Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Semmi esetre sem lehet erre nemet mondani!
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Bleccs
csendes tag
Az NFC-t sajnálom, de ez ennyiért rendesen odab... odaszúr.
-
Ha ennyi pénzért lehet széles rétegnek jó telefont gyártani,nem értem,egyes márkák miért kérnek 900 ezret egy készülékért.
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
tomboy0013
veterán
NFC nélkül sajnos nekem egy fabatkát sem ér, bármilyen jó.
-
csubííí
senior tag
Az első oldalon 6300 chipset a másodikon 7300.
Én nézem el vagy értelmezek valamit rosszul? -
Graphics
Jómunkásember
Elírás. 7300 van benne.
-----
Pár napig használtam, nekem nagyon bejött, a rendszer szupergyors, a kamera jó ezen az áron, mindent tudó kis jó cucc.
Nekem egy furcsaság votl, a hátlap furán szélesedik ki, így fogásra kicsit fura.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
aktív tag
válasz Jack Hunter #3 üzenetére
Ugyanolyan terméktámogatás és szervizhálózat áll mindkét, általad említett eszköz mögött?
iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
-
<Adamsky>
nagyúr
Még szerencse, hogy a hozzászólások olvasásával kezdtem (spóroltam egy kis időt ...). Az NFC kihagyása másról sem szól, mint hogy a kedves vevő ne érezhesse igazán jól magát. Legyen ott egy ici-pici (kinek nagyobb) tüske, hogy olcsó-János, és egy "fapados" mobilt vett. Mi lett volna, ha bekerül az NFC (is)? Még jobban megkérdőjeleződik a "csillió-dolláros" mobilok létjogosultsága.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem erről szól, hanem hogy ez Indiába készült, ott nincs ilyen fizetési mód elterjedve.
A másik, hogy a QR kodos fizetés is jön hozzánk is ősszel, de erről a CMF persze nem tud.
De sejtesem szerint a visszajelzések alapján lesz a következő modellben.
Illetve a Nothing 2a Plus pár nap múlva is érkezik.
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz Jack Hunter #3 üzenetére
És még ezen is van haszon bőven
-
<Adamsky>
nagyúr
"Gondolom sok hasznon ... " – így van, gondolod.
Másfelől – talán hallottad – a sok kicsi, sokra megy. Egy igazán jó termék esetén a marketingen (+ YT reviewer-ek megkenése) is lehet spórolni, mert híre megy, hogy ez a cucc tényleg jó. Olyan emberekhez is eljut az infó (mert meglátja a szomszéd / haver / munkatárs kezébe), akik pl. nem a facsén élnek.
Szóval lehet ez a modell is sikeres, csak ma ez nagyon nem divat. Inkább rádobnak egy 1,5-2× (vagy még nagyobb szorzót), a parasztnak meg elhintenek pár kupont, meg ilyen-olyan akciókat (ld. Samsung). Utóbbi nekem már eleve ellenszenves.#15 UberMutant
Köszi! Meg is találtam.[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
Ne kérj olyat, amit te se tudnál "forintra pontosan" semmilyen más esetben levezetni. Maradjunk annyiban, hogy mindig is voltak – és remélhetőleg lesznek – olyan termékek és gyártók, akik nem "egy hét alatt" akarnak meggazdagodni.
#18 trouble
O.K., értem. Szóval ez gyakorlatilag egy "azonnali utalás" – annak minden előnyével és esetleges hátrányával – QR kóddal felgyorsítva.[ Szerkesztve ]
-
Szervizháttér? Manapság már a garancia sem szentírás,ha nem állsz ki az igazadért,mindent rádfognak és elzavarnak. Az olcsóbb szegmensben nincs túl nagy szerepe a szervizháttérnek.
Terméktámogatás?
Sok készüléket használnak elavult rendszerrel,problémamentesen.( Én is)
Egyáltalán miért fontos és szükséges minden évben új Androidra várni? Hiszen érdemben nem ad annyi újdonságot, hogy ezért több százezer forintot kiadjanak a felhasználók ezért. Emellett, a mostani felhasználói szokás szerint, hamarabb vált készüléket a tulaj, minthogy lejárna a terméktámogatás. Addigra meg úgyis kijön az aktuális új modell,friss rendszerrel. Ergo, felesleges az olcsóbb készülékeken a hosszú terméktámogatás.Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
kbyte1024
veterán
Na akkor.....azoknak akiknek nincs ilyen a birtokában. A Redmi Note 13 5G pro telómat össze-vissza veri! Gyorsabb,2szer tovább birja az aksi,és úgy általában kényelmesen. GPS pikk pakk talál jelet,hibátlan a Volte és a vowifi. 5G szintén jó(vettel). Ja és 5napmalatt 2frissítés jött rá.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
spawn21
veterán
és tényleg bármit ad ki egy cég ami jó, állandóan van valaki aki mindenbe is beleköt.
ennyiért parádés
s24U+15p
-
-
TTomax
félisten
Azt azért nem értem hogy a Dimensity hogyan számoz... a 7300 gyengébb mint a 7200...
Amúgy valóban jó cuccokat ad ki eddig a Nothing....★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
hypno skate
senior tag
"...azért csak nagyképernyős telefonra vágyik a közönség..."
Inkább az van, hogy eszi nem eszi akkor sem kap mást ezen az árszínvonalon.
Pedig eskü hogy vágynék rá.
Szóval ezt a magam részéről vitatnám.A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban
-
kbyte1024
veterán
Ezek után várom a 2a plust
-
Drughi
addikt
Kosárba volt 68e-ért és akkor olvastam valahol, hogy nincs benne NFC. Kár érte. Nem is gondoltam, hogy 2024-ben ilyen még létezik.
Xiaomi 14T
-
prolad
addikt
Korrekt ajánlat,több ilyen kellene ebben az ársávban. Az NFC hiánya annyiból talán elfogadható, hogy ma már rengeteg okosóra/karkötő is tudja a mobilfizetést és annak aokkal több értelmét látom, mint a telefont használni erre a célra.
-
mad823
őstag
Végül ebben a pillanatban nem kapható a CMF telefon itthon, és a hivatalos hazai forgalmazásnak tartogatjuk legerősebb elismerésünket.
Mi az, hogy nem forgalmazzák itthon? Egyenesen a gyártó küldi az ajtóm elé, az nem elég hivatalos? Mit akartok, hogy a teszkóban lehessen kapni? Vicc.
Amúgy meg gyereknek tökéletes, 16 éves kor alatt amúgy sem tud Google Pay-t használni.
-
kbyte1024
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz hypno skate #27 üzenetére
+1
Lassan már a pulzusom sem emelkedik meg, mikor azt látom, hogy egy újabb ~6,7" mobilt dobott valaki a piacra. Ilyenkor bármennyire is tetszik, de egy halk sóhaj mellett elengedem. Pedig ezt a konkrét példányt (ha kisebb lenne), még NFC nélkül is megvenném (órával úgyis tudok fizetni).#34 kbyte1024
A mostani melegben, hogy muzsikál? Mennyire melegszik? Van képernyő throttling?[ Szerkesztve ]
-
-
kbyte1024
veterán
Értem az okokat urak. De jó magyar szokás szerint ha lenne benne akkor más lenne a baj. Világos hogy valaki nem tud nfc nélkül létezni oké. De hogy ez legyen a kizáró ok egy minden másban korrekt készülékért....
-
giroud199
senior tag
válasz <Adamsky> #35 üzenetére
A készülék szinte mèg langyosra sem melegszik ,pedig kapott tőlem benchmarkot is ár értékben verhetetlen ,sőt nálam használatban simán flagship fluidsagot hozott...persze nem játszom full grafikán ,de hétköznapi használatra ,aki az NFC t ki tudja váltani vagy mellőzni ,annak hibátlan
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
pirosmajom
csendes tag
A35 jobb választás
-
giroud199
senior tag
válasz pirosmajom #43 üzenetére
Neked....aki egy fluid készüléket akar ,annak nem
[ Szerkesztve ]
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
kbyte1024
veterán
Már aki szereti a Samsungot. Nekem pl soha többé nem kéne.
-
Graphics
Jómunkásember
Árban jóval drágább. Nem egy kategória.
1,5-2* drágább telefont miért akarsz hozzamerni?Így még jobban kijön, hogy az total túlárazott...
Nem mindenki akar Samsungot sem.
Cmf 80 ezer, Samsung változatosan 120-150 ezer körül van...Zuggsm 105 ezer..
Még mindig nem látom értelmét.
A25-ost lehet melletenni árban. Esetleg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest