Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz DeFranco #51654 üzenetére
Na várnom kellett fél órát a kórháznál, szóval gondoltam megyek egy kört. Most mászik fel youtube-ra (3GB ). Visszanézve nem tudom mennyire lesz jó a dolog. Leengedtem az ablakot (egy sör lesz, hogy ennyit mentem klíma nélkül ), így talán jobban lehet hallani hála a "sport" kipufogónak.
Legalább kétszer lesz benne, amikor túlnyomom a gázt visszapakolásnál. Sajnos papucsban voltam és be-be akad ilyenkor. Ettől függetlenül van 2-3 olyan helyzet ahol jól lehet látni/hallani lejtőn is, hogy üzemi fék nélkül megyek.
Amint felért dobom a linket.
Az apró sötét narancssárga lámpákat és az objektív határán autózást most nem kell nézni.
(#51702) kornelka: Kiss Béla vagyok Balmazújvárosból. A rendszámom ABC-123.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
-
Kornel
veterán
astra meg union biztosító milyen?
néztem egy casco kalkulációt, 30k körül lenne mindkettőnél az éves díj.
az uniqa meg most fogja megemelni az évfordulóval 55-ről 60k-ra -
giigz
veterán
Nekem minden nap útba esik ilyen lámpa:
(#51720) aero.: Ja igen
-
DeFranco
nagyúr
Köszönöm, amint tudom kielemzem Ma próbálgattam én is, de inkább kevesebb mint több sikerrel, de ha valaki látott egy órája a Hungárián egy bólogató Focust egy bombanővel a jobbegyen az én voltam
szerk: mármint nem a bombanő...
szerkszerk: ma láttam az étteremben egy igazi baltaarcú aput kétszer is, mert egyszer elmentek, aztán visszajöttek... hát szociológiai tanulmány volt, az biztos apu barna kockás térdnadrágban, fehér galléros kék pólóban - gallér felhajtva szigorúan - feleség madárfejjel maaargit hajjal csillogós arany flitteres felsőben kókadozik mint fikusz a főnök irodájában, piszkafa bakfis a frissen kapott dobozol sony tablettel rolling stones-nyelves térdigérő pólóban és fehér halásznadrágban... priceless... az első mondat amire felfigyeltem az volt, amikor a pincér az italokról érdeklődött, hogy "később, én most fel vagyok b@szva" ez után kis idővel beolvastak a pincérnek, elmentek, majd egy óra múlva visszajöttek
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Most hogy van ez a külföldi renszám vs traffipaxos dolog azt nem tudjátok?
Horvátoknál lekaptak a pályán (60-as korlátozásnál kb 80-al szálltam bele), átjöttem a határon nem kapcsoaltak le akkor nem adják ki az adataim és ennyi volt? Megúsztam?
#nincsbennetarcsi
-
ReSeTer
senior tag
válasz DeFranco #51716 üzenetére
Hát figyelj. Ott a videó elején jobb oldalt piros van zöld nyíllal. Na most ez akkor azt jelenti, hogy mehetek egyenesen...Miért, hova mennék még? Jobbra korlát van, balra meg eleve nem kanyarodunk külsőből, ráadásul kötelező haladási irány is van az aszfalton. Akkor minek oda piros?
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz ReSeTer #51728 üzenetére
ejj, de hülye egy rendszer... a kérdéses katyvasz a belsőre vonatkozik, ott a felfestés szerint lehet menni balra is, hogy a külsőbe miért ilyen tök lámpát raktak, azt nem értem... ott a felfestés szerint is csak egyenesen lehet menni
hogy is van az erősorrend? lámpa-tábla-felfestés?
-
Xero
nagyúr
válasz ReSeTer #51728 üzenetére
Azért mert anno ebből Miskolcon volt gond pár évvel ezelőtt. Egy hasonló ponton a kötelező haladási irány a belsőből balra volt, de az átépítések során elfelejtődött. A jobb sávnak volt egy szép örökzöldje, míg a belsőnek ugyebár külön. Ennek ellenére nem egyszer zúztak végig a belső sávban és sokszor volt, hogy átmentem a lámpán a külsőben, húzódtam volna be balra, de mögöttem jött a barma már a belsőben.
Szóval ez inkább birkavezető. Én jellemzően BP-en és Miskolcon vezetek az esetek 80%-ában, szóval fel sem tűnt, hogy máshol ezek nincsenek elterjedve.
-
-
-
pomk
őstag
A Kozma autócentrumról van valakinek valami tapasztalata? Ill. mennyire lehet hinne ennek: "A gépkocsi szakszervizben rendszeresen karbantartott, VÉGIG VEZETETT SZERVIZKÖNYVVEL RENDELKEZIK, AMI LEINFORMÁLHATÓ! "?
Konkrétan erről lenne szó. -
neduddki
nagyúr
HI!
ez mar kik lett beszelve keress vissza, roviden a helyike szerint a legnagyiobb szemet otok akornyeken tularazva
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kalmanchris
tag
Hy!
Próbálkozott már valaki a kartergáz lekötésével, hogy ne szennyezze a szívósort? Tisztább égés miatt pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Metal topik
- Vírusirtó topic
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest