Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz bitpork #111183 üzenetére

    Onnan indulunk, hogy korrekt mesterember is fehér holló, normális szerelőt nem találni az országban csak szökőévente egyet, az is be van táblázva 2017 karácsonyáig vagy 200 km-re van. Nem túlzok, nézd meg az itteni eseteket, egy olajcserét nem tudnak megcsinálni, egy stabpálcát nem tudnak diagnosztizálni, lehúzás meg maszatolás megy mindenhol. Ha megfizeted sem kapsz szolgáltatást és szakértelmet. És ez nem saját tapasztalat, látom mi megy.

    Így válassz szerelőt kétgyerekes egyedülálló anyaként. Persze lehetne neki ajánlani, konkrétumokat odatenni, de addig általában senki nem jut el, csak megy a refrén hogy jomekkenézi.

    A szent papírod is ugyanez a kotta, TC-s barátaid is eljátszották, ott is ment a kedvesuramezfeszes 'szt közben esett szét a gép, erről ennyit. Érdekes módon a szintén szentpapíros csaó meg nem tetszik, kicsit egyoldalú ez.

    Persze van jó szerelő (valahol, biztos), és végtére is tényleg jól meg kell nézni, ha jó meg kell venni, én is így vettem autót, de ez tanácsnak kevés, okoskodásnak meg halvány.

    Általában eddig jut el a történet, aztán meg erős cipőnézés, hogy hát a japán az mindig jó választás csak drága hozzá az alkatrész.

    Pontosan tudom, hogy mekkora kín autót venni egy laikusnak és pontosan tudom, hogy az ilyen lózungok csak felcseszik az ember agyát, és inkább jár taxival, én is rengetegszer bele tudtam volna b.ni a monitorba annak idején.

    Nagyon nagy mákom volt, hogy két ember bevállalta innen, hogy segít, és gyakorlatilag választott nekem autót, de ez szerencse volt, nem univerzális megoldás. Meg marha nagy kurázsi hogy azt tudtam mondani, hogy ebben a témában szép lehetek de okos nem, és két fórumarc szavára leteszek az asztalra egymillió forintot (plusz a járulékos 200k). Simán megszívhattam volna és csak magamat okolhatom. Pedig akkor még nem volt gyerekem, férfiből vagyok és volt lehetőségem utána- meg a spanok nyakára járni. Csináld ezt meg nőként, gyerekes anyaként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák