Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tboy93 #85581 üzenetére
Igen, ebben az autóban konkrétan már ültem is, tényleg nagyon jól megy. Rajta van a listán.
rvilike: Az a Volvo baba csak kicsit sok benne a km. Bár valószínűleg a Mazdában sem kevesebb csak jobban vissza van tekerve.
rgqjx: Háát ez nem vmi sportos. 8,4 alatt van 60-on az enyém ami nem egy vérnyúl ugyanezt 7,9 alatt teljesíti...
Fr0z3n: Most egy TT mk2 került képbbe... Bár abba nem tudom, hogy akarja beleszuszakolni a féldisznót amit otthonról hoz...
#nincsbennetarcsi
-
Cece04
tag
Sziasztok!
Szerdán vásároltam egy használt autót.
Eredetiségvizsgálat,adásvételi megvolt, forgalmi, törzskönyv nálam.
Tegnap beküldtem a netrisken a kötelezőhöz a kérelmet az allianzhoz,gondolván, hogy így
gyorsabb,egyszerűbb lesz, mint valahol üldögélni, de most még be kell küldjek nekik postán
egy alkuszi megbízást (mert még nem vettem igénybe a szolgáltatásaikat soha), meg egy
inkasszós megbízást..szóval jól sejtem, hogy amíg nincs meg a kötelező, addig nem tudom átiratni a nevemre, ugye?A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
runner 125
nagyúr
válasz DeFranco #85610 üzenetére
Este, ha nem felejtem el csinálok náluk egy próbakötést, kíváncsi leszek, de ez számomra hihetetlen h egy alkusz cégnél szereplő biztosítási áraknál, közvetlenül a biztosítótól olcsóbb árat kapj, mint a netrisk legolcsóbb biztosítói ajánlata.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
válasz runner 125 #85612 üzenetére
az a biztosító ahol a csaót kötöttem konkrétan nem is szerepelt a kiajánlott listájukban, és 60%-a lett így az éves díjam, mint ami ott a legolcsóbb volt
[ Szerkesztve ]
-
raczger
őstag
Én múltkor Allianzot néztem és ott ugyanannyit számolt, mint a clb.hu-nál szintén Allianzra (persze ott kicsivel olcsóbban talált a postánál).
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Cece04
tag
Köszi mindenkinek!
Én is megnézegettem a biztosítok saját oldalán is, és vagy ugyarra vagy drágábbra jött ki.
Dluinet: Köszi, közben megtaláltam, hogy így is megyA valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
-
DeFranco
nagyúr
ööö... tisztázat: nem azt mondom, hogy amit kiajánl, az a biztosító oldalán olcsóbb lesz, ilyet nem láttam, de ahogy írtam, olyat már igen, hogy valamit ki sem ajánlott, ami végül olcsóbb lett, mint az ottani lehetőségek.
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #85625 üzenetére
HI!
es mai ajo abnana hogy naffalsi az allando lakcimed?
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #85625 üzenetére
Emelkedni fog az biztos. De attól is függ melyi kerületbe költözöl. Ha a belvárosba az szívás...
#nincsbennetarcsi
-
!Overdose!
őstag
válasz !Overdose! #85628 üzenetére
Gyors kiszámoltattam és mindössze 4k-val lesz drágább évente.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #85629 üzenetére
HI!
nalam: 13 vs 25
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
van itt valaki akinek telibe fényezték az autóját már néhány éve? Kíváncsi lennék mennyire tartós a dolog Illetve mennyibe kerül a jó munka. Ha nem találok itthon normális civicet elgondolkodok egy osztrák autó behozatalán és a pénzt annak a helyrerakásába ölném. Őrültség? (na jó tudom, hogy az )
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Regisztrációs adóval is kalkulálok persze, szerintem 200k-ba megáll a papímunka.
Ez érdekes mert több srácot is kérdeztem már, 130k-tól 250k-ig mondtak árat lakatolással fényezéssel együtt.
Nézegettem itthoni verdákat is 300k környékén, hogy azokat rendbe hozni, de 100x lepukkantabb az itthoni 300k-400k-s verda mint egy 750-1000 eurós osztrák.
Egyelőre megnézem a mait, ha nem jön össze akkor gyűjtögetek még és majd júliusban nyaralás után újra nekivágok a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz !Overdose! #85636 üzenetére
Akkor ez az ársáv a sufnituning? Esetleg tudsz ajánlani olyan helyet ahol minőségi munkát végeznek?
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
Ejj na megint letérdelt a verda Elfordítottam a kulcsot, egyet nyekkent az önindító, azóta semmi.
Meg se tekeri egyáltalán, semmit nem csinál (nem is kattan) Most jöttem meg egy órája Ötletek? Mit nézzek?[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Ha a 90LE-ős kocsimra évi 20 a súlyadó és évi 20 ezer a kötelező (B10) akkor egy 147 Le-ős 124-es mercire mennyi lehet?
MegtorloXp
-
hobizoli
nagyúr
válasz !Overdose! #85636 üzenetére
nagyon el vannak szallva arban a fenyezok inkabb
vagy nem banom ha 500k-ert csinalja, de nullara lebontja az autot o, kivul-belul alul-felul kifujja mindenhol meg a motorterben meg muszerfal alatt is, es persze ossze is rakja...es persze nem uti le az uj fenyt kozben sehol, amikor rakja vissza a motort
mert ez a telifeny igazabol, es nem az, hogy lemaszkolja kivulrol es lefujja 2-3 ora alatt, aztan 500k, meg te vidd oda szetszedve, kigittelve, becsiszolva, melozz elotte vele egy hetig, o meg csak meltoztatik felemelni a fujopisztolyt mar ennyiert...aztan meg rakd is ossze egy hetig
ennyi erovel az autoszerlo is mondhatna hogy ne az autot hozd ide rosszan, hanem hozd ide csak a feltengelyt belole pl, aztan itt a feltengelyed es rakd bele vissza
mert kb ez ugyanaz a szint lennetöbb drón kell ;P
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
blt.62
őstag
Volna olyan fórumtárs itt aki ott lakik helyben,és megnézné és esetleg kipróbálná a mercit? Aki ért is hozzá,hogy milyen a motor (450 ezer van benne), milyen az automata váltója és a kasznia? Szeged nagyon messze van tőle.
MegtorloXp
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest