Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz hobizoli #172014 üzenetére

    A JTD talán nem nácidízel, ha már valamilyen okból így illeted őket? :O Akkor inkább francia, mert az biztos nem. Manapság nem arról hallani inkább, hogy a dízelpara miatt jóval olcsóbbak, mert szinte mindenki benzinest akar?

    es ha ezt 20percnel tovabb tart kicserelni egy ilyen felszerelt szervizben, akkor menjenek el inkabb a mekibe krumplit sutni

    Nem vitaképp, de: Szerintem kizárt 20 perc alatt, ha már csináltál ilyet, akkor te is tudod. Még kontár módon se, nemhogy szakszerűen, és még az említett profi bp-i számlaképes helyen se tudnák. Elég, ha csak a próbaútra és a kötelező fékhatás, fékerőmérésre/dokumentálásra gondolunk, és akkor hol van még az ezt megelőző precíz szerelőmunka. A fékrendszer teljes rendberakása 100k lehet azt mondta, és így vélhetően nem csak az első fék cserére vonatkozott, és jó minőségű alkatrészekkel kalkulálva, de kérdés, hogy nekik melyik a jó minőségű a nagy választékból, vagy lehet hogy ugyanaz a Bosch? Vagy lehetett akár Fiat szerviz gyári alkatrészekkel is, az meg nem a legolcsóbb.

Új hozzászólás Aktív témák