Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    Mivel a családba került egy A6000+16-50 kit, ezért kicsit leteszteltem, összelőttem a Lumix 12-32-vel kíváncsiságból. Így első kézből minden csalafinta javítgatás nélkül láthattam mit tud. Az elképzelésem messze alulmúlta, minden gyutávon és rekeszen, a kép egyik részén se tud versenyre kelni a Panával.
    Hogy ne csak pofázzak itt van pár minta. Valszeg még fogok csinálni összevetős képeket jobb időben is, de az már látszik, hogy f8-on se jön meg az ereje. Önmagában is gáz, nem csak egy ne várj tőle sokat kitobi, hanem el megy a kedv a fotózástól. Komolyan mondom gyalázat ezt adni az A6000, de főképp az A6300/6400/6500 mellé, egy jó gépet totál tönkrevág. Mivel biztassam a sógornőmet? Vagy mondjam azt, hogy ne nagyítgassa a képet? Csak hát FHD monitoron fitt in nézetben is látni. Mióta meglátta milyen egy rendes obi képe, rögtön észreveszi a szétkenést. A Lumix 12-32-nek szinte pro képe van mellette. Ha van valakinek ötlete mely témával domborítsam ki a S16-50-t a P12-32 ellenében azt ne tartsa magában.

    Milyen ekv. 24mm kezdőjű 50-80e. közötti árú obi van ehhez, ami nem ken ennyire? Mondtam neki a 18-105-öt de az ára kicsit sok és inkább széleset, normált szeretne, tehát a kitobi átfogását, meg nem ekkora batárat, eleve a kis méret miatt vette a szettet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák