Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz basaharc502 #92159 üzenetére

    "azonnal váltottak flegma stílusra"

    Anno ezt többször átéltem évekkel ezelőtt. Aztán nagy szünet és ezért is lepődtem meg, hogy hirtelen ennyi idő után megtaláltak egyszerre többen ilyen pénzügyi tutikkal.

    A flegma stílus valamiért kötelező elem. De olyan szinten, hogy nem vadidegenek, vagy félig-meddig ismerősök vették fel ezt, hanem olyanok, akikkel éveken át, szinte napi kapcsolat volt/van

    Emlékszem, mikor tombolt az MLM-es unit linked korszak, akkor találtak be ezek a közeli ismerősök. Én meg csak álltam döbbenten, hogy alapvetően a számokhoz/realitáshoz nem hülye egyének (IT-s emberek, komoly cégeknél, komoly munkával) milyen szinten kimosódott aggyal állnak elém.
    Benyalták az X5/Ferrari és egyéb maszlagokat, öltönyben kezdtek bóklászni és 20 méter magasról jött belőlük a gőgös stílus, miután mondtam, hogy nem szeretnék csatlakozni. Ilyeneket puffogtattak, hogy kishitű, nem mindenkinek való a meggazdagodás, vannak a sikeresek meg a sikertelenek, stb...
    Komolyan, mintha valami teljesen más emberek álltak volna előttem. Persze nem meglepő módon ment a lecsóba a húdegazdag leszek, a többi meg lúzer elképzelésük.
    Ha jól emlékszem az UFS Groupnak gyűjtötték a madarakat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák