Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz Piftuka #47078 üzenetére
Új gépből az A6000-egy jó ár érték arányú gép,ha nem vársz csodákat a kit obitól.
Esetleg egy Olympus Em10 amit még megnézhetsz, az is teljesen jó amire használnád.
A mobilos dolgot én sem értettem főleg hogy került ide,de sajnos sűrűn előfordul hogy páran ámokfutást rendeznek itt furcsa módon most egy modi is a többi résztvevő visszatérő harcos.
Ez a topic ilyen én már párszor próbáltam rávezetni a résztvevőket hogy mi a topic valódi célja de úgy néz ki ez valami tomboló szoba topic lett
Az A6000-akkor jó vétel ha túl sok obit nem akarsz mert kicsit hiányos és drága az obipark,ha nem csak a két kit obi meg a három sigma fix közül vásárolnál, az Olympus hoz több obi van viszont kisebb szenzor,de még az is kétszer nagyobb mint az rx100-é a telefonnál meg sokszor[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest