeathAdder
(PH! kedvence)

Nem :N a harmadik rész nem a polgárháború, hanem a függetlenségi háború idején játszódott :)

You'll Never Walk Alone

(#36) Elims válasza DeathAdder (#14) üzenetére


Elims
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Köszi az írást!

Szinte minden szavaddal egyetértek.Bár nekem a favorit a rogue/syndicate/black flag marad.Az origins nekem egy kicsit idegen volt,nem volt hű az elődeihez,de adtam neki egy esélyt.
Most ugyanígy lesz,valószínűleg ez a lemez is a szekrényben köt ki 10-20órajáték után.
Remélem egyszer visszatérnek a régi jól bevált igazi assassins creed-re.

(#37) Micsurin válasza DeathAdder (#35) üzenetére


Micsurin
(PH! kedvence)

Jogos, tényleg. :)

Nem voltam tegnap toppon szerintem minden topikban javítgattak. :D

@Kolopele: Az a rész nem neked volt szánva. :) :R

[ Szerkesztve ]

"We're the patsies. The cover up. Don't forget... we're the bad guys." Floyd Lawton Xboxlive: GoodlyBalint

(#38) adamssss válasza gejala (#7) üzenetére


adamssss
(PH! kedvence)

Köszi a leírást. Majd próbálgatom. Mondjuk engem még az a rohadt kontroller is szívat mert nem nagyon van ráállva a kezem... anno pc-s voltam

(#39) Anonymus23


Anonymus23
(PH! kedvence)

Hol vannak már ezek a játékok a korábbiakhoz képest?
Pl Originst is megvettem Goldban, 1 éve megjelenéskor, végül most fejeztem be a DLC-ket vagy 2 hete.

De a nagy kedvenc az a BlackFlag marad. Emlékszem rá, hogy letöltöttem virágboltból a megjelenéskor, játszottam vele pár órát, és utána ültem is kocsiba mentem a Tescoba megvennni ;] :DDD
(mielőtt valaki bekóstolna, minden rész meg van eredetiben és úgy is játszottam ki, csak a 3 után - illetve a Bostoni 30 FPS után - nem bíztam benne, hogy mennyire fogja bírni az akkori technika, de annyira megfogott a környezet és a játékmenet, hogy azonnal meg is vettem.)

De pl a Syndicate DLC-i is még kijátszásra várnak, ahhoz később vettem meg az SP-t, de állítólag azok is nagyon jók.

A Black Flag miatt én nagyon várom a Skull and Bones-t ha nem rontják el nagyon, akkor azt inkább megveszem semmint a jelen részt.

[ Szerkesztve ]

;) - The Power of the Ligth Side

(#40) KaiotEch


KaiotEch
(PH! nagyúr)

gyenge animációk és bugok -> szóljatok, hogy erősebb bugokat rakjanak bele :DD

[ Szerkesztve ]

Állítólag csak a halál a biztos, bár amióta valaki okos kitalálta a nekromantákat, már az se. Ha nem működik jól a Xiaomi telefonod és fejfájást okoz, akkor az a MIgrén? ™ || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#41) doooo


doooo
(őstag)

Origins harcrendszere olyan jónak hatott közvetlenül a többiek (talán Unity vagy Syndicate) után... hogy félretettem a nyárra, amikor majd -reméltem volt- csak arra koncentrálok, minden mást befejezek. Nos, elmúlt a nyár is, meg már az őszben is benne vagyunk (befejeztem pár játékot közben, régit is, újat is), de még mindig pihen. Talán egy órát játszottam vele, de valami rémálom volt az irányíthatóság, főleg harc közben. Hatalmas visszalépés részemről a játék élvezhetőségében. Kétségtelenül új dolog, de ugyanannyira felesleges is, főleg ilyen módon. Ha bérgyilkolásról, vagy a gonosz erők megállításáról van szó, amit assassinként nyilván a kíváncsi szemektől elrejtve kellene tenni, akkor elég abszurd pontszámos baromkodásba kezdeni egy boss-szal... :U Egyszerűen nem tudom élvezni vagy figyelni az atmoszféráját a játéknak, a részletes világot, mert az idióta gombkiosztásra kell koncentrálni. Eleve szkeptikus voltam az Origins mivoltával kapcsolatban, valahogy nem tudta átadni azt az Egyiptomot, amit vártam, persze nem is véletlenül, hisz már Egyiptom végnapjaiban játszódik, a hellenizált világban. De amikor már épp elfogadtam, sőt, a tavaszi leárazás idején a Gold verziót is megvettem... akkor szembesültem ezzel a rémálommal.
Ugyanakkor az Odyssey esetében meg meglepően azonnal megtetszett a trailerekben látottak után a játék. Itt a tesztben kritizálva van a színpaletta, nekem pedig éppen az tetszik jobban itt, vagy legalábbis a hangulat (pedig gyerekkorom óta Egyiptom előkelőbb helyen áll a fejemben, mint Görögország, lehet, hogy ez változóban van, nem tudom). Végül pedig megint egy dolog marad a dolog útjában. A harcrendszer/irányíthatóság. Hiába a kíváncsiság, ha megint csak frusztrált időtöltés a játékmenet. Hamarosan adok egy új esélyt Origins-nek. Aztán meglátjuk mi lesz.

(#42) troll4 válasza animatrix11 (#12) üzenetére


troll4
(kvázi-tag)

Szerintem jobb,érdemes megvenni. :K

06707033345

(#43) Elims válasza Anonymus23 (#39) üzenetére


Elims
(PH! kedvence)

"...mielőtt valaki bekóstolna..."

Ha lenne olyan vki akkor nézzen szét először otthon. ;-)

Én ugyan berendeltem pár héttel ezelőtt a medusa edition-t és ma írtak,hogy holnap hozzák (igen,nem pénteken),viszont azt nem tudom,hogy lesz e benne magyar nyelv??

(#44) saelin válasza Elims (#43) üzenetére


saelin
(PH! kedvence)

A magyar digit verzióban nincs magyar felirat. Szerintem nem különb a fizikai példány sem.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#45) CriticalHit


CriticalHit
(őstag)

Mikor lehetek végre már újra igazi Assassin egy Assassin's Creed részben?

"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."

(#46) Anonymus23 válasza CriticalHit (#45) üzenetére


Anonymus23
(PH! kedvence)

Ha elkezded megint az AC 2-t játszani :)

;) - The Power of the Ligth Side

(#47) Alexios válasza DeathAdder (#14) üzenetére


Alexios
(PH! kedvence)

A játékmenetet illetően nem teljesen értek egyet, engem messze ez a része zavar a legkevésbé, az viszont tény, hogy a korábbi játékoknak a sztori volt a legnagyobb erősségük(na jó, a Unity-nél ez is gyenge volt), míg az Origins baromi jó volt open world játékként, de a sztorija egyáltalán nem volt annyira kidolgozott mint a korábbi részeknél. Nem a játékmenet miatt tartják a mai napig a 2. részt a legjobbnak, bár Ezio történetét sajnos nem tudták megközelíteni később sem ( szerintem), nem véletlen lett két kiegészítője is.

(#48) 30z.Samu válasza doooo (#41) üzenetére


30z.Samu
(PH! nagyúr)

Én elkezdtem játszani vele, aztán jött a God of War, akkor mindent félretettem, amíg végig nem toltam. Az nálam erősen év játéka, utána gondoltam folytatom az Origins-t. Azt se tudtam milyen rendezvényen vagyok, a harcrendszer a GoW után nagyon gagyinak tűnt. Akkor félreraktam és úgy voltam vele hogy majd újrakezdem az egészet. Ennek kb 4 hónapja, volt ugyan eszemben a játék de még nem került be a konzolba. :) Az Odyssey-el bátyám rágja a fülem, hogy vegyük meg, a videókból ítélve nekem kb ugyanolyannak tűnik, mint az Origins csak más a környezet. Szépnek szép, ez nem is vitás, de kb ennyi. Majd meglátjuk lesz-e vétel belőle.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#49) MichaelSD válasza Anonymus23 (#46) üzenetére


MichaelSD
(őstag)

:C Ez így van!

Már nem eladó egy Logitech Proteus Core egér

(#50) Anonymus23 válasza MichaelSD (#49) üzenetére


Anonymus23
(PH! kedvence)

Én nem tudom, hogy más hogy van vele, de anno engem Ezio nagyon megfogott, tudtam vele "azonosulni", plusz amikor megöregedett, (Brotherhood+revelations), akkor is nagyon bejött.
Tetszett a 3. rész is, csak ott voltak már gondok a sebességgel, de a menedzselő részek nekem mindig is tetszettek, de itt már annyira nem tudtam a kis indiánnal azonosulni.
Aztán jött a Black Flag, ami nálam a hajózás miatt egyenrangú lett az AC2-vel, és azóta csak lejtő ez a sorozat.
Rogue, rövid, olyan szürke az egész mint maga a játék.
Jó volt a Unity, a sztori tetszett, csak rohadt rövid volt, de érdekes volt a COOP mód, ami új volt.
A Sindycate is érdekes volt a 2 karakter miatt, ennek még hátravan a DLC-k kijátszása, az most következik.
Az Origins miatt kettős érzés van bennem, mert nekem tetszett a játékmenet és a harc is, viszont a "főhős" nekem kifejezetten unszimpatikus lett, sehogy sem jött be (lehet azért mert olyan migráncs kinézete van :DDD ).
Az Odyssey-t most nem fogom megvenni, majd talán 1 év múlva, vagy egy éven belül, vagy ha mindenki azt mondja, hogy az évszázad játéka ;] Akkor talán nemsoká :)

;) - The Power of the Ligth Side

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.