Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz Zozzant #1279 üzenetére

    ÉS a hozzátartozónak teljesen igaza van. Ahogy neked is abban, hogy ez nem menti fel az ilyen őrültködőket az alól, hogy gyorsan hajtottak . Sokat jelent az, ha az ember ki tud menni ringre , és gyakorolhatja kanyarodási képességeit.

    Régebben én is betű szerint próbáltam venni a kreszt, de mióta látom, hogy kinnfelejtenek 40-s, 60as táblákat is abszolúte feleslegesen, olyan helyeken, ahol lazán tudod menni a 90et falun, városon kívűl , azóta a kresz ezen részét kevésbé veszem szigorúan... ( A többit azért nagyjából betartom . Azért csak nagyjából, mert óhatatlan, hogy esetleg ne hibázzon apróbbakat az ember, akármi miatt is , pl. hirtelen figyelmetlenség. De azért ezt kerülöm. )


    és a jogsimhoz sincs semmi köze egy kereskedőnek Dehogynem: addig nem is vehetsz (elvileg) motort, míg be nem mutatod, hgoy van a kategóriára jogsid, vagy épp tanfolyamozol. Legalábbis a miénknél kérték . Én pl. emiatt nem is vehetnék motort, mert nekem nincs rá papírom.

    autó esetén mondjuk lehetne olyan határt húzni, hogy friss jogsival mondjuk 110 LE-nél erősebb gépet nem vezethet, vagy ha mégis akar, akkor kötelezővé tenni 1 v 2 nap pályanapot valamelyik ringgen :U Bár a határ meghúzása eléggé szubjektív:U


    [Szerkesztve]

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák