Hirdetés
-
GAMEPOD
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Akkor töltsd le APK-ban és telepítsd úgy
-
-
Aztán beírod a telefonszámod majd felhívod az ügyfélszolgálatot. 5 eszközön használhatod.
Korábbi változatok csak WIFI-vel mentek, de megkértem őket és módosították, így már megy LAN kapcsolattal is. (direkt a TV boxok miatt)(#1734) tamass.szabo
Ha nem kell 4K netflix akkor Tanix box is lehet, ott pl. van az Android fw-ben olyan kapcsoló, hogy legyen rootolt, vagy sem... -
Necronom
senior tag
Nem Te irtad
"a 7.1-es android állandóan fagyott..."es ez eddig eleg sokan irtak - rajtad kivul
Sosem mondanam hogy egy eszkoz a 7.1-es droidtol rossz, de vannak tenyek, amivel sokan egyetertenek
Pl a Kodi egyik boxon sem jo, amin 7-es droid van - bar en tenyleg nem tudom az okat, hacsak nem egy gany osszeszereles, vagy a droid pusztitasa (boxra megirt) az oka
Nem ertek hozza, csupan tamaszkodom a leirtakra es a tapszatalataimra
Kivetelek mindig vannakJa es pont ezert tervezek egy 7es droidos boxot vasarolni, ami nem Mecool
ps: es sorry, de legyunk pontosak mar akkor:
a 7es fagyogat egyeseknek - ezt irtam szo szerint -
cocka
veterán
Nekem ilyen van, mert a tévén egy db HDMI bemenet van és olykor 3 HDMI kimenetes eszköz is osztozna azon az egy bemeneten. Nyilván természetesen egyszerre csak egy eszköz képe jeleníthető meg, de a gombbal állítható. Bár az enyém oda-vissza működik, tehát ha egy eszközt három megjelenítőre is akarok, akkor olyat is lehet. Nyilván nem egyszerre, hanem külön-külön.
Az az USB vég nem tudom micsoda, mert az enyém egy szimpla vastag HDMI kábel az egyik vége MALE, a másik meg három FEMALE és ennyi. Nincs semmiféle USB, az áramot a HDMI portról veszi fel. Annyi bőven elég neki.
-
-
Andie
őstag
A haramadik mondatig jutottam, aztán elvesztettem a fonalat. Én nemtudok ilyen rootolásokat csinálni, a mobiljaimnál sem mertem, mert tuti elbaltázok valamit. De egyébként meg ezek a cuccok elvileg úgy vannak kitalálva, hogy megveszed és viszi, minimum a HD videót, de ez 4knak is hirdeti magát asszem.
Úgyhogy most kikapcsoltam, holnap teszek még egy próbát, aztán megreklamálom az egészet a francba, visszakérem a pénzt, és megy a kukába.
Hihetetlenül felbosszantott, ezért vettem tulajdonképpen az egészet. Majd csinálok egy videót azért, hogy mennyire fos, legalább lássátok. -
Andie
őstag
Igen, azzal is ugyanezt csinálja.
Az az érzésem, hogy nem a playerekkel van a gond, hanem a kütyüvel magával.
Bementem a KODI system settingsbe, és a system infónál azt mutatja, hogy 20-35% között ugrál a prociterhelés, pedig nem fut semmi a háttérben. Ennyi az üresjárat. Szabad memória 1,2G -ez elég kell, hogy legyen... Nemtom mivan.
Most rádugtam egy SSD meghajtót, rajta ugyanez a film, és olyan recés, mintha fűrészfogakon húznák a szalagot. Néha még egy tizedmásodpercre el is megy a hang is. -
Szia!
Sajna a kérdezett remote nem megy az én még nem WEBOS alapú LG okos TV-men. De ez valami egyedi OS. saját 1 gen Magic remote megy rajta mint légegér. (nem adták hozzá utólag vettem)
(#1325) beci
Kipróbáltam a Bluetooth fülest, működik Android alatt -ha a boxban van BT.
Párosítottam a fülest utána oda küldte a hangot. -
-
Ha android alapú a tv akkor talán megy simán nem tudom, de ha gondolod holnap este érek haza van egy regebbi még nem webOS LG már szenilis okos TVm megnézem vele. Etedeti LG magic remote is van hozza de 1* ha használtam, nekem nem jött be...
beci
Ha holnap időben haza érek megnézem ha nem szerda délután mert kedden mindig megyek a 2. munkahelyemre és 21 felé érek haza -
-
Necronom
senior tag
Ehhez kapcsoldik egy erdekesseg...
Tettem ra egy masik USB HDD is probakeppen, allandoan kerdezi, formazza meg belso tarhelynek?
Most megmondtam, hogy igen....nos, ez 320Gb es tokeletes lett
Nem tudom hogy az SD kartyakkal mit tenne, de ez igy belso tarhely lett, mar telepitett ra appokat is
Amit sajnalok picit, hogy nem lehet neki megmondani, hogy mit hova telepitsen, igazbol ugy tunik, hogy osszevissza pakolgat sajat izlese szerint
De azert ez jo....nincs tarhelyhiany -
-
Szia!
Egy 8GBs micoSD kártya kényelmesebb OpenElec/Linux ) számára, mivel ez nem lóg ki, ráadásul nem foglalja el az USB slotot. UHC-I jobb, de ha van fiókban class 4 az is megfelel, esetleg egy scripttel fel lehet másolni bizonyos dolgokat a NAND-a és akkor onnan fut (Attól még marad az Android is a NAND-on) és gyorsabb lesz.
LibreElec alatt mehet Transmission is akár és ment egy USB HDD-re amit aztán WindowS Samban felkínál más lejátszóknak a házban.
Youtube is jól megy teljes képernyőn LibreElec alatt.Box-os tunerre én sem ruháznék be, Mindig TVs-s olcsó kütyüm van 3 db is, ráadásul azokba kártya is dugható esetleg előfizetnék több csatornára. Ha meg kábel TV és DBV-c kellene, az sem jó, mert 99%-an ott is szolgáltatói kártya kell...
-
Itt van egy 905d-s, tuneres box, EU raktárból, de 3-4x annyi mint egy legolcsóbb 905w
-
cocka
veterán
Szerintem a tuner feleslegesen drágítja a boxot. A Strong SRT valahanyas androidos tunerrel, meg lehet nézni, hogy ehhez teljesítményben mi jár. Spoiler: kevés ram, kevés tárhely, gagyi proci.
Aztán el lehet dönteni, hogy mi a fontosabb. Persze vannak drágábbak is, de azok kb. 2.5-szer annyiba kerülnek, mint a Strong SRT-k.
-
Olvass a Amlogic topikban kérdéseid 99%-ra van válasz a topik összefoglalóban.
Linux/LibreElec bootolhat SD kártyáról és USB driveról is
TV adásra nem jó oda 905D-s box kellene tunerrel (hacsak nem Appon keresztül nézel, de felvenni nem lehet)
Szerintem Android alatt lehet cserélni alkalmazásokat..(#1272) cocka
Minden Androidon fut az nem biztos, hogy igaz....időnként kikötik melyik verziótól (Pl a HBO Go korábban ment a mygicamon Android 4.2.2 most már nem , mert az új app már nem települ rá, a régit indítva meg kiírja frissíts... De a TV Go megy 4.2-n is -egylőre
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest