Új hozzászólás Aktív témák

  • tibcsiworld

    aktív tag

    válasz Lauda #50887 üzenetére

    A sávokat látja! Tud sávot váltani, de az van írva, hogy ez nem teljes önvezetés! Ezt arra kellene használni, amire való!
    Azért azt tegyünk hozzá, hogy usankában az értelmi szint máshol van, ahol beperelik a redbullt, mert nem az ne adott szárnyakat, meg a mikrós céget, mert megdöglött a macskája, amit betett megszárítani, ...
    Azért reménykedem, hogy nálunk van még homo pasiens sapiens :) Értem én az agymosást, na de nah!

    Meg az olyan címek, hogy a tesla okozott balesetet! Egyszerűen hazugság. Mivel nem alkalmas önvezetésre, azaz csak nagyon kis részben (autópályán), ezért eleve nem szabad máshol használni, ha igen, csak kellő odafigyeléssel.
    A felelősség pedig a felelőtlen sofőré!

    Ahogy írod, egyelőre gyerekcipőben járó játékszer! Kezeljük úgy! Ha valaki másképp kezeli, az miért a Tesla hibája? (nem feltétlen Neked szól ez most! :) )

    nyikszi:
    Az autó meg is áll, ha nem nyúlnak hozzá. Viszont addig is másodpercek telnek el! Mivel ez az olcsóbb (kamerás) rendszer, ezért nem lát sokkal többet, mint az ember, de egyszerre lát mindent! Alapvetőleg sokkal biztonságosabb, mint az ember! (a balesetek arányait tekintve)

    mezis:
    Nem tudom, meg van e az a videó, amikor a "szőkenő" (a szőkéktől elnézést kérek - én is az vagyok) bemegy a Model 3-al a benzinkútra, és 5 percig keresi a benzintank beömlő nyílását?! Az ilyenektől hogy várjuk el, hogy megértse, az autopilot nem arra van, hogy ő 20 percig fesse magát a forgalomban!?

Új hozzászólás Aktív témák