Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz nyogo83 #26415 üzenetére

    Elég régóta vezetek, elég sokat. Most értem haza Varsóból, Krakkóban meg kellett éjszaka utasért. Oda-vissza 2000km, össz. 120km autópálya. És egy grammot nem aludtam, mert tegnap későn délután indultam, és következő délelőtt már jöttem is haza. Saját tempóban jöttem, Szlovák szerpentineket mindenki ismeri. Ha lassan megyek, akkor még mindig úton lennék, nem beszélve arról, hogy nem értem volna időben oda.

    Rick4: Senki kedvéért nem veszek vissza semmiből....nincs is mit. Az hogy unalmas az legyen a Te gondod, nekem van egy véleményem, e szerint vezetek a közutakon. És nem fogadom el senkitől a kritikát, addig amíg olyan emberek mondják, akik vezetéstechnikailag nullák, már bocsánat. Mert az aki megszerzi a jogsit, és csak vezet, tök mind1 mennyi km -et, az attól meg egy nulla ezen a téren.
    Ma egy köcsög szlovák passat -os miatt akkorát kellett fékeznem, hogy azt hittem megborul az autó, mert a nyomorék olyan kanyarban előzött, természetesen jött a szembejövő is. Én a padkára húzódva satuztam, hogy beférjen. Mert nem tudta kivárni, míg a kanyar után megelőzőm a kocsisort, neki elém kellett kerülnie még a kanyarkijárat előtt. Utána orrba-szájba szivattam a mocskot, soha nem felejti el. Egyenesben tudta nyomni a gázt(ahhoz mindenkinek van ész és tudás, mert ő a király), de a kanyarokban a 140 is sok volt neki, már a féket nyomta telitalppal. Utána már nem akart megelőzni, még faluban a 40-es táblánál sem.

    A kreszben pedig mindent betartok, csak előzéskor a biztonságos követési távolságot(egy baromság, ha betartanád nem tudnál előzni sem, mert mire felgyorsulnál, és utolérnéd, már jönne a szembejövő), és lakott településen kívül a megengedett sebességet nem. Akinek ez fáj, annak meg nyasgem, menjen vezetéstechnikát tanulni, mert abban nulla az okoskodók 99%-a.

    Khelben: Nem fogok én semmit keresgélni, nagymotorra átrágom amit kell, és örökre elfelejtem a sok marhaságot.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák