Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Lehet, hogy már túl sokat nézelődtem, de nekem ez a Honda Accord Tourer még ennyi km-el is tetszik...
Lehet, itt csak bevallották a valós futást, már kezdek így hozzáállni...▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
-
Dorien
veterán
válasz Kornel #112281 üzenetére
Ezek a Honda sedanok szerintem rohadt jó kocsik. El is kérik az árukat rendesen...
JoolsNOS:
2004-es Ford Focus 1.4 kombim van, hasonló felhasználás mellett is 7 l alatt fogyaszt. Ha nem tetszik, akkor Golf, Astra vagy valami japán kompakt 1.4-1.6 motorral. Mini autót (Fabia, Corsa, Fiesta, stb.) én nem vennék. Utastér, csomagtér is kicsi.[ Szerkesztve ]
Wherever you go - go with all your heart.
-
hobizoli
nagyúr
válasz parandroid #112293 üzenetére
nekem a Punto amire kierek 18ker-bol az M5-g mar uzemmeleg, az kb 3km
latom a pontos motorhofok kijelzest a VEMS pontmatrixos kijelzojen, nem a muszerfalrol nezem lede az olajhofok is jo lehet addigra, mert hidegen max-n all az olajnyomas alapjaraton, ahogy belemelgszik a motor es lecsokken 1.5-2-re alapjaraton, es az M5-re fordulva mar nem szokott a max-n allni
több drón kell ;P
-
-
Ééééén?! Soha De ez volt az az egyetlen 2 liter alatti ami meg is ette városban a 10 litert , meg negatívba gyorsult ha klímát kapcsoltam. Gyk az AC gomb egy elektronikus rögzítőfékként viselkedett.
(#112311) Mágus2: Tán egyszer értem elv vele 3 év alatt a 140-t pályán.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Városban mind a 68 Le kellett hogy ne mozdulatlan akadály legyek a forgalomban. És amikor 2 személy meg a vásárlás bekerült a kocsiba nyáron (tehát volt klíma), akkor bizony a 10 liter megvolt. Ennek ellenére szerettem, mert életem első és egyben utolsó szalon autója volt. Megvételkor 3.6 volt, fél évre rá egy 740i ( a 4.4-s V8) bekerült a skoda szalonba, és megtetszett. A szalon kevesebb mint 15k km-rel a tőlük vásárolt autót a benne lévő 500k+ hifivel akarta beszámolni 2,5-be és még nekem kellett volna az akkor már 6 éves bimmerre ráfizetnem... hát nem tettem
[ Szerkesztve ]
-
-
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Dobozos, kisteher gépkocsit keresnék, maximax 1 millióért, de inkább alatta, 5 személy, klíma alap, lehetőleg benzin. Peugeot Partnert lestem, kinézetre is tetszik; de ha tudtok mondani más ajánlott típust, márkát megköszönném.
-
parandroid
félisten
válasz Declare #112324 üzenetére
Nem is annyira az érdekes, hogy a konkrét autó hogy néz ki, hanem ahogy a jelenlegi trendeket figyelem, a luxuskategória újdonságai egyre gyorsabban szivárognak le akár a kompaktokhoz, vagy a prémium minikhez, engem ez sokkal jobban érdekel. Nyilván a karbon, meg mindenféle könnyített ötvözet, vagy akár a speckó futómű az extrém költség miatt nem fog egyhamar elterjedni, de azért van ebben még azon kívül is technológiai potenciál.
Csak abba érdemes belegondolni, hogy az adaptív- és kanyarfényszórók, amit most már a Polo is extraként kínál, vagy a kulcs nélküli rendszerek, a kétutas automata klíma, vagy akár a navigáció milyen szinten elképzelhetetlen volt még a kétezres évek közepén is egy kisautóban, most meg rogyásig raknak már ott is mindent extrákkal. Mondjuk nem is véletlen, hogy az átlagos kisautóár is jól elszaladt, és nemigen fűlik egyik gyártó foga sem a fapados belépőmodellekhez (a kézi ablakemelő lassan már feláras extra lesz, ha valaki kibaszásból mondjuk cégautóba azt akar rendelni ).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
frame>24
addikt
Azért itt is vannak jó sztorik (magyar használtautó-vásárló)
(ott van a link az első 2 részhez)▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Declare
őstag
válasz Integrale #112326 üzenetére
Na en ezt pont nem igy latom. Epp ezt irom, hogy vegre egy szep letisztult, elegans es nem hivalkodo forma. Nekem amilyen az elözö 7 esek voltak (az elmult par ev), meg amilyenek a passatok, ez az agyonkromozott giccsparade, hat szerintem nagyon gaz. Mindig a fukszos gádzsék jutnak eszembe....fux a nyakba, kezen, mindenhol, csak hogy nezzenek mar ra, mennyire menö es mennyire gazdag...
Ez gyönyörü, letisztult + technika...top.
(#112325) peterkeT ez is egy aspektus. Mondjuk a polonak at kell meg esnie egy ket megujulason, mire a hatso üles pozicioja olyan lesz mint ennek a 7esnek
-
-
-
-
-
Declare
őstag
En mindig mosolygok ezeken a "szerintem draga" hsz eken Nem valoszinü, hogy közülünk, akik itt irogatunk tul sokan vagyunk, akik realis ertekrendet alapul veve megengedhetnek maguknak ujjonan egy ilyen autot.
Aki ennyi penzt költ egy autora, annak realisan sok 100 millionak kell lennie "feleslegben" a bankszamlan (vagy olyan jövedelmezö ceg, ahol egy ilyen autolizing be van kalkulalva) es ott nem az a lenyeg, mar, hogy most 30 millio vagy 45.
Nekem az S merci kifejezetten nem tetszik, az A8 audi szep, de ez nalam egyertelmüen szebb es elegansabb most
-
Rx
aktív tag
Sziasztok!
Akad olyan tag aki chevrolet lacettit birtokol? Nézegetem a használtautókat és a ferdehátú 1.4 benzinesek nagyon tetszenek, ráadásul az áruk is belefér a költségvetésbe, nem mellesleg a futott km is kedvező (az ott írtak alapján!)
Mi a véleményetek?
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
footy
addikt
Napi munkába járáshoz (kb. 250 km, 90% autópálya) szeretném kérni a tanácsodat egy megfelelő autó kiválasztásában.
Ez komoly? napi 250 km-t ingázni?[ Szerkesztve ]
-
footy
addikt
válasz szőröscica #112343 üzenetére
2x1(szerintem inkább 1,5 mert 125-ös átlaghoz igencsak kell taposni) óra naponta, 40 óra havonta amit soha nem kapsz, vissza nem beszélve az óriási üzemanyagköltségről és kopó alkatrészek cseréjéről. Szerintem jobban megéri költözni.
-
rbalint88
addikt
Bizony, és még messzire se kell menni hozzá.
-
-v-
addikt
A benzin a sok, nem az idő ..
-
j.bravo
addikt
Megerősítem, én is Erzsébetről Angyalföldre reggel egy szűk órát, este haza bő egy órát BKVzom és közben fórumozok...
Ez hamarosan változni fog (máshova járok majd, amire kéne autó, 2x15km nagyrészt az m5-ön, kérdeztem is már ezügyben és azóta is olvasgatok szorgalmasan)Whatever.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest