Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
malloc
csendes tag
válasz Tökmindegy #23128 üzenetére
Nagyon köszönöm a részletes választ!
Bár én a keret miatt kicsivel régebbi és többet futott járgányt vagyok kénytelen választani, de köszi a megnyugtatást.
Akkor már csak meg kell találnom a megfelelő példányt... -
qdak
addikt
válasz Tökmindegy #23149 üzenetére
az okes, de nem csak ott fog sztem tankolni
Flow: HDi az okes, ha ram hallgatsz, PD t nem veszel
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Tökmindegy
senior tag
válasz malloc #23152 üzenetére
Itten van egy,ha igaz amit írnak megfontolandó
Az ülésen nagyon meglátni mennyit mentek vele,aminek az oldala szét van gyűrve abba bőven 100 feletti a kilométer.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
-
-v-
addikt
A 6 sebességes kérdést nem értem Azt jelenti, hogy nem 5, hanem 6 sebesség van
Most meg nem mondom 130-nál mennyit forog hatodikban, de biztos van fent youtube videó, amin látszik. Keveset.Az 1.6 hdi-nél a sűrű olajcsere a problémamentes üzemelés titka.
Ha svájcban veszel autót, ott szerintem tuti találsz egy kevés km-es szép, megkíméltet.
Utána pedig ahogy te használni fogod, az kifejezetten jó neki, mert kevés a hidegindítás (ami jót tesz az olaj élettartamának), kettőstömegűt is kíméli, hogy autópályán kevés a váltogatás stb.. ha figyelsz rá, hogy ne nyomd, amíg hideg, meg hosszú pályás menetek után picit hagyod járni, hogy lehűljön a turbó, meg cserélsz benne olajat a gyári ajánlott periódusnál 2x sűrűbben, akkor sztem problémamentes lesz az élet vele.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz bitpork #23157 üzenetére
Adagolós az igazi Nem is értem miért baxtatják ezeket a modern dajzeleket,van egy 1.5 ös D saxo 300000 el még a vezérlés se volt cserélve (már nem is lesz ) de beteszek egy aksit oszt indul. Se olajat se semmit nem eszik. A kocsi amúgy már kuka de a motor az isten.
Elnyűhetetlen.Teherben is 1.9 D van az már a földet megkerülte ,de megy.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
AMD Power
titán
válasz Tökmindegy #23160 üzenetére
Pont ezért!! Mert a CR rendszerek kényesek. 120e km után új csúcsok bele stb... több százezer forintért.
-
-
hobizoli
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz Tökmindegy #23128 üzenetére
HI!
egeyt azert megkerdeznek mikori a kocsi, mert a korai 307esek /amirol ugye szo van az ar miatt/ az en ismeretegi koromben szep lassan hullotak darabokra a silnay osszeszerelsi minoseg miatt, ezt kesobb tuzzel vassas es rengeteg pizzel javiotta a pozso
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
qva dragak akar mejjik 5-8 ev kozotti japo d-t kombit nezem, gyak dragabb mint itthon:- (
ja es itthon islezeng belole tipusonkent 5-6 db /benzin/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
lsc
nagyúr
Annyira még nem érné meg a dízel, a kettős tömegű lendkerékbe, befecskendező rendszer hibáiba mindenképpen belefutsz, mindegy melyik márkát veszed. A helyedben egy 2000-es benzinest vennék, az esetleges fogyasztástöbblet már 4 izzítógyertya ára, a megbízhatóságról nem is beszélve. Szervizelés is olcsóbb, nem kell "részecskeszűrős, turbós" olaj.
Az élet kegyetlen .
-
Tökmindegy
senior tag
válasz neduddki #23165 üzenetére
2006 os.
De igazad van 2005 körül kéne nézelődni ,szerintem lehet találni normális áron korrekt darabokat.
Kb ilyet már érdemes nézni .Amúgy mi történt? El tudom olvasni amit írtál ,különösebb erőlködés nélkül
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Balupapa
senior tag
Kérném a moderátorokat a topic átnevezésére:
"Miért ne vegyünk modern PD / CD Turbo dízel autót"
fail: megkerulte a földet 40k km, nagyon nem erőltette tul magát
_-=*WheelWhores*=-_
-
Mitől biztos? Ott fog állni vki hogy 20kg.s samuval garantálja neked? Miért van az h én 6 évesen megvett és 6 éven keresztül használt dízelem nem hozza az itt mindenki által emlegetett drága hibákat?
Ne általánosítsunk már, ha kérhetném: ha már rémisztgetni kell, legyünk pontosak. "Jó eséllyel belefuthatsz!"
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Balupapa #23169 üzenetére
Mindenki ezzel a kettőstömegűvel jön. Meg a PD szar.
Én aki mellett még ültem eddig, mindenki 5.ben gurult a városban a modern turbo diesel gépcsodájával. Az ilyenek meg is érdemlik, h kifeküdjön a lendkerék. Aki nem tud vezetni, az ne vegyen modern diesel autót. Nem a régi diesel technikához kell hasonlítani.(Remélem jól segberúgja az ilyen sofőrt a kettőstömegű)
Most is vennék pd motorral szerelt autót. 1.9 PD tdi-t 77kw, kivisz a világból.
De városban a 3. fokozat az ajánlott, talán 2 decivel fog többet enni, de meghálálja a motor.
-
-
neduddki
nagyúr
-
Flow
senior tag
Köszönöm a hozzászólásokat! Igazából nekem mindegy, hogy dízel, vagy benzines, ha jól fogyaszt. Kombit csak akkor vennék, ha nagyon tetszene, pl insignia, esetleg volvo v50, de a kisebb autóknál a prioritás.
"Veszélyesebb" dieselt még mennyi km-re szabad megvenni? Mikortól válik rizikóssá? Kb 50e? 100e?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
-v-
addikt
válasz Mágus2 #23179 üzenetére
308-as 50-nél 3.-ban ~2100-at forog. Nem gond akkor, ha följebb is váltok, ugye?
Kicsit túl általánosnak éreztem ezt a "városba 3. való" kijelentést, bocs.
Személy szerint hülyét kapok az olyan sofőröktől, akik pörgetik 3.ban meg 4.ben, mert ők városban bizony nem váltanak följebb, aztán csodálkoznak, hogy milyen fogyik jönnek ki.
Egészen nyugodtan lehet ötödikbe, hatodikba rakni, ha egyenletes sebességű haladásról/csorgásról van szó, semmi sem terhelődik, semminek sem tesz rosszat, ellenben halkabb és kevesebbet fogyaszt. Ha meg gyorsítani akarok, szépen visszaváltok, mert a túl alacsony fordulatról erőltetés semminek sem tesz jót - nyilván erre akartál utalni, meg gondolom arra, hogy a modern dízelek ugyan nagyon alacsonyról húznak, és nagyon csalóka is, mert nem érezzük, hogy erőltetődik a motor, részben pont a kettőstömegű miatt, nincsenek rezgések, remegések, cserébe ezek nem tesznek jót a lendkerék élettartamának. -
-v-
addikt
válasz Mágus2 #23183 üzenetére
Lehet én is ezért tudok annyit hatodikban autózni, mert faszán betartom a sebességkorlátokat
Egyébként ugyanezzel az 1.6 hdi-vel vezettem 307-est is, annak csak 5-ös a váltója, na ott tényleg hosszúak a fokozatok, ott tényleg nem lehet 50-nél ötödiket nyomni annyira.[ Szerkesztve ]
-
-
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #23185 üzenetére
HI!
120k-t mondtak az esmeosnek a a6osadagolo teljes felujitasanak az pedig egy 700k-s bonott nagynyomasuhoz /mazzag, szereles nelkul, garral de nem javitva/ kepest nekem apropiz
udv
neduddki
mod: mongyuk ippen a focvagees bagazs szokott okosba fillerekre hivatkozni, amit nem szoktatok kijavitanu egyikotok sem:- )))
na itt az ideje akkor cafolni, v. megerositeni, hogy 15k-30k huf-ert mar tejjesn korrekt elemet lehet kapni az 1.9-hez
engedelmeddel igen: aki azokutna is a pohu-hzo meg, hogy 20-30Mm-enket /nem elexem pontosan javicsd legyszi/ doglik az allitolag gyari legtomegmeroje... /bocsika/
[ Szerkesztve ]
-
Én 1.6 dízelt nem biztos h vennék: nézegettem, de a fogyasztásán nem tudtam annyit -számokban- nyerni hogy megérje.
neduddki:: nekem meg számlám van a PoHu-tól erről. Tudom én vagyok a marha mert nem a mókolós mindentmegoldunkmester szerelőtől van, de mentségemre legyen mondva hogy nem én fizettem ki
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #23188 üzenetére
I!
"na itt az ideje akkor cafolni, v. megerositeni, hogy 15k-30k huf-ert mar tejjesn korrekt elemet lehet kapni az 1.9-hez"
innen kimaratt egy felujitott pd, hejejsen:
na itt az ideje akkor cafolni, v. megerositeni, hogy 15k-30k huf-ert mar tejjesn korrekt felujitott pd elemet lehet kapni az 1.9-hezudv
neduddki
-
-
Varoz
addikt
Adagolót kevesen tudnak megcsinálni és beállítani rendesen. Még az Ifáét sem, pedig az faék egyszerű.
Ha tényleg jó, akkor meg kell becsülni.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #23192 üzenetére
HI!
engedelmeddel kend a hajadra apohus garit, ahogy az osszes markaszervizest is, volt szerencsem a 90es evekben altni, hogy hogyan kell egy gayri csoamgolast ugy kibopntani, hogy a ocsobb utangayrott alkatrez belemenyen es a gyari pediglen hazvandoroljon a priovat praxisba, ahhoz is volt szerencsem, hogy ki volt adva nem javitunk hanem cserelunk /egyukhez sem irok amrkat szandesokan/, lattam, hogy az audi soklengokaros felfuggesztesevel nem tudnak mit kezdeni, hogy fel szlovakia+mo isaszegre hordta a dizels otokat javitani, en magam vittem reggel, majd este hoztam el egy totoya hiace adagolot /bellaitas nelkul/, de megcsialva mert a totoya szerviz sokszazezerert aakrta Ok kevesebb mint a 10edesert megcsialtak /ez meg a piros idoszak volt/
szoval nekem nem dicseret a amrkaszerviz emlegeteseudv
neduddki
-
-
-v-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #23199 üzenetére
Legszebb rally autó a 2101-es Lada, szerintem szebb, mint a VFTS.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DIGI kábel TV
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest