Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz palfitom #178573 üzenetére

    és #178572 kid46

    Azt azért tegyük hozzá hogy az SN580-as a tesztek alapján egy friss típus, ami a képességeihez képest kifejezetten melegedős, bordázott borda nélkül lehet throttlingol is.
    Árban a 2TB méret persze valamivel olcsóbb mint egy 970 EVO Plus, de mivel új típus, nincsenek róla hosszútávú tapasztalatok, míg a 970 EVO Plusról vannak és azok jók.

    Én inkább 1 db 2TB WD SN770-et vennék és azon belül alakítanám ki a rendszernek az 500 GB partíciót, arra az esetre hogyha újra kell telepíteni. Minden fontos adatról, meg akár a rendszerről pedig klónoznék másolatot offline HDD-re rendszeres időközönként...

    Ha még is kell az érzés hogy külön tárolón van a rendszer, akkor rendszer alá egy 970 EVO Plus-t vennék, a dram cache sokat számít, emiatt a wd sn580 rendszer alatt gyakorlatilag nem gyorsabb, ellenben nem annyira régóta van a piacon így kevés a tapasztalat vele és még drágább is az 500GB változat esetén.

    A 2Tb-ból most épp ár-értékben a WD SN770 tűnik a legjobbnak az adott feladatra, most még ürlénykénél vásárolva alig 2k huffal drágább az újabb, de gyengébb SN580-nál, szal árban nem sokkal drágább, cserébe jobb az SN770.

    Jujj de megugrottak hirtelen az árak....szépen indul az év. :D

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák