Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Qru #209879 üzenetére

    és #209880 macilaci78 Ma tettem egy kísérletet és kikapcsoltam a klímát (auto on és Off állású a kapcsoló). Párás csapadékos nap volt és nem telt el 10 perc és kezdtem fülledtnek érezni a kocsit. Ilyet már nagyon rég nem éreztem, szóval kijelenthetem, hogy valóban egy áldás a full automata klíma. Nem is vettem eddig észre, hogy gyakorlatilag egész évben kapcsol, felteszem télen még gyakrabban is megy a nedves időkben. Eddig abban voltam fűtés közben nem jár.
    Ezt nehezen fogom elengedni, ha esetleg ilyet nem kapok.
    De meglepett, hogy klíma nélkül se igazán akart párásodni az ablak a merciben. :N
    Ez is hiányozni fog nagyon. (Meg az automata fényszóró és ablaktörlő, lol.)

    Jah jogos, nem egy nagy tudomány a párátlanítás és tényleg érdemes bemutatni. De ez benne van minden kocsi kézikönyvében, szóval... :) Vagy én vagyok az egyetlen, aki elolvassa a használatit ha vesz vmit?

    #209881 AssAssynn
    Jah, ezért is nézek benzinest elsősorban. Nyomni fogom a technikai készséget és ahhoz kell a kuplung+gáz. Kicsi motorral meg kénytelen lesz ráérezni, különben lefullad a zöldnél. :D

    #209884 molnarpeter
    Mindennapokra elég lenne az FWD, de a Panda Cross-ban a négykerékhajtást azt magamnak venném. :D Ez ahogy nézem állandó hajtás nyitott difivel elől és hátul. De vajon középen is difi van vagy merev tengelykapcsolás?
    Amúgy az új literes három hengeres hibridet nézegetem. Kíváncsi lennék ez még manuális váltóval jön-e és hogy működik az elektromos része. Felteszem start-stop rendszerű a motor, szóval vajon álló motornál ha a villany hajtja, akkor ugyanúgy megy az egyes és a kuplung, csak lesz egy pont, ahol beindítja a motort?

    #209885 Paxker315
    +1. Iszonyú kényelmes az automata. Nekem a W169-ben CVT + torque converter van és imádom. Saját használatra soha többet nem vennék manuálist. Illetve torque converter nélkülit se. Futár melóhoz iszonyúan jól fekszik. Valószínűleg soha nem lesz még egy ilyen kényelmes kocsim ami ilyen vajsimán gyorsít. Már nagyon el vagyok szokva a fejbólogatós nyomatékváltástól. :)) De héj hó, tanítani nem automatával szeretnék. Bár aztán 2035-ben betiltják az ICE-t, szóval elvileg meg van számlálva a napja a manuálisnak is. Az elektromosok meg mind automaták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák