Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz #10726912 #2655 üzenetére

    Ezzel az érvrendszerrel nálam csak az a baj, hogy egy negyedannyi pénzből vett kommersz kocsi negyedannyi kiadással jár, miközben ugyanúgy elvisz A-ból B-be, és közúton (ahol a sutsuki mögött zötyögsz 70-nel a kátyúval tarkított úton) érdekes dolog vezetési élményről beszélni. Számomra a probléma ott van, hogy 4x-es pénzért a "vezetési élmény" mellé nem tartósságot és megbízhatóságot kapsz, hanem drágábban, nehezebben javítható, sűrűbben előforduló hibákat és sok sok bosszúságot.
    Tehát kérdem én, egy két ilyen szerviz után miféle élményt tud az a kocsi amit ennyire nem lehet feledni? Sportautónak nem sportautó. Olcsón üzemeltethetőnek sem mondható. Nagynak se nagy, kétajtós szekrény nem fér bele. Még csak státusszimbólum, ha meg valaki erre azt mondja, hogy király vagy, na az ő véleménye lesz onnantól a legkevésbé fontos.
    Nem kötözködöm, kérdezek, ugyanis nekem semmilyen szempontból nem jön be, tudásához, méretéhez képest nem olcsó, nem fogyaszt jól, nem olcsó az alkatrész és a szervizelés sem, nem könnyen javítható, tehát egy kisebb problémát is esélytelen elhárítani az út szélén, a formájából adódóan nem praktikus.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák