Új hozzászólás Aktív témák

  • LazaCCC

    tag

    Tök jó olvasgatni titeket, csak minél többet és több helyen olvasgatok, annál bizonytalanabb vagyok, hogy milyen gép is kellene nekem ... azaz tudom hogy mit szeretnék ... szeretnék az általános kompaktról egy olyan kategóriára váltani, amivel lehet DoF-os képeket csinálni, mert igazából ez az ami nagyon hiányzott nekem mindig ... persze az is fontos, hogy kevesebb fény mellett is tudjak jó képeket csinálni (lakásban, esetleg este) ... gyors mozgás mellett a gyerekről ... és jó lenne Wifi/NFC, mert a családi távkioldós fotózás nagyon hiányzik, az időzítéssel sosem lesz tökéletes a rohangálás miatt ... és magam is inkább a point and shoot kategóriába tartozom, azaz megyünk, beállunk, lövünk, meglátunk valamit, lövünk ... persze szeretem az érdekes beállításokat, meg hajtani ide-oda a családot, és rengeteget is lövöldözünk ... más kérdés mennyi használható fel belőle :) de szeretnék egy olyan gépet, amivel esetleg később több lehetőségem is nyílik, na meg szeretem néha 'művészire' venni a figurát, és akkor készül vagy 100 kép ugyanarról a mozzanatról mindenféle beállítással, effekttel (pl a gyerek hintázik :) )

    Valamiért a kompaktoktól a MILC felé vettem az irányt, mert ezek MM-ben való nyomkodás után meghozták az étvágyam ... persze ebből még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
    A Sony A5000-es gépe úgy tűnt eddig mindent tudhat ami nekem kellhet, de mégiscsak 150k, és nem szeretnék mellényúlni és jövőre új gépet venni.

Új hozzászólás Aktív témák