Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bull Boss
őstag
válasz bitpork #12805 üzenetére
elvileg a PD nélküli passatokkal nincs is gond. A régi TDI-k életre vannak itélve, az SDI-k ről nem is beszélek. Annyira nem vágom sajnos a témát, még szerelni sem szereltem dizelt soha. Azt meg csak tapasztalatból hallom, meg itt is mondtátok, hogy 1.9 jobb min 2.0 tényleg nem tudom mit tegyek
-
-
Bull Boss
őstag
OMG megtaláltam a megfelelőt [link] errőla motorról mit kell tudni??
-
-
Varoz
addikt
-
VR6-Fan
veterán
Nem tudja valaki hogy a fekete színű ZK plakett mi a CO határ?
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
Varoz
addikt
válasz Bull Boss #12823 üzenetére
Mazda6Bakker, sztornó, ez 2003-as. Elnéztem.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Bull Boss
őstag
esküszöm nektek minden gyári benn!!! első perctől kezdve én szerelem az autót! a féltengelyek gyáriak! 300ezernél elkezdett a jobbelső kopogni, szétszedtem bezsiroztam, új gumiharag azóta is hibátlan. Kuplungon érződik kicsit, hogy cserés lenne, de városba még az is tökéletes. Jah féktércsákat cserélek még rajtuk, de mást nem.
Szerk: illetve még a két első gátlót 13 éves korában a gyár visszahivás ügyén ingyenesen kicserélte de a gyáriaknak sem volt semmi baja...
[ Szerkesztve ]
-
Sari
tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék autót venni. Hosszabb távra gondolnám. kb 1,5-1,6 M lenne rá.
Kinéztem 1-2 verdát:
Ford Focus 1.6 benzin. vagy 1.8 TDCi.
Mazda 3 csapotthátú 1.6 dízel vagy 1.6 benzines.
Opel Astra H 1.6 benzin
Úgy néztem hogy 2005-től és kb 120-150 ezer km-es futás után lehet ezeket ilyen árban kapni. Nem tudom a szervízköltség mekkora. Gondolom a mazda drágább. A ford dízel kicsit hangosabb talán...
Nagy távolságokra viszonylag ritkán használnám az autót. De azért mennék vele. Nem tudom hogy melyik autónál melyik a jobb választás a dízel vagy a benzines. Szüleimnek van Opel Astra H 1.6 benzines autójuk. Az nekem megfelelne, de hajlok a dízelek felé is.
Első autóm lenne, szóval kellenek a tapasztalatok, mert nekem nincsenekMi a véleményetek?
Köszi
-
Bull Boss
őstag
a régi swift órája 100ezerig mér, 7x fordult sőt már most 30ezer körül jár, szóval 730.000 van benne Jah és mondok mégvalamit amit nem fogsz elhinni! 40ezrenként cserélek olajat benne gyilkolhatatlan darabok.. gyertya csere se sűrűn volt.. váltóolaj is 1x volt töltve
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz Bull Boss #12840 üzenetére
Azért ez már tényleg mese habbal. Édesanyámnak is swiftje van, 99-es.
Abban kb. 250-300 ezer van, de durván látszik rajta a használat és a kor. Pedig szervizelve van/volt mindig amit kellett. Mióta nálunk van azóta is volt egyszer már kuplungozva, mi is városban lakunk de itt vidéken olyan a város,hogy úgy végigmegyek rajta 50-nel hogy még fékeznem sem kell semmiért..Szóval egy igazi városi swift 700 ezernél gyári kuplung...persze.Továbbá köztudott,hogy a swiftek kipufogója is szétrohad, szintén nem lehet a gyári fent.
-
hobizoli
nagyúr
Vajon hova jarhat vele 14 ev alatt, evi 53k km-t, azaz havi 4.2k km-t, vagy napi 140km-t -az ev 365(!) napjaval szamolva atlagban, amiben osszes hetvege, szombat-vasarnap, unnepnap, karacsony-szilveszter, szabadsagok is benne vannak.... es mindezt "VÁROSBAN" (=Bp)?
Ha csak a kb 240 munkanappal szamolom szabik nelkul, akkor mar 215km per nap, szabikkal meg napi 250km 14 even at evi 210 naponHihető...
Moziban kb, szelesvasznon meg Dolby Digital hanggal vetitve.Mert azert ez meg egy Swift izirajder 6 literes fogyijaval szamolva is havi szinten mostansag 100k HUF-nyi benzin...
Na meg Bp-n 250km-t a BKV-busz soforok sem nagyon vezetnek le naponta.
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Kornel
veterán
válasz hobizoli #12844 üzenetére
Nekem is swiftem van, szerintem is hihetetlen kicsit a történet
3 év alatt raktam bele 100 ezret, 15 ezrenként cserélek olajat, de már ez is necces, mert a gyár 10ezret ír elő... mondjuk annyira nem para, mert a gyárinál jobb minőségű megy bele!Mert azert ez meg egy Swift izirajder 6 literes fogyijaval szamolva is havi szinten mostansag 100k HUF-nyi benzin...
Erre meg annyit tudok írni, hogy LPG kell bele, így a havi 100k máris 63k lenne
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz Balupapa #12848 üzenetére
HI!
nem O a passatos:- )
udv
neduddki
mod: Sari: nem ertelek linkeltem egy par tipust, amibe en szivesen belenyulnek, + a Tiedbol a dizelt es a kopelt hagynam ki, fel kell allitani egy fontossagi sorrendet mi fontosabb, a kinezet, a szomszed irigysege, az uzembiztossag, olcso uzemeltetes es ez alajan indulnek tovabb
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest