Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZDN.

    csendes tag

    A két ház közül / z9 és c200 / már pofásabbnak tartom a z9et, maradnék annál. Már csak meg kellene tölteni. :D

    A "teamgroup" márkanév nekem semmit nem mond, és az a tapasztalatom, hogy ha valami semmit sem mond, akkor vagy otthagyjuk, vagy kérdezünk. Kérdezek. Mért javasoltad ezt? Az ár sokat számít, /kingston 5kilóval drágább/ de nem lesz ennek semmi hátulütője? Magam sem tudom mire gondolok, pusztán gyanakodok. Nem véletlenül választottam a corsairt: valahol ki akar törni a "pofás gépet csináló" énem. :D

    Nézegetem az oldalakat, amiket írtatok, és tényleg: egy adblock feloldás kellett a lec23nak.

    Úgy gondolom a nézelődés jó dolog, de jobb tudni mit keresek, mielőtt belevetem magam az ártömegbe.

    A HDD marad, SSD pedig persze nekem is tetszene, és ami ajánlva lett /kingston/ tetszik, a keret alakulása fogja kimondani a véglegeset.

    A proci-alaplapról azt gondolom, hogy az a különbség, ami a felsorolt i5ök között van teljesítményben elhanyagolható, de lappal együtt már 10ezres nagyságrend is lehet a különbség.

    Ki kellene választani egy konkrét proci-alaplap párost, aztán megkeresni, hogy hol a legolcsóbb...Hihetetlen, még a végén telik monitorra. :D

    Elkezdek visszafelé gondolkodni: a lapokat nézem meg, melyik "tetszik" , mi tud olyat, ami érdekel, aztán ahhoz nézek procit.

    Ezzel az a gond, hogy igazából semmi nincs, amit egy alaplapnak tudnia kellene, hogy megfeleljen nekem. :D
    Semmi elvárásom nincs, a csatolók amikre szükségem lehet /ram,pcie,sata/ úgyis ott vannak mindegyikben. Csak a szememre tudok hagyatkozni, azaz a kinézetre, de magam is érzem, hogy az mennyit számít..

Új hozzászólás Aktív témák