Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz dragonfx #2453 üzenetére

    Sajnos ilyen nincs, mind1 milyen állat, brutál, erős fékje van az előtted lévőnek vagy, hogy miért fékez neked meg kell tudnod állni :(

    Tegnap én is elbambultam a megyek 5 métert, megállok, vki lekanyarodik majd megyek 5 métert piros, megyek 5 métert vki bekanyarodik elénk mókába annyira, hogy egy román autóba majdnem beleszálltam hátulról mert ő satuzott én pedig lassan reagáltam de meg tudtam állni és maradt vagy 1 méter köztünk :) (4 gumin látszik a fékezés nyoma, előző fékezés nyoma is látszik még ott is satuztak előttem...).

    Amikor megtörtem is bevágódtak elém és satuztak előttem... hívhattam volna rendőrt, hogy az ilyesmi nem teljesen korrekt de ismerősök eseteiből okulva ahol még a vétlen felet is megvágták 40e körüli összeggel gondoltam hagyom a francba... nekem óriási károm úgysem volt arról nem is beszélve, hogy csak egy sárvédő (3e+15e festés) és egy fényszóró (3e) tört össze azok közül amiket nem akartam lecserélni :) (mocitető, lökös csak megrepedt belül, index is eltört de úgyis le lettek volna cserélve max hamarabb került rá a sor. (+15 kasznis meló az elejével ami kicsit meggyűrődött).

    Debrecen, böszörményi út: majdnem minden nap van 1-2 baleset a követési távolság be nem tartása miatt...

    Ui.: Kadett, tegnap olyan srác ült a kocsimban aki egy kadettel 130-as tempóval kidöntött egy kétágú villanyoszlopot előzés közben kifordultak elé... mondtam is neki, hogy még jó, hogy mellettem ül ilyen baleset után. (kocsi KO-s, pár cuccot vettem tőle...).


    [Szerkesztve]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák