Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok! Új alkatrészeket szeretnék venni, illetve a kérdés, az h megéri-e. Programozás, és virtuális rendszerek futtatása lenne a cél. Mérnökinfóra járok, nem tudom a közeljövőben még mire lehet számítani.
Jelenlegi konfig:
alaplap: Asus M4A785TD-M Evo
cpu: x2 250
ram 2*2gb DDR3
vga: 5450 1gbAz elképzelésem az, hogy a procit kicserélem egy am3 9xx-re, és hozzácsapok még 4gb ramot. Lenne előrelépés? Vagy inkább gyűjtsek még és vegyek egy újabb alapokra épülő alaplap+cpu kombót? Ebben az esetben én egy 1155-ös intel alapra gondoltam i5-2400-as procival. Gondolom a VGA nem lényeg, nem szoktam játszani. Nos? Köszi előre is!
szerk.: Használt cuccokban gondolkodom.
[ Szerkesztve ]
-
Astrasattila
tag
Sziasztok! Akarok venni használtan egy gépet. Nagyjából 1- 1.5 évet kellene kibírnia. Keresztlányomnak adnám ajándékba, majd ha kijön az új i7, megkapja a jelenlegi i7 Haswell gépem, én meg veszem az újat..
Szóval a legdurvább játék, amit szeret, az a BF3. Ezt kellene 1080p-ben tudnia a gépnek. Lehetőleg high beállítások mellett. A csavar most jön. Erre nem szánnék többet, mint 50-70 ezer. Megvalósítható ez? Monitor, billentyűzet, egér nem kell. Esetleg HDD, ODD( SATA, IDE, ATA, amit csak akartok ) is van itthon. A többi viszont kell. Igazából Intel párti vagyok, Őt is "Intelesnek nevelném ", de ha AMD-ből valósítható meg, az sem gond.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Kristof9094
senior tag
Hát finoman szólva nem volt jó vétel az egybelapprocesszor.
Ennyiért lehet venni egy alap H81 deszkát egy celeronnal, és összehasonlíthatatlanul nagyobb teljesítményt kapsz. A fogyasztás ebben az esetben is rendkívül csekély, fejleszthető, bármikor eladható, jobban bővíthető.
Audi A4 B5 1998 | Mercedes Benz E200 W210 1997 | BMW 520i E39 1997
-
MurdR
veterán
Sziasztok!
[Ebbe a ház+táp kombóba] bele rakhatok egy ilyen konfigot:
g3420, 4GB DDR3, 1TB HDD?MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Cickány079
csendes tag
Sziasztok! Már kaptam segítséget,csak kicsit változott a helyzet a keret összegen kb 200000Ft van rá
Nettezésre filmnézésre használnám meg néha játékra de azt nem annyira lényeg ami jó volna ha a gépbe bekerülni
SSD .MIN 1TB winchester i5 proci proci hűtő 8gb ram.
köszönöm a segítséget előre is. -
membrandj
nagyúr
válasz lsebestyen #74952 üzenetére
Használtan igen egy i5-2400 + b75 lap pl.
2x2GB ddr3 ram megtartható.
HDD-ből csak satás fog menni, az van?ház? táp?
Astrasattila
i7 haswell gépet miért akarod 1,5 év múlva lecserélni ? Kizártnak tartom,hogy olyan nagy ugrás legyen..használtan:
i5-2300-2400-2500 + b75 lap ~ 40-45k.
4GB ddr3 ram ~8k
gtx 650 Ti 1GB ~ 24k
fsp hexa 400W ~ 6k
sharkoon vaya pl ~ 6kAmúgy a bf3-nak nincs "túl " nagy gépigénye. Ismerősöm g3220-al játszok vele,szóval... Nyilván nem 64 fős szerókon.
Ha új :
g3220 + asrock h81m-hds. vagy használtba: g2020,g2030 + b75 lap.Mindenesetre ha komoly elvárások vannak, akkor kelleni fog az i5.
MurdR
LC power tápra nem kötnék semmit. Nem véletlen kerül a legolcsóbb értelmes táp ~ 9k-ba pl fsp 350 60 apn vagy fsp hexa+ 400W.
Fizikailag amúgy csak a laptól függ. ITX lap megy bele.[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
membrandj
nagyúr
válasz Cickány079 #74957 üzenetére
i5-4440 ~ 44k
asrock b85m pro4 ~17k
cm hyper 212 evo ~10k
8GB corsair LP( LOW PROFILE ram ) ~ 23k
gtx 750 Ti 2GB ~ 38k
ezex 1TB wd blue ~ 14k
120-as samsung ssd ~ 20k
cm n200, n300, zalman z9 ~ 13-15k
fsp hexa+ 400W ~10k
189-191k.Filmezésre,néha játékra már ez is sok.
Ha régebbi és nem bf4 stb durvább igényű játékokról van szó, akkor
g3220 is elég
4GB ram is elég
gtx 750 is elég.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Balathruin
veterán
válasz membrandj #74958 üzenetére
Nem véletlen kerül a legolcsóbb értelmes táp ~ 9k-ba
Ez nem jó? -
membrandj
nagyúr
válasz Balathruin #74960 üzenetére
Ezt nem túl sok helyen lehet kapni,de egy ilyen vga nélküli rendszerhez jó.
Bár az az 1 év gari..Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Astrasattila
tag
válasz membrandj #74958 üzenetére
Bocsánat, hogy én is idegellek, kihagytam a tápot, házat. Ház van, táp kell. Köszi az ajánlatot! Minek cserélem le? Igazából nekem is i7 van, testvéremnek is. Ő munkára használja, ezért neki komoly a rendszere, az enyém szerényebb. Nem akartam ennyire belemenni a dolgokba, de ha már itt tartunk. Szóval tesóm mindig megveszi az aktuális legerősebb gépet. Alaplap, proci, memória, stb. Így én általában öröklöm az Ő dolgait. Az enyém így feleslegessé válik és megkapja keresztlányom Nem kell 64 fős szervert bírnia természetesen. Ismerőseivel játszik egy csoportban. Olyan 10 fő körül. Ettől csak gyengébb játékokkal játszik. NFS World, Race 07. Fiús lány.
-
membrandj
nagyúr
válasz lsebestyen #74963 üzenetére
Azt értem,hogy ADOTT,de azért kérdezem,hogy milyen, mert ha nem értesz hozzá és rákötöd a codogen, mtech, stb hulladék ajtótámaszt, akkor 2 nap alatt simán elfüstölhet az egész. Utána már nem lesz adott...
+ 4GB ram ugye.
Astrasattila
Hát ahogy látod, 80-90k-ra jön ki durván ezekkel a cuccokkal.Ha kisebbek az igények és nem szerepel pl bf4 multi és társai a tervbe, akkor
g3220+ asrock h81m hds újonnnan
vagy
g2020,g2030 + b75 lap használtan
4GB ddr3 ram
satás hdd-t tudsz elvilegVennék hozzá újonnan egy gtx 750 1GB-ot ~ 29-30k, mert ennek baromira alcsony a tdpj-e és a pentium mellé bőven elég. Kis tdp= kis fogyasztás, kis hőtermelés, kis zaj.
Hozzá újonnan fsp hexa+ 400W vagy használtan a plussz nélküli sima hexa, az durván 6k körül vagy, a hexa+ ~10k
-
lsebestyen
addikt
válasz membrandj #74964 üzenetére
Köszi, de értek hozzá, csak azt nem tudtam eldönteni, h elég-e egy pl 955 proci, avgy inkább újítsak platformot. Természetesen ami most van konfig hiába gyenge, nem bíznám szar tápra, egy megbízható FSP táp van benne. 2tb sata3 vinyó, a ház mondjuk szar, de jól szellőzik.
-
kickboxko
tag
Sziasztok !
Egy irodai pc-t szeretnék általános irodai felhasználásra word/skype/stb.
Gyakorlatilag minden kellene + egy jó monitor ajánlás (nem kell IPS nek lennie és nagyméretűnek sem igazából a megbízhatóság és az olcsóság lenne a szempont)
A gépre a keret 60-80k Monitorra 20k
Ha lehetséges minél olcsóbban meg szeretném úszni,de időtálló pc-t szeretnék amennyire ebből lehetséges.Köszönettel:kickboxko
"Life is simple"
-
Astrasattila
tag
válasz membrandj #74964 üzenetére
Na, néztem aprón alkatrészeket. Úgy néz ki, hogy ~65 ezerből megvan, amire szükség van. Köszönöm a segítséged! G3220, H81, 4GB RAM, GTX750, táp. Adtam én neki egy i3-mal szerelt notebookot ( az enyém volt korábban ), de csak integrált VGA van benne, így nem használható játékra. Így remélem meglesz az öröme. További minden jót!
-
8th
addikt
válasz Kristof9094 #74955 üzenetére
Finoman szólva fogalmad sincs miért lett pont ez megvéve . Minden embernek más igénye és elvárása van a gépével szemben. Jelen esetben ugyanis az volt a kitűzött cél, hogy normálisan lehessen rajta netezni illetve simán vigyen minden ma elterjedt médiaformátumot a lehető legkisebb fogyasztás mellett. Ennyi és nem több. Cpu erővel nincs gond, 3D teljesítmény és a fejleszthetőség nem volt szempont. A lapon lévő 2db sata csatlakozó is elég ha pedig idővel netán kerül bele egy ssd is legfeljebb veszek neki az aprón egy külső házat a dvd írójához. Ennyi.
Ennyiért ezt meg azt kellett volna venni.
Ja, rendben akkor vegyél már nekem 17 900 forintért egy fejlett gpu-val rendelkező négymagos processzort rá egy passzív processzorhűtőt és egy alaplapot. Ja és persze a komplett gép terhelve ne fogyasszon még 40wattot sem mert ez egy 65-70% körüli hatásfokú olcsó fos táppal annyit fogyaszt.szerk: Már megint megy látatlanban a kiba**ott okoskodás persze mindig olyan emberek böffentik be a vicces hangvételű ostobaságaikat akik legjobb esetben is csak olvastak valamit adott hardverről, de még véletlenül sem próbálták a gyakorlatban, hogy az valójában mit produkál. Komolyan már bánom, hogy egyáltalán benéztem ide.
[ Szerkesztve ]
...
-
membrandj
nagyúr
válasz kickboxko #74966 üzenetére
20k-ért még tn-t se kapsz. Tehát összes kereted 80-100.
Asrock h81m-hds ~12k
g3220 ~14k
4GB ddr3 ram ~10k
aakx wd blue 500GB~12k.
sharkoon vaya ~8k vagy cm n200 ~11k
fsp hexa+ 400W ~10k
~ 69k.+ LG 22MP55HQ-P ~ 32k.
Tőlem aztán vehetsz tn-t is 25k-ért , csak hatalmas hülyeség.
MurdR
Hát én nem erőltetném,de kérdezz rá tápos topicba.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
zyndar
tag
Sziasztok,
Az alábbi gépet tákoltam össze:
Elsősorban Football Managerrel játszok, de azért kipróbálnék mást is, mondjuk Skyrimet vagy majd az új Dragon Age-t. Egy Samsung S22C300-s monitorom van hozzá. Az lenne a kérdés, hogy passzolnak-e a dolgok egymáshoz, ennyiért reális-e a konfig. Tudom, ne várjak HD csodát. Az árnál igyekeztem 140k alatt maradni.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz zyndar #74971 üzenetére
lap: GIGABYTE GA-B85M-D3H
ram: CRUCIAL 4GB Ballistix Sport DDR3 1600MHz CL9 BLS4G3D169DS3CEU
ház: FRACTAL DESIGN Core 1000 USB 3.0a többi ok, inkább külső dvd írót vennék a helyedben és azt is ráér később
a Skyrim-hez nem ártana 8GB ram és a kiszemeltnél komolyabb vga
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
sonny007
tag
Sziasztok!
Nem teljes gép konfigban kérnék segítséget hanem inkább kinéztem egy újabb erősebb processzor mint a régi (platform váltás) miatt és elavulás miatt.
Tehát adott az AMD FX-6300-as processzor.
1x4GB 1600MHZ-es ram és ezek alá kell egy alaplap amivel kitudom őket használni.Előre is köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
üdv, keresek egy gépet
1. Mire fogod használni a gépet?
3D studio max, after efects, sony vegas - renderelés, néhány régebbi játék, internet.2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
30" - 1920x1080p hdtv monitornak3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
ház,alaplap,cpu,hdd,ram,táp,egér,bill,4. Mennyi a kereted rá?
70.000ft5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
1920x1080P 60hz6.: a linkelt gép megfelelne e?
[ Szerkesztve ]
-
-
l.daniel91
csendes tag
Hali!
Ezen a gépen mit lenne érdemes elsősorban fejleszteni?
Processzor: Intel Core i5 4570
Memória: KINGSTON 8GB HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz
Videókártya: Gigabyte Gtx 760 2 Gb
Op. rendszer: Windows 7 Ultimate 64 bit
Alaplap: Asus H87-Plus
Merevlemez: HDD: WD 1 Tb Caviar Blue
SSD: Samsung 840 evo 120 gb
Ház: Cooler Master Cm 690 III
Tápegység: FSP Raider 550
Monitor: Lg 23EA63V-PÉn RAM bővítésre gondoltam, hogy megfejelem még 8gb-al, nem tudom érdemes e?!
-
MurdR
veterán
válasz l.daniel91 #74977 üzenetére
Kihasználod a 8gigát?
Membrandj:
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz l.daniel91 #74977 üzenetére
Windows 8?
-
l.daniel91
csendes tag
-
l.daniel91
csendes tag
válasz BomiBoogie #74979 üzenetére
Érdemes?
-
Archeres
tag
Sziasztok kicsit változott az árak miatt a döntésem gépet illetőleg. A kérdésem az lenne, hogy i5-4670K mellé jó lesz-e az MSI Z97-G43 alaplapja? Vagy van esetleg más amit ajánlanátok hozzá? Illetőleg egy Thermaltake Thougpower 550W Gold modular táp menne hozzá és egy GTX 770-es kártya. Húzni majd a procit akkor húznám ha lesz egy jó hűtőm is rá ami 150mm max magas. A táp kibírná a vga és proci húzását is?
Köszi!
-
sonny007
tag
válasz juve600 #74985 üzenetére
Kedves #menledge és #juve600 nem nagyon értem a dolgokat. Az Intel miért lenne jobb választás?
Az AMD FX-6300-as processzort, miért "közösítitek ki"? Vagy mind ketten Intel pártiak vagytok?
Tény lehet jobb választás lenne az Intel, nézelődtem teszteket. Ott mégis az AMD ami erősebben muzsikált. Na most akkor, hogy is van ez?!
Azt hiszem ha nem tudok düllőre jutni a dolgokkal marad a régi rendszer, aztán játszani játszok boxon[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
válasz sonny007 #74987 üzenetére
énis AMD pártján voltam, de azért arra a 6300ra számolj rá legalább alsóhangon 7-8 ezret + hűtőre (az 212 evo 10k) , mert bizony azt tuningolni kell, ha kiakarod belőle sajtolni ami benne van, na meg lapot se érdemes 20ezren alul alárakni...persze még ígyis beljebb vagy picit az i5 & b85 kombónál árban, de teljesítményben meg alatta...
b85ös lap szerintem simán elég, legalábbis énis így kalkulálok, a h97-et feleslegesnek tartom h majd "fejlesztek" címszóval, jövőre úgyis jönnek a ddr4es lapok, aztán csókolom..egy b85 lap megvan 16-17k-ból, mellé egy i5 4440 meg 41ből..
ha már AMD-t terveznék, akkor inkább egy 8320-on gondolkodnék, de ott is áll a +hűtő + drága lap
-
sonny007
tag
válasz ggbuffon1897 #74988 üzenetére
Azt hiszem marad a régi konfiguráció úgyis szülők használják otthon a gépem, mert én keveset tartózkodom otthon és majd a későbbiekben gyűjtök egy komplett gépre már úgyse ártana lecserélni az egészet, úgy mondva korszerűsíteni
#juve600: Én egy szóval se mondtam, hogy az AMD jobb. Annyi, hogy igaz elméletileg teljesítményben erősebbnek kellene lennie az FX-6300-nak mint az Intel i5 4440-nek viszont valamiért még sem erősebb. Ez amire kíváncsi lennék, hogy miért nem?
Másrészt arra gondolok, hogy az AMD olcsóbb és teljesítményileg ha nem is veri le de alig van pár %-os eltérés a 2 processzor között. Ami manapság szerintem nagyon fontos, hogy ár/értékben milyen. Hisz ha adott egy "xy" processzor mind 2 gyártótól azonos kategóriában kevés teljesítményi eltérésekkel. Akkor ott próbál az ember spórolni azon a 10-15eFt-os árkülönbségen. Persze amint látom sokan ajánlotok mellé külön hűtőt ami lényegében talán a megspórolt összeget el is viszi. Én még sajnos nem jutottam el az FM2 vagy AM3+, és a Socket 1150/55-ös foglalatig nem is volt még részem nagyon benne.Nem idetartózó de olyan kérdésem lenne. Adott egy Intel Pentium D 925-ös processzor, és egy ASROCK G41C-GS alaplap (igen a mai dolgokhoz már kevéskének tűnik ezért gondolkoztam a korszerűsítésben csak sajnos 50K-nál többet nem költenék alaplap+proci+ram-ra). No de a kérdés ebből a processzorból, hogy tudom kihozni a legtöbbet? mhz és volt emeléssel. milyen arányosan kell és hogyan? Mert úgy vettem észre idővel mintha gyengült volna a processzor és már nem úgy "muzsikál" újratelepített friss Windows alatt, mint ahogy régebben ment.
Előre is köszi a válaszokat!
-
poirot
őstag
Szevasztok !
Nos, azt hiszem, eljött a "gépváltás" ideje.
A jelenlegi rendszerem; 7 éves, gigabyte alaplap,
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267)
Alaplap neve Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Rendszermemória 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya ATI Radeon HD 4800 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) (512 MB)
Hangkártya ATI Radeon HDMI @ ATI RV770/790 - High Definition Audio Controller
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amit szeretnék....;
I7 processzor,
minimum 16 GB RAMEgy atom stabil alaplap ( Ha van Gigabyte-ban olyan, ami induláskor nem sipol, gondolom teszt..., akkor Gigabyte, ha ez nem lehetséges, akkor egy "néma" felállású alaplap. egy 120 GB-os SSD-vel. Egy táp, illetve egy ház. Nem játékra, az nem érdekel. Minden más periféria meg van.
A ház is fontos. Alul legyen a táp, stb.
Mondhatjuk úgy, hogy egy "dögerős" irodai gép" legyen.
A lényeg; szuper halk legyen a ház.
Hosszú távra gondolkozom.
Köszönöm szépen az ötleteket.
-
troland26
őstag
Sziasztok
Egy kedves ismerősöm kért meg , hogy 100k környékén rakjak össze neki egy gépet leginkább játékra . Nincs semmilyen alkatrésze csak a monitor ( 19" 1280x1024 ) . Minél erősebb és lehetőleg idővel fejleszthető gépet szeretnék használt alkatrészekből , valami tippet adhatnátok mondjuk am3+ és 1150 es irányba is . Köszönöm előre is ...
-
fazek99
csendes tag
Sziasztok!
Összeállítottam egy komplett gépet és a véleményeteket kérném, hogy jó-e ez így.
Linux fog futni rajta (windows max. virtuális gépben), a felhasználása a szokásos net+multimédia mellett főleg programozás (egyelőre nem túl erőforrás igényes, de hamarosan eclipse-t is használnék és androidra is fejlesztenék), képszerkesztés (raw is, akár nagy mennyiségben), videó vágás, egyelőre régi játékok.
SSD-n még gondolkozom - tudom itt nagyon ajánljátok - ami miatt nem tartom annyira fontosnak, hogy az IO igényes műveletek (kép, video feldolgozás) úgysem azon lennének.
Videokártya is valószínű később kerül bele, vagy GTX 750 Ti vagy 760 - majd meglátjuk, hogy mennyi igény van itthon a játékra.A legfontosabb kérdésem a ház lenne, hogy belefér-e minden - a későbbi vga is - és jó-e hozzá ez a táp?
cpu: i5-4590
alaplap: ASRock H97m Pro4
memória: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9
táp: Chieftec A80 500W
ház: Cooler Master Elite 130
hdd: WD BLUE 1TB EZEXvga (ha úgy döntök, hogy mégis megveszem most): Gigabyte GTX 750 Ti Black Edition
Köszönöm a segítséget!
-
fazek99
csendes tag
válasz Grave_444 #74995 üzenetére
Ezt benéztem .
ITX-es alaplapot tudtok ajánlani hasonló árban és tudásban?ASRock H97M-ITX/AC -t megnéztem: kicsit drágább, de wifi és bluetooth is van benne - viszont csak két memória modul fér bele, úgyhogy akkor azt egy egy-modulos 8GB-asra kéne cserélnem.
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz fazek99 #74996 üzenetére
I5 4570 + másik itx lap, ami nem H97-es olcsóbban kijönnél és a proci alig gyengébb.. Például ez
[ Szerkesztve ]
-
JimBeam00
csendes tag
válasz tranceplanet #74940 üzenetére
Köszönöm az infokat és az ötletet! Corsair táp sem maradhat? Ház am. Gigabyte ISOLO 220. Ez a szett akkor azt mondod így összhangban is van? Tehát a CPU teljesítmény a VGA-val pl.
"Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja."
-
membrandj
nagyúr
válasz zyndar #74971 üzenetére
Szerintem ok.
core 1000-et én nem erőltetném a függőleges hdd felfogatás miatt.
Lap: Picit drágábban b85m pro4 esetleg belefér?
+ vga: Gtx 750 Ti 2GB ~ 38k, ezzel kb 140 alatt vagy egy picivel ,de i5 mellé jobban járnál ezzel.ryori
Hát ha hobbi szinten 2 havonta vágsz egy pár perces videot, akkor igen. Ha komolyabban foglalkoznál vele, akkor semmiképp.1x4GB ramot vegyél, mert így olcsóbb és később könyebb bővíteni.
i5-4440+asrock b85m, ezt meg spórold összes.Ha nem megy, akkor nézz használtat, i5-2300-2400-2500+ b75 lap.
Az az a6 proci erőben még egy celeronnál is gyengébb kb..Ha az i5 se használtan, se újonnan nem fér bele, akkor a8-5600k-ra cseréld a procit.. Ezzel már picit beljebb vagy, de csodát nem kell várni.
l.daniel91
Az a gép rendben van, semmit nem kell költeni rá.Archeres
Az egy fsp beles táp, mehet.Gtx 770 mellé minek erőlteted a tuning procit? Semmivel nem lesz gyorsabb a játék kb. Alap órajeles i5-4590 is simán kihatja full hd-n a 770-et.
Hűtőre költhetsz még 15k-t és a lap amit kinéztél nem a legcombosabb, sőt.. Arra is rá kellene dobni még 5-6-7k-t.Értelmes, komoly tuninghoz már:
ATX komolyabb tuningra 45.000,-Ft-ig:
ASRock Z97 Extreme4
Asus Z97-A
Asus Sabertooth Z97 Mark 2
Gigabyte GA-Z97X-UD3H (rev. 1.0)
Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5
MSI Z97 GAMING 5+ hűtés 15k értékben, semmi értelme.
JimBeam00
Attól függ,hogy hány éves az a táp.. ha már 4-5 feletti, akkor nem igazán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs