Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz lenox #89015 üzenetére

    Köszönöm a választ. Ahogy írtam nem veszek HEC belsős BQ-t :)
    De úgy érzem valahogy rosszul tehetem fel a kérdéseket vagy túl sokat, mert úgy tűnik nem érthető amit kérdezni szeretnék.
    Ha nincs tapasztalat a HEC belsővel akkor honnan tudjuk hogy rossz? ( gondolom hogy Te csak a HEC belsős BQ-ra írod hogy nincs tapasztalat)
    De engem az érdekelne, hogy azzal amivel van tapasztalat, az micsoda? Miért rossz?
    Ami nagyon érdekel még, megpróbálom a legegyszerűbben:
    Ami nem Seasonic és FSP belsős táp azokban hiányzik valami fontos védelmi rész ami az FSP-ben és Seasonicban benne van?
    ( pl HEC és CWT belső - persze nem a legolcsóbb tápokra gondolok itt. Az elmúlt tizeniksz évben hozzám is került javításra nagyon sok olyan gép amik noname tápokkal volt szerelve és halálba rántotta a fél gépet. Anno amikor még üzemszerűen szerelték a boltokban a gépekbe a Vargáné féle bombákat, elég sok elfüstölt géppel találkoztam amik vittek mindent, de vinyót előszeretettel :). Azóta soha nem engedek abból ha állítok össze egy konfigot hogy tápon spóroljon az ügyfél, akkor nem szoktam vállalni, legrosszabb esetben egy olcsóbb FSP kerül be ami nincs túllőve teljesítményben, de nem szeretem a legalsó árszegmenst belőni.
    Csak azért írom le ezt mert nagyon-nagyon szeretném tudni hogy mik a gondok a mostani - úgymond- "márkás" tápokkal ha pl HEC vagy CWT belsőt tesznek beléjük? PL egy Thermaltake, vagy BQ vagy Corsair stb. Szeretném ha tudnék én is válaszolni erre a kérdésre valakinek akinek pl azt mondom ne tegyen be egy 25e ft-os tápot mert annak a belsejében HEC alapú egység dolgozik. Ha rákérdez miért akkor nem akarom azt mondani hogy csak :) )

Új hozzászólás Aktív témák