Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny198612

    tag

    Sziasztok,

    Dillemázásban kérnék segítséget. :)

    Nem értek az autókhoz, sosem érdekelt. Szüleimnek is csak akkor lett kocsija, mikor már nem otthon laktam. Szóval minuszból indultam.

    Végül szakértelmem híján, fizetett átnézetés után 1,5-2 éve 750ezerért vettünk egy 2007-es Swiftet 163.000 km-el, alap GC AC felszereléssel. Kuplungcserét emelte ki a szerelő, hogy az legyen, meg általános dolgok, egyébként jó vétel.

    Cseréltettünk benne mindent, ami ajánlott: gyertyák, bordázott szíj, összes ablaktörlő, szűrők, olajak, fékbetétek. Kapott új téli és nyári gumiszettet. Tavaly vizsgázott is.

    Nagy dolgok: Kuplungszett csere is megvolt utángyártottal. + a hűtőt is cserélni kellett :(

    Jelenlegi hibái: a sebességmérő elszállt, aminek lehetésges oka, h a váltó/kuplung szerkezetben valami szétb*szta. Villamosságis srác nem szedte szét most, csak kimérte, hogy ott a gond. Az üzemanyagjelzéssel is van valami, ami lehet a tanknál, vagy szintén a jeladóval. A váltó 5ösben rezonál egy ideje, tehát valszeg tényleg van gond a váltó/kuplung szerkezetnél ismét. Utóbbi mondjuk ezen Swiftek típushibája is lehet.

    Az autó ezektől függetlenül jól megy, motorikusan jó, a futómű jó, jó elektromos értékeket ad vissza, szervó, abs satöbbi megfelelően működik.. A-ból B-be mindig elvisz, még sebesség-visszajelzés nélkül is az elmúlt hetekben. :)

    Viszont most dilemmában vagyok, h lenne pénzünk venni egy fiatalabb autót, és ezt eladnánk. De nem tudom, hogy bukok kevesebbet..

    Ha ezeket a hibákat kijavítattom akár 200ezerért, vagy ha eladom így és elmondva a vevőnek rábízom a javításokat? Vagy mondjuk beszámítattom a kereskedőnél?

    Még mindig 700e - 1.4M -ig mozognak az árak a HAHU-n

    Egyáltalán lenne-e erre a kocsira potenciális vevő, aki talán magának javítgatja, mert ért hozzá, és boldog lenne vele? Nem akarok átverni senkit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák