Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz bitpork #30329 üzenetére

    na, erről beszéltem.
    itt egy km nélkül árult e merci, dízel persze. külföldről. isten tudja mi a háttere, a története. vakon állítom széthajtott vérestorkú bontószökevény, amit áthoznak még úgy kipofozva, hogy legalább egy ezer km-t még elmenjen. 100-ból 95 ilyen. aztán mehet a javítás, a cserék.. de csak mehetne, mert az alkatrészek igen busás áron vannak hozzá, hiszen merci, nagy autó, ráadásul újat veszel ugye. de ki az akinek van kapásból pár százezre a javításokra, mikor 2 milláért vesz egy ilyet? igen, szinte biztos nincsen neki.
    és akkor nem beszéltünk a nagy nyomású adagolófúvókáról, a kettős tömegű lendkerékről, az autó méretéből fakadóan nagyobb féktárcsákról, a betétekről, szilentek, gumiharang, szervo etc... mert hogy nem a magyarok által hőn áhított 80k km-t futott, az is biztos. tehát kiköhög bagót ezért a roncsért, majd nincsen pénze normális üzemben tartásra. jön a spórolás, a felújítás, itt-ott cigánykodunk utángyártott és bontott alkatrészekkel és tovább romlik máris az amúgy is leselejtezendő autó állapota. rálép a gázra és máris sötétbe borul mögötte a világ. sebaj, adjunk neki műszakin egy plecsnit, jó az.. úgy röpködnek itt a százezres tételek alkatrészre, hogy ihajj.. még kisebb autóknál is. de erre már nincsen agya.
    de nem baj, mert ez MERCEDES!!!!! és a kisember is végre úgy érzi igazán nagy, elért valamit, kényelmesen pöffeszkedik a szétkoptatott bőrülésben, az utak császára, megcsinálta, bejött neki az élet, őt sem fogják már letolni az utakon, mert ő mercedesben ül, mindenki bekaphatja!! :)
    aztán téligumira sincsen pénze, jön a jó kis kormoran meg barum, akár nyáriban is, 8 éves dot számú vacakokon gurul (jobb esetben). beszarik a xenon benne, nagy a baj, majd megbuherálják. max csálén áll, mindegy, hogy kiégeti a szembe jövő retináját, leszarja, ő lát.
    mennyi kisembert etetnek meg az ilyen vételekkel.. mennyit.. de igazából ő bajuk, ők írják alá a szerződést.
    van az a mondás, hogy addíg nyújtózkódj amíg a takaród ér. talán 10% érti ezt a farkastörvényt. ilyen világ ez.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák